Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

gelsinn gelsinn sarıyoduu muhabbet yaa

kuzum üsteki pinkii benim kaderdaşımmm

pinkicimm buda 65 gün sonra evli mutlu (çoçuksuz) olcak bi hatunn

memnun olduuuum ben tanıtayım kendimi 25 yasındayım istanbuldayım bi bucuk yıllık evliyim hayırlı olsun bu arada sende evliler kervanına katılcan demek

bi bakmışsınn evlisinizz bileee sahi kuzum çoçuk ne zaman düşünüyosunuz siz

memnun olduuuum ben tanıtayım kendimi 25 yasındayım istanbuldayım bi bucuk yıllık evliyim hayırlı olsun bu arada sende evliler kervanına katılcan demek

bende memnun oldum...adanadayım bende.26 yasındayım...2 ay daha bekarımmmm65 gün sonra kocaman ve huysuz bi bebeğim olacak

bi bakmışsınn evlisinizz bileee sahi kuzum çoçuk ne zaman düşünüyosunuz siz

evet canım aynen ole zaman cok cabuk gecio inan bi bakmıssın sende evlnip gitmişin dogu durumu olmasaydı istiyoduk artık ama o iş cıkınca erteledik mecburen simdi yine arada dusunuorum acaba olsa mı esim yokken kafam dagılır ilgimi cocuga veririm diyorum ama sora da vazgeciyorum ilk hamileligim olcak sonucta eşim yanımda olsa daha iyi olur die dusunuom ama bu meslekte de zor yani hamile kalırım yine bi durum olur gitmek zorunda kalır bilmiyorum kararsızım o yuzden

bende memnun oldum...adanadayım bende.26 yasındayım...2 ay daha bekarımmmm65 gün sonra kocaman ve huysuz bi bebeğim olacak

ahahaaa çok güldümmm leenn alpişş duymasınnn

doğu işi mahvediyoo hep zten yaa tayin ne zamandı sizin canım ?

eee heycan basladı mı hazırlıklar ne alemde tatlı bi telas bi an kendi hazrlıklarım geldi gozumun onune dun gibi daha

ev tutulcak işte..sonrada perde ve halı alınacak...bide ufak tefek mutfak esiklerim var..onları da halledicez inş...stresli bi dönem...tartısma üstüne tartısma...bıktım valla..heyecan falan kalmadıbi an önce evlenseydikkk

ahahaaa çok güldümmm leenn alpişş duymasınnn

doğu işi mahvediyoo hep zten yaa tayin ne zamandı sizin canım ?

duysunnnn...huysuz ama biliyosun...sorunlu manyak...Allahım günahım ne??

Son düzenleme:

halledersiniz canım vakit varmıs daha :) tartısma olmadan olmuo zaten bizim de cok olmustu her kafadan bi ses cıkıo.. sora evlenince hersey bitio bi sakinlik cokuo

martta eşim gitcek canım ben istanbulda kalcam kayınvalidemle.

panter nerelerde takılıon kız sole bende gelem oraya yazıp kacıon baska yerlere

vallaa bi buraya yazıom canımmm yazım cıkıomm bakıom sen yazmıssın gırıom
ayy benimkide 11 aralıkda gelcek subat mart gıbı gtcekk yinee

demee ölee demee kocanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…