evde kaldım ya burdakiler hep benden küçükler ve evliler yayaşım geçiyor ama işin şakası neyse ya kısmet işte hayırlı sı olsun ya
evde kaldım ya burdakiler hep benden küçükler ve evliler yayaşım geçiyor ama işin şakası neyse ya kısmet işte hayırlı sı olsun ya
teşekkür ederim hoşbukdk :)
bilgisayar takıldı ardarda gelmiş msj lar.. o msyleri nasıl yapıyosunuz bu arada
teşekkür ederim hoşbukdk :)
bilgisayar takıldı ardarda gelmiş msj lar.. o msyleri nasıl yapıyosunuz bu arada
yok canım ya erken yaşta evlenmeler eskidendi artık bakıyorum da 28-29 dan aşağı kimse evlenmiyor:106:
akıllıkta ediyorlar en güzeli:87::87:
evliler bekarlara, bekarlarda evlilere özeniyo hep nedense :) Yazılı vakti gelince hepsi oluyo hayırlısı deyin :) Ya o yüzleri nasıl yapıyorsunuz
evliler bekarlara, bekarlarda evlilere özeniyo hep nedense :) Yazılı vakti gelince hepsi oluyo hayırlısı deyin :) Ya o yüzleri nasıl yapıyorsunuz
Herkes için farklı erken ya da geç hayırlısı ne zamansa o zaman diye dua etmeli yaşın pek önemi yok bence..
Hani cümlelerin sonuna yüz simgesi koyuyosun ya onu bulamdım bi türlü yapamıorum
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler iyi sohbetler bensiz uslu durun bakim :)
deneme bir ki ç[/
olmadı mı
deneme bir ki ç[/
olmadı mı
iyigeceler kızlar benimde uykum geldi yatıyorum hoşçakalın iyigecelr allah rahatlık versin herekese
yok sadece başlık simgeleri gözüküyor bendeneyse çokta önemli değil zaten siz neler yapıyosunuz çalışıyo musunuz
iyigeceler kızlar benimde uykum geldi yatıyorum hoşçakalın iyigecelr allah rahatlık versin herekese
iyi geceler tatli ruyalar:3
yok sadece başlık simgeleri gözüküyor bendeneyse çokta önemli değil zaten siz neler yapıyosunuz çalışıyo musunuz
iyi geceler tatli ruyalar:3
ben okyorum sen neler yapıyorsun evli misin okuyor musun
iyi geceler güzelimm. Allah rahatlık versin sanada
iyi geceler güzelimm. Allah rahatlık versin sanada
teşekkür edrim vcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?