• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her unutmak çabası aslında bir hatırlamak hamlesi midir?

aslında unutmak için bi sürü seyle ugasıyoruz. ama 2 dk bos kalalım hemen aklımıza geliyorlar. bugün sinemaya gittim gezdim. bi sekilde kafamı mesgul etmeye calsıtım. sonra eve geldim kendimi ii hissediyorum sandım. face de bi kızı eklediğini görünce deliye döndüm. unutmak kolay deil. zaman diyorlar ama en iyisi hayatına baska birisinin girmesi. tabi erkeklerin hepsi aynı oldugu için sonra onu unutmak içinde baska birine kapılıyorsunn... offffff

unutmaya çalışmak için insan kötü şeyleri aklına getirmeye çalışıyor kötü dahi olsa onunla ilgili şeyleri düşündüğümüz için bir şekilde tekrar hatırlıyoruz unutmak zor

aslında unutmak için bi sürü seyle ugasıyoruz. ama 2 dk bos kalalım hemen aklımıza geliyorlar. bugün sinemaya gittim gezdim. bi sekilde kafamı mesgul etmeye calsıtım. sonra eve geldim kendimi ii hissediyorum sandım. face de bi kızı eklediğini görünce deliye döndüm. unutmak kolay deil. zaman diyorlar ama en iyisi hayatına baska birisinin girmesi. tabi erkeklerin hepsi aynı oldugu için sonra onu unutmak içinde baska birine kapılıyorsunn... offffff

face den silmiş beni ne yaptığını göremiyorum yani bende kapattım hesabımı iyi yapmış görünce sinir olmaktansa... çivi çiviyi söker ama tekrar birine güvenmekte kolay değil ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım dinlenip yeni bir ilişki için enerji toplamak gerek.

Kızlar bence silkelenip kendimize gelme zamanı bence erkekler bizim kadar üzülmüyordur unutmayın bizlerden bir tane var merkeze sevgilileri değil kendimiz koyyarsak böyle sorunlarımız olmaz beni sevmeyeni ben hiç sevmem nokta koyarım işte o kadar diyorum kızlar ...kötükedihüso :1closedeyes:

Back
X