Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

üzülme canım,hakkında hayırlısı olsun...

ahh be cnmm keşke üzülmemek elimde olsa bugün diorum kiiii tmm unutcam onu neye elimi atsam onu hatırlıorummm herşeyde anısı var hiç kolay değil unutmak

ahh be cnmm keşke üzülmemek elimde olsa bugün diorum kiiii tmm unutcam onu neye elimi atsam onu hatırlıorummm herşeyde anısı var hiç kolay değil unutmak

tamam haklısın canım,ama birşey söyleyeyim;kızarsın belki bu dönemlerde sorun çıkıp sık sık ayrılabiliyorsan,bu evlendikten sonrada sürer....her şerde bir hayır vardır canım..

tamam haklısın canım,ama birşey söyleyeyim;kızarsın belki bu dönemlerde sorun çıkıp sık sık ayrılabiliyorsan,bu evlendikten sonrada sürer....her şerde bir hayır vardır canım..

yok neden kızayımmm cnmmm gerçekler acı malesef

Şiiişşt Öyle Düşünme..
Sorun Nedir ?
Çözülmüyor Diye Bir Şey Yok..
Çözmeyi Becerememişsinizdir..

işin garibi de ne biliomusun makaram ;

öle bir sorunda yok ortada ama en ufacık bişiy de tartışıoruz

ben çok ama çok duygusalım hemen kırılıorum üzülüorummm hassasım biraz

2 gündür hiç aramadı biliomusun aramazda sanırımmm

yapacak bişiyde yok bende aramam o kadar gurursuz değilim çünküü

bildiğim tek bişi var ben bu tavrı hiç haketmedimmm

1,5 yıl gık demeden o askerde iken yolunu gözledim

akrabalarının onu düşünmediği kadar ben onu düşündüm fedakarlık gösterdim

en önemlisi de onun için küçücük yüreğimde kocaman bir aşk biriktirdim sadece ona ait olan değer miymiş peki bilmiorum

ama garip olan da ne biliomusun makaram hiç pişman değilim onu bölesine sevdiğime ahh salak ben hala ne diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…