:89:enişteye bak sen
benim ki babama böle dicek babam direk dalardı
yok benim eşimde çok konuşur ve açık sözlüdür..hatta bazen patavatsızdır....benim ki babama böle dicek babam direk dalardı
Babamın türkçesi çok zayıftı pek anladığını zannetmiyorumAma annemle atıştılar bayağı bi
oyyyyyy kızlar ben küçücük yaşımda neler yaşadım bi bilseniz
oyyyyyy kızlar ben küçücük yaşımda neler yaşadım bi bilseniz
yok benim eşimde çok konuşur ve açık sözlüdür..hatta bazen patavatsızdır....
bnm ki ağır ikizim yaaa o az konuşur ama benbıcır bıcırımmm yerimde duraamam hani işveli cilveliii derler yaaa aynen öleyimmm galibaaa
senin gibiii dünyadaaa sayılı kişi vardır der bana her zaman talih kuşum dio banaaa :132:
yok canım benimki çok konuşur,ben ağırımdır dışarda
maşaallah allah bozmasın...
ay bende ağır olmak istiom ama ben çok fazla neşeliyimmmm gerçekte beni bir görsen asla sıkılmazsın yanımda meselaa
bnm ki ağır ikizim yaaa o az konuşur ama benbıcır bıcırımmm yerimde duraamam hani işveli cilveliii derler yaaa aynen öleyimmm galibaaa
senin gibiii dünyadaaa sayılı kişi vardır der bana her zaman talih kuşum dio banaaa :132:
Biz de eşimle çok tersiz ben çok ağırım sessizim benimki çok kıpır kıpırdır
o kadar anlaşılıo mu bebiliyorum canım.......
Biz de eşimle çok tersiz ben çok ağırım sessizim benimki çok kıpır kıpırdır
Evet ben benimkinin enerjisiyle başedemiyorum bazenaynen canım,benimki birde çok enerjiktir.dışarda bir parka gidelim çocuk gibi hoplar,zıplar......
o kadar anlaşılıo mu be
ikinizdeee ağır olsaydınız evlilik yürümezdi kiiii
Evet ben benimkinin enerjisiyle başedemiyorum bazen
Bence de birbirimizi tamamlıyoruz heralde
benimkinin enerjisini herkeste farkeder......ben yorulurum o yorulmaz. .ama memnunum.....
bende tamamladığımızı düşünüyorum....
Benimkininde ortada enerjisi zatenAdam telefonla konuşurken bile evin içinde dolaşarak konuşur giyinirken soyunurkende öyle
Benimkininde ortada enerjisi zatenAdam telefonla konuşurken bile evin içinde dolaşarak konuşur giyinirken soyunurkende öyle
benimki yay burcu....seninkinin burcu neydi..:26:
aynılar galiba..
ay bende öleyim yaaaa annem hep kurt mu var der bana bi yerlerinde oturamıon kaynaşıolar
Yay olan benimeşim balık biraz garip bi balık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?