valla benim karmaşıktı bayadır kız kardeşimin kayın pederi vefatetti memlekete gidince onlar yiğen bende kaldı 4 aylık daha ee birde benim kız kafam allak bullak oldu yorgunluk cabası ne zormuş 2 çocuk bakabilene helal olsun ben sırırcaktım azdaha
çok teşekkürler iyiyim gördüğüm kadarıyla herkesler bomba gibi bu topikte yahuu başım döndü yetişemiyorum burdaki hatunların hıznaa eee yeniyiz bu topicte :26:
Başınız sağolsun zor olmuştur tabi
cnm yaş kaç sennbilmiyorum ama sabah bir kabusla uyandım hala etkisinden kurtulamadım ya
içimi çeke çeke ağlamaya çalışıyodum resmen uyandığımda
ohhh ömür hep böle mutlu ol arkadaşımAlışveriş yaptık yemek yedik sonra sahile gittik çay içtik yürüyüş yaptık
makarammmm ulen edi olalı huyun suyun değiştiiii pek kibarlaştın senCanları Nasılsınız
hemde ne benim 4 yaşında bebek 4 aylık ufaklık uyumuyo benimkız kızkanıyo bitti şükür 2 çocuk düşüncen sınırsız süreyle bitti
cnm yaş kaç senn
ohhh ömür hep böle mutlu ol arkadaşım
makarammmm ulen edi olalı huyun suyun değiştiiii pek kibarlaştın seniiim arkadaşım sen nasılsın
valla benim karmaşıktı bayadır kız kardeşimin kayın pederi vefatetti memlekete gidince onlar yiğen bende kaldı 4 aylık daha ee birde benim kız kafam allak bullak oldu yorgunluk cabası ne zormuş 2 çocuk bakabilene helal olsun ben sırırcaktım azdaha
cnm yaş kaç senn
37
eğer kalıcı olursan her zaman gelirsen zaamanla alışırsın cnmm
hellü garulağğ miyabayın .......
deme öle deme umarım herşey yoluna girer hayatımızdaAmin ama çok zor
o zaman abla dememiz lazım sana daaa cingöz
fırsat buldukça tabiki girerim ama sevdim burayı içini dökmek için güzel yer
what dedin gülüm
deme öle deme umarım herşey yoluna girer hayatımızda
diyebilirsin tabiki tatlım sen kaç yaşındasın :)
deme öle deme umarım herşey yoluna girer hayatımızda
gel cnm her zaman beklerim
alışırsın cingöz abla o bizim zıpırlarımızdan
cingöz ablaaa ben 23 yaşındayımdiyebilirsin tabiki tatlım sen kaç yaşındasın :)
İnşallahhhhhh canım
Senin nasıl her şey yolunda mı
2, bebek iyidir iyi sen vaz geçme hartta bende vaz geçmeyim mevlam ikiz versin banahemde ne benim 4 yaşında bebek 4 aylık ufaklık uyumuyo benimkız kızkanıyo bitti şükür 2 çocuk düşüncen sınırsız süreyle bitti
he sanane ne varsa var yoksa yok napçenhelüüüüüüüüüü niiiiii vaaaa niii yoğğğğ bacummmm
what dedin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?