hayırlısı canım neyse bu konuyu kapatalım canın sıklmasın
evet cnm aklıma gelince mesaj atasım gelio bunu da hiç istemiorum şuan
o zaman baska seyler konusalım hadi konu sahibi olarak bi konu aç
Geldimmmmtmm bekliom
buralardayımseni görünce selam vermek istedim nasılsın neler yapıyorsun ?
hosgeldiiin
bi erkekten intikam nasıl alınır hadi açtım konuyu cevapla bakimmmmbnm çektiklerimi oda çeksin istiorummm
etkiye onun yaptığı şekilde tepki vermek.
bi erkekten intikam nasıl alınır hadi açtım konuyu cevapla bakimmmmbnm çektiklerimi oda çeksin istiorummm
selammmmmmmmpinkiii nabrr kızzz
bence hic ugrasma canım bosversu anda ayrıldınız mı aranız mı bozuk sadece onu da bilmiyorum ama. eger ayrılmadıysanız hic arama sorma sende ilgisiz ol
genede benim çektiklerimi çeksin istiorummm benim canımın yandığı kadar onunda yansın istiorummmm beni anlasın istiorummm
olay tam olarak nasıl bilmiyorum ama eğer o seni arayıp sormuyor umursamaz mı davranıyor srekli sen mi arıyorsun bırak sen de arama bir gün geçer iki gün geçer baktın belki 1 hafta geçer mutlaka arayacaktır julia ya bi şey mi oldu acaba diye.bende mi onun gibi yapayım yani arayıp sormim mi umursamaz mı davranayımmm :26::26:
olay tam olarak nasıl bilmiyorum ama eğer o seni arayıp sormuyor umursamaz mı davranıyor srekli sen mi arıyorsun bırak sen de arama bir gün geçer iki gün geçer baktın belki 1 hafta geçer mutlaka arayacaktır julia ya bi şey mi oldu acaba diye.
sana kendimden örnek vereyim ben evliliğimde 2 yılı doldurdum 3. yılımızdayız. Bir gün eşimi aradım cevap vermedi akşama kadar aradım yok cevap vermedi makul bir açıklaması vardı ama çok kızdım uyardım aradan belli bir süre geçti aynısını ben de ona yaptım ben de o aradığında bilerek açmadım o da benimle aynı kaygıları yaşamış oldu naptığını daha iyi anladı
olay tam olarak nasıl bilmiyorum ama eğer o seni arayıp sormuyor umursamaz mı davranıyor srekli sen mi arıyorsun bırak sen de arama bir gün geçer iki gün geçer baktın belki 1 hafta geçer mutlaka arayacaktır julia ya bi şey mi oldu acaba diye.
sana kendimden örnek vereyim ben evliliğimde 2 yılı doldurdum 3. yılımızdayız. Bir gün eşimi aradım cevap vermedi akşama kadar aradım yok cevap vermedi makul bir açıklaması vardı ama çok kızdım uyardım aradan belli bir süre geçti aynısını ben de ona yaptım ben de o aradığında bilerek açmadım o da benimle aynı kaygıları yaşamış oldu naptığını daha iyi anladı
ayrıldınız mı siz tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?