hoşbulduk cnm nasılsın
napim cnm bende çalışıorum anca geceleri fırsat buluorum kk ya gelmek için yarında pazar yaaa fırsat bu fırsat takılıorum öle
bende çıkarım cnmm yarın pazar bol bol uyucam
ama ben seni diyetten önce de gördüm öle abez bi kilon yoktu cnmmm ben de baya zayıfladım belimmm inceldi resmen
iyidir ne olsun geyik işte :)
kızlar kaçarken haber verin yalnız bırakmayın beni burda ona göre
gördünmübencede maşallah ikiz81 takdir ettim seni büyütte rahata er biran önce
genç görünmek güzel ama benimki şakaydı o kadarda değil yane :))))
düşünüomusun tekrr çalılmayı cnmmne güzel cnm bende çalışmayı özledim 3 aydır evdeyim sıkıldım
sağol canım,benimde öyle oldu....
düşünüomusun tekrr çalılmayı cnmm
oley o zaman demii
benim 1i küçük diğerleri 1.sınıfa gidiyorlar,bu yılı atlattıkmı gerisi kolay inşaallah...
evet cnm kısmetse çalışıcam eşimle dükkan açıcaz onu bekliyorum ayın sonunda inşallah
benimki 13 yaşında ikinciyi ima eden laflar duyuyorum ama cesaretim yok bu yaştan sonra zor :26:
ne üzerine cnmmm
düşünüomusun tekrr çalılmayı cnmm
oley o zaman demii
kızlar bana bir akıl verin eşim tutturdu tango kursuna gidelim diye ama kızım var 4 yaşında annemde çalışıyo ve kurs hafta sonları 10 .12 arası anneme bıraksam çokmu bencil davranmış olurum acaba sizce hep anneme hep eşime kıyamıyorum
kızlar bana bir akıl verin eşim tutturdu tango kursuna gidelim diye ama kızım var 4 yaşında annemde çalışıyo ve kurs hafta sonları 10 .12 arası anneme bıraksam çokmu bencil davranmış olurum acaba sizce hep anneme hep eşime kıyamıyorum
benimki 13 yaşında ikinciyi ima eden laflar duyuyorum ama cesaretim yok bu yaştan sonra zor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?