neden kiiii sevmiomusunnnn
hee ben yanlıs anladım su an tırnagında olanı demisin ben de 25tanenin içinden ayırdın onu surcen sandım bordo da guzel
ben parlatıcı dışında bir şey sürmüyorum
bnm için üzülmeye de güzel diolar ama sanırım bende yabancı film izlerimmm internettenayrıca vişne çürüüne de bayılırımmmm
sorma beyzoşum yaaaa osman olmuşşş kazmaaa
ben seksenlerı ızlıyorum arasıra
ben hiç sürmem parlatıcı, hiçbişey sürmemişim gibi geliyor bana o zaman..ama simli olursa sürebilirim bak iyi fikir aslında
evet güzel ama içim çıkıyor ağlamaktanbide benim bu son ayrıldığım çocukta rizeli o aklıma geliyor hep izlerken
aslında o osmanın yerine aydını koysalar daha mutlu olacakmış herkes öle bi haver çıkmıştı bir ara :)
ona guzel diolar ama hic izlemedim muhtesm yuzyılla yalan dunyaya bakıom bende
okulda pek hoş olmuyo
deney falan yaparken bozuluyo görünümü bozuluyo
ancak hafta sonları
ben hiç sürmem parlatıcı, hiçbişey sürmemişim gibi geliyor bana o zaman..ama simli olursa sürebilirim bak iyi fikir aslında
evet güzel ama içim çıkıyor ağlamaktanbide benim bu son ayrıldığım çocukta rizeli o aklıma geliyor hep izlerken
aslında o osmanın yerine aydını koysalar daha mutlu olacakmış herkes öle bi haver çıkmıştı bir ara :)
Kızım ne ağlıyosun giden için giden gider kalan sağlar bizimdir.
he anladım cnmmm
benimde eski erkek arkadasım ordulu idi iyi olur karadenizliler yaaaa
benimde eski erkek arkadasım ordulu idi iyi olur karadenizliler yaaaa
Gitti zaten daha doğrusu gönderdim bana ulaşabileceği tüm yollarıda kapattım ama üzülmeye tam gaz devam ediyorum deli miyim neyim
karadeniz erkekleri kaba oluyo ben ege ve orta anadoluyu seviyorum
hadi ya benim babamlarında bi ucu ordulubende karadenizliyim aslında ama rize artvin farklı oluyor tabi..
hemen unutulmuo ki cnmmmm anlıorum ben seniiii senin yaşadıklarını bende yaşıorum çünküüü
tüysüzü olsa tam bana göreymiş.. :)
güzel canım güle güle kullan..
oooo siz geçiş sürecindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?