biz ayrıldık cnmmm 2 gündür hiç konuşmadıkkk
yaaaa üzüldüm :26::26:eminim sebebi basit bişi değildir....
tabiki canım yine en iyisini sen bilirsin tatlım evlenmeden önce iyice düşün taşın... şimdi ayrılmak barışmak kolay olur ama evlendikten sonra zor zorlaşır herşey.... iyi yapmışsın mı diyeyyim.... kötü yapmışsın mı diyeyyim bilemedim yaa herşeyin hayırlısı eğer senin için hayırlı ise inşallah barışırsınız evlenirseniz..ama hayırsız ise allaha yakın sana uzak olsun....sen herşeyi tart, ölç, biç ona göre yolunu çiz derim sana...gerçekten değmediğine inanıyorsan...yeni yılda yeni bir yolda devam etmeni temenni ediorum canım arkadaşım...ayrıl barış ayrıl barış laçka olmuştuk artıkkk olmuosaaa sürdürmenin bi manası var mı ki sence
tabiki canım yine en iyisini sen bilirsin tatlım evlenmeden önce iyice düşün taşın... şimdi ayrılmak barışmak kolay olur ama evlendikten sonra zor zorlaşır herşey.... iyi yapmışsın mı diyeyyim.... kötü yapmışsın mı diyeyyim bilemedim yaa herşeyin hayırlısı eğer senin için hayırlı ise inşallah barışırsınız evlenirseniz..ama hayırsız ise allaha yakın sana uzak olsun....sen herşeyi tart, ölç, biç ona göre yolunu çiz derim sana...gerçekten değmediğine inanıyorsan...yeni yılda yeni bir yolda devam etmeni temenni ediorum canım arkadaşım...
canım hakkınızda hayırlısı olsunayrıl barış ayrıl barış laçka olmuştuk artıkkk olmuosaaa sürdürmenin bi manası var mı ki sence
biz ayrıldık cnmmm 2 gündür hiç konuşmadıkkk
ayrıl barış ayrıl barış laçka olmuştuk artıkkk olmuosaaa sürdürmenin bi manası var mı ki sence
Hakkinizda Hayirlisi canim üzüldüm.....
Bende katilmak istiyorum sohbetinize
hoşgeldin helvammm buyur gel tabi
ayrıl barış ayrıl barış laçka olmuştuk artıkkk olmuosaaa sürdürmenin bi manası var mı ki sence
merhaba kızlar nasılsınız
iyi değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmjuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin sen........:84::84:
iyi değilimmmmmmmmmmmmmmmmmm
belli keyifsizsin....
nehaber canım..
kötüyümmmmmmm cnmmmmmmmmm
erkek arkadaşınla barışmadınız değilmi...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?