Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bence hic ugrasma canım bosver su anda ayrıldınız mı aranız mı bozuk sadece onu da bilmiyorum ama. eger ayrılmadıysanız hic arama sorma sende ilgisiz ol

genede benim çektiklerimi çeksin istiorummm benim canımın yandığı kadar onunda yansın istiorummmm beni anlasın istiorummm

bende mi onun gibi yapayım yani arayıp sormim mi umursamaz mı davranayımmm :26::26:
olay tam olarak nasıl bilmiyorum ama eğer o seni arayıp sormuyor umursamaz mı davranıyor srekli sen mi arıyorsun bırak sen de arama bir gün geçer iki gün geçer baktın belki 1 hafta geçer mutlaka arayacaktır julia ya bi şey mi oldu acaba diye.

sana kendimden örnek vereyim ben evliliğimde 2 yılı doldurdum 3. yılımızdayız. Bir gün eşimi aradım cevap vermedi akşama kadar aradım yok cevap vermedi makul bir açıklaması vardı ama çok kızdım uyardım aradan belli bir süre geçti aynısını ben de ona yaptım ben de o aradığında bilerek açmadım o da benimle aynı kaygıları yaşamış oldu naptığını daha iyi anladı

aynısını bende yapıyorum iyi taktik işe yarıyor

1 haftadır konuşmuoruz cnmmm malesefff ben çok yüz verdim onaaa sanırım şimdi bunun acısını çekiorum her dediğine evet dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…