Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

[video=youtube;Mgrefvxah38]http://www.youtube.com/watch?v=Mgrefvxah38&feature=fvst[/video]

şunu izleyin kızlar

napim canım yine uyuyamadım yaww akşama doğru artık bugün uyurum bişey çıkmaz inş.dedim...biraz önce kayınvalide geldi çat kapı oğlunu uyandırmaya uyandım doğal olarak

sen bu kadar uykusuz kalmaya nasıl dayanıosun cnmm yaaaa

sen bu kadar uykusuz kalmaya nasıl dayanıosun cnmm yaaaa

bende kendime şaşırıyorum baen ama aynaya bakıp kendimi tanıyamıyorum ozaman anlıyorumki ağır bi depresyona girme yolundayım eski benden eser kalmadı...yolda gören şaşırıyo ne olmuş sana diye...2 haftadır 3 5 saatten fazla uyumadım...eşim işe gitmez ben aranır uykumdan kaldırılırım...bikere duyma hele telefonu deli gibi aranıyorum..üst üste uykumun içine edilene kadar..bu her akşam böle oldu artık...onu uyandırıp işe yollamak uğruna ben uyuyamıyorum...benim anlamadığım oğullarının ewde benle bişey yaptığı yok onlar uyumadığını benimle film izlediğini yada iş pişirdiğini sanıyolar sanırsam ama oğlu oğulları uykusunda kuzularla iş pişiriyo

ayyy cnmm çok yaşa sen çok hoşsun yaaaa kocan mercimeği fırına kuzularlaaaa verioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…