Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

evde kaldım ya burdakiler hep benden küçükler ve evliler yayaşım geçiyor ama işin şakası neyse ya kısmet işte hayırlı sı olsun ya

evliler bekarlara, bekarlarda evlilere özeniyo hep nedense :) Yazılı vakti gelince hepsi oluyo hayırlısı deyin :) Ya o yüzleri nasıl yapıyorsunuz

evde kaldım ya burdakiler hep benden küçükler ve evliler yayaşım geçiyor ama işin şakası neyse ya kısmet işte hayırlı sı olsun ya

yok canım ya erken yaşta evlenmeler eskidendi artık bakıyorum da 28-29 dan aşağı kimse evlenmiyor:106:
akıllıkta ediyorlar en güzeli:87::87:

teşekkür ederim hoşbukdk :)

bilgisayar takıldı ardarda gelmiş msj lar.. o msyleri nasıl yapıyosunuz bu arada

yok canım ya erken yaşta evlenmeler eskidendi artık bakıyorum da 28-29 dan aşağı kimse evlenmiyor:106:
akıllıkta ediyorlar en güzeli:87::87:

zaten görünüşte yaşım göstermiyor 25 yaşındayım mart ayında 26 ya giricem 20 yaşımda olduğunu söylüyorlar

Herkes için farklı erken ya da geç hayırlısı ne zamansa o zaman diye dua etmeli yaşın pek önemi yok bence..

Hani cümlelerin sonuna yüz simgesi koyuyosun ya onu bulamdım bi türlü yapamıorum

evliler bekarlara, bekarlarda evlilere özeniyo hep nedense :) Yazılı vakti gelince hepsi oluyo hayırlısı deyin :) Ya o yüzleri nasıl yapıyorsunuz

önce mesajını yaz .sonra o yüzleri koyacağın yere fareyle imleci koy sol tuşla. sonra fareyle yüzlere gel. sol tıkla. nereye koymak istiyorsan bu şekilde koy. tamam

Herkes için farklı erken ya da geç hayırlısı ne zamansa o zaman diye dua etmeli yaşın pek önemi yok bence..

Hani cümlelerin sonuna yüz simgesi koyuyosun ya onu bulamdım bi türlü yapamıorum

mesajı yazdığın yerde o mesaj yazılan yerin altında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…