Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Kavga ettiniz heralde yine

bilmem kavga değil nedir bu böle bilmiorummm ufacık şeyler büyüyo kocaman oluo bnm yüreğim o kadar büyük değil kiii kaldıramıo cnm acıo sonrada vazgeçemiorum da bu nasıl sevda güldürmüo ki aslaaa bigün gülüom 3 gün küs olmaz ki ama ya bana da yazık

Haklısın aslında acı veriyosa vazgeçeceksin

Hem de çok iyi biliyorum

bzen öle sızlıo ki içim emeklerin hiçe sayılması o kadar zoruma gidio ki ömür ahhhh ahhh nelere katlandım ben ömür asker bekledim 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz gık demedim bekledim yapısı sinirli hep alttan aldım bunlar ilk aklıma gelenler ben ne yapayım başka ömür ne yapmamı istio ki acaba

Konu ne bilmiyorum ama kendimi gördüm sende :18:

ne bilim abla çıkmazdayım sanki şuan

konu yok ki ömür valla yok

Biz de böyle ortada bi şey yokken tartışırız tabi benimkinin büyütmekte üstüne yoktur o konu büyür büyür sanırsınki aile faciası

aşk demi başına bela olan seni üzen:2: canını sıkma demiyorum çünkü aşk yüreğine işler insanın olay nedir bilmiyorum inşallah allakasız bir şey demedim can çıkmıyınca huy çıkmaz derler ya can çıkmayınca sevgiline duyduğun sevgi de çıkmaz
çünkü onu yüreğine işlemişsin yürek ölünce sende ölür sün tabiki böyle işte benide dertlendirdin şimdi

Biz de böyle ortada bi şey yokken tartışırız tabi benimkinin büyütmekte üstüne yoktur o konu büyür büyür sanırsınki aile faciası
ömür bugün sinirimden deli gibi alışveriş yaptımmm kaç paralık deme çok fena
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
slm cnmm :2::2:

ahhh cnnmmm yaaaa aynen içimi anlatıosun suan içimde bi ateş su döküorum iiiyice alev alıo olmuo olmuo

sence karşılıksız sevgi nasıl sence sevdiğini söyleyeymemek

sence karşılıksız sevgi nasıl sence sevdiğini söyleyeymemek

ama bizim sevgimiz karşılıksız değil buna eminim ki cnm karşılıksız olduğunu zerre kadar anlasam bi dakika durmam çekilirim hayatından

ama bizim sevgimiz karşılıksız değil buna eminim ki cnm karşılıksız olduğunu zerre kadar anlasam bi dakika durmam çekilirim hayatından
anladım canım

Ne aldın canım

Biz de beyaz eşyaları aldık eşimle dün hepsini değiştirdik LG aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…