Kavga ettiniz heralde yine
bilmem kavga değil nedir bu böle bilmiorummm ufacık şeyler büyüyo kocaman oluo bnm yüreğim o kadar büyük değil kiii kaldıramıo cnm acıo sonrada vazgeçemiorum da bu nasıl sevda güldürmüo ki aslaaa bigün gülüom 3 gün küs olmaz ki ama ya bana da yazık
Haklısın aslında acı veriyosa vazgeçeceksin
vazgeçmenin hiç de kolay bişi olmadığınu biliosun işte be ömür
Hem de çok iyi biliyorum
julım hayırdır ne oldu canım
bzen öle sızlıo ki içim emeklerin hiçe sayılması o kadar zoruma gidio ki ömür ahhhh ahhh nelere katlandım ben ömür asker bekledim 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz gık demedim bekledim yapısı sinirli hep alttan aldım bunlar ilk aklıma gelenler ben ne yapayım başka ömür ne yapmamı istio ki acaba
ömür ne desin şimdi sana onun başındakide aynı
ne bilim abla çıkmazdayım sanki şuanömür ne desin şimdi sana onun başındakide aynı
Konu ne bilmiyorum ama kendimi gördüm sende :18:
ne bilim abla çıkmazdayım sanki şuan
konu yok ki ömür valla yok
ne bilim abla çıkmazdayım sanki şuan
konu yok ki ömür valla yok
bzen öle sızlıo ki içim emeklerin hiçe sayılması o kadar zoruma gidio ki ömür ahhhh ahhh nelere katlandım ben ömür asker bekledim 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz gık demedim bekledim yapısı sinirli hep alttan aldım bunlar ilk aklıma gelenler ben ne yapayım başka ömür ne yapmamı istio ki acaba
ömür bugün sinirimden deli gibi alışveriş yaptımmm kaç paralık deme çok fenaBiz de böyle ortada bi şey yokken tartışırız tabi benimkinin büyütmekte üstüne yoktur o konu büyür büyür sanırsınki aile faciası
slm cnmm :2::2:selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
aşk demi başına bela olan seni üzen:2: canını sıkmademiyorum çünkü aşk yüreğine işler insanın olay nedir bilmiyorum inşallah allakasız bir şey demedim can çıkmıyınca huy çıkmaz derler ya can çıkmayınca sevgiline duyduğun sevgi de çıkmaz
çünkü onu yüreğine işlemişsin yürek ölünce sende ölür sün tabiki böyle işte benide dertlendirdin şimdi
ömür bugün sinirimden deli gibi alışveriş yaptımmm kaç paralık deme çok fena
slm cnmm :2::2:
ahhh cnnmmm yaaaa aynen içimi anlatıosun suan içimde bi ateş su döküorum iiiyice alev alıo olmuo olmuo
sence karşılıksız sevgi nasıl sence sevdiğini söyleyeymemek
ahhh cnnmmm yaaaa aynen içimi anlatıosun suan içimde bi ateş su döküorum iiiyice alev alıo olmuo olmuo
anladım canımama bizim sevgimiz karşılıksız değil buna eminim ki cnmkarşılıksız olduğunu zerre kadar anlasam bi dakika durmam çekilirim hayatından
anladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?