gelsinn gelsinn sarıyoduu muhabbet yaa
kuzum üsteki pinkii benim kaderdaşımmm
pinkicimm buda 65 gün sonra evli mutlu (çoçuksuz) olcak bi hatunn
gelsinn gelsinn sarıyoduu muhabbet yaa
kuzum üsteki pinkii benim kaderdaşımmm
pinkicimm buda 65 gün sonra evli mutlu (çoçuksuz) olcak bi hatunn
ben yinee bekarr hep bekarrr hep hepp
dur daha seninki gelsin bi hele senin dugunu de yaparız
ayyy bazen diyorum o günleri görcemmi
bende oyle diodum hep evlilik cok uzak geliodu sanki hayalde kalcakmıs gibieşim hep evlilik hayalleri kuruodu ben diodum sanki hic evlenemisekmişiz gibi gelio bana kızıodu ole diince
simdi de cocuk cok uzak bi hayal gibi gelio bakalım
memnun olduuuumben tanıtayım kendimi 25 yasındayım istanbuldayım bi bucuk yıllık evliyim hayırlı olsun bu arada sende evliler kervanına katılcan demek
bi bakmışsınn evlisinizz bileeesahi kuzum çoçuk ne zaman düşünüyosunuz siz
bende memnun oldum...adanadayım bende.26 yasındayım...2 ay daha bekarımmmm65 gün sonra kocaman ve huysuz bi bebeğim olacak
bende memnun oldum...adanadayım bende.26 yasındayım...2 ay daha bekarımmmm65 gün sonra kocaman ve huysuz bi bebeğim olacak
evet canım aynen ole zaman cok cabuk gecio inan bi bakmıssın sende evlnip gitmişindogu durumu olmasaydı istiyoduk artık ama o iş cıkınca erteledik mecburen simdi yine arada dusunuorum acaba olsa mı esim yokken kafam dagılır ilgimi cocuga veririm diyorum ama sora da vazgeciyorum ilk hamileligim olcak sonucta eşim yanımda olsa daha iyi olur die dusunuom ama bu meslekte de zor yani hamile kalırım yine bi durum olur gitmek zorunda kalır bilmiyorum kararsızım o yuzden
ahahaaa çok güldümmm leenn alpişş duymasınnn
doğu işi mahvediyoo hep zten yaa tayin ne zamandı sizin canım ?
eee heycan basladı mıhazırlıklar ne alemde tatlı bi telas bi an kendi hazrlıklarım geldi gozumun onune dun gibi daha
ahahaaa çok güldümmm leenn alpişş duymasınnn
doğu işi mahvediyoo hep zten yaa tayin ne zamandı sizin canım ?
ev tutulcak işte..sonrada perde ve halı alınacak...bide ufak tefek mutfak esiklerim var..onları da halledicez inş...stresli bi dönem...tartısma üstüne tartısma...bıktım valla..heyecan falan kalmadıbi an önce evlenseydikkk
duysunnnn...huysuz ama biliyosun...sorunlu manyak...Allahım günahım ne??
martta eşim gitcek canım ben istanbulda kalcam kayınvalidemle.
panter nerelerde takılıon kız sole bende gelem orayayazıp kacıon baska yerlere
ev tutulcak işte..sonrada perde ve halı alınacak...bide ufak tefek mutfak esiklerim var..onları da halledicez inş...stresli bi dönem...tartısma üstüne tartısma...bıktım valla..heyecan falan kalmadıbi an önce evlenseydikkk
duysunnnn...huysuz ama biliyosun...sorunlu manyak...Allahım günahım ne??
vallaa bi buraya yazıom canımmmyazım cıkıomm bakıom sen yazmıssın gırıom
ayy benimkide 11 aralıkda gelcek subat mart gıbı gtcekk yinee
demee ölee demee kocanaaa
hadi gozun aydın az kalmıs gelmesine martta doguya mı gitcek yine?
valla şarkı bitmedi 10 ayı kaldı canım kurs görcek 14 ay ama nereye gitcek tam bilmiyorum ya şarkı tamamlamaya ya kursa
belirsizz
hıı daha varmıs bende sark bitio heralde die dusunmustum. sen calısıodun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?