Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

Bu bayram daha hüzünlü daha buruk..(!)
hergeçen bayramda umudumu kaybediyorum..

son buruk bayram olmasını dilemekten başka çağre yok..iyi bayramlar...

Bu bayram daha hüzünlü daha buruk..(!)
hergeçen bayramda umudumu kaybediyorum..

son buruk bayram olmasını dilemekten başka çağre yok..iyi bayramlar...

Selam canim nasilsin
Herkeze mutlu bayramlar diliyorum Yüce yaradanim su mubarek gunde kucaklarinizi tez gunlerde doldursun ins dualarimizi kabul eylesin.
Canim kardeslerim hicde huzunlu ve mutsuz olmayin rabbim buyuk yeterki oldesin istesin aninda olur sabredeceksiniz bol bol dua edecez ins benim kuzumda 20 sene sonra geldi umutlarimizin bittigi anda umudumuz kapiyi caldi.
Ben inaniyorumki sizinde kapilarinizi calacak umutlariniz Rabbim yar ve yardimvciniz plsun ins sevgiler

Selam canim nasilsin
Herkeze mutlu bayramlar diliyorum Yüce yaradanim su mubarek gunde kucaklarinizi tez gunlerde doldursun ins dualarimizi kabul eylesin.
Canim kardeslerim hicde huzunlu ve mutsuz olmayin rabbim buyuk yeterki oldesin istesin aninda olur sabredeceksiniz bol bol dua edecez ins benim kuzumda 20 sene sonra geldi umutlarimizin bittigi anda umudumuz kapiyi caldi.
Ben inaniyorumki sizinde kapilarinizi calacak umutlariniz Rabbim yar ve yardimvciniz plsun ins sevgiler

canımsınnn nil evet hikayeni ,sabrını biliyorum...rabbim sabrının mükafatını verdi bizede inşallah verecektir...

elimde değil bugün sabahtan beri çook buruk içim gözlerim nemleniyor..:43::43::43::43::43:
bayram sendromu yakında geçer:)

Son düzenleme:
bu bayram daha bır buruktu hersey
daha kotuydu
gıdemedım bır yere
sırf sormasınlar dıye senın yoklugunu
sırf senın olmaysıın canımı acıtmasın dahafazla dıye
artık her gun yukum sankı daha cogalıp umutlarım azalıor

Çok şükür yıllar sonra bu bayrama bebebegimle girdim.herkese mutlu bayramlar. Darısı buradaki tüm mücadele eden arkadaşların başına

Son düzenleme:
İnan, sabır ve elinden gelenin en iyisi. Bu üçü bu süreçte çok etkili. Olacağı varsa olacaktır ancak bu yolda nasıl bir süreç yaşayacağını yalnız Allah bilir. Kısmetinde varsa zaten içinde bu hissi taşırsın. Er ya da geç olacak dersin. Yeter ki olumlu ol iste dile rabbim elbet yürekten dilenen her şeyi verir tabi bizim için hayırlıysa. Bu süreçte olumlu olmak gerekir ancak bir ihtimal olmama durumunuda beyninde ve kalbinde bir köşede tutmak gerek. Dilerim Allah nasio eder sana hayırlı bir evlat.

Back
X