Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Her yerde saç var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Rouge1o1

•Kitap yiyen
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
1.234
2.860
133
Merhaba hanımlar.

Benim sıkıntım şu ki; aşırı uzun ve gür bir saçım var. Dolayısıyla fazla dökülüyor diyeceksiniz normal değil anormal. Saçımı bi fönlememle banyoda her yer saç. İki uzun saçlı kadınız evde her yer saç oluyo sürekli toplamaktan canım çıktı. Elimi atıyorum 10 tel geliyor. Kestir diyorlar kestiremem çok emekle uzattım zaten işe de yaramıyor. Var mı böyle olan bi çözüm önerebilecek.

Kisa ve gur olmamasina ragmen benimde saclarim dokuluyor, seninki gibi 10tel degil, tutam tutam resmen. Ben cozumu sacimi acik birakmamakla ve sadece banyoda tarayarak buldum. Tavsiye ederim sanada. Topla yani :)

Kisa ve gur olmamasina ragmen benimde saclarim dokuluyor, seninki gibi 10tel degil, tutam tutam resmen. Ben cozumu sacimi acik birakmamakla ve sadece banyoda tarayarak buldum. Tavsiye ederim sanada. Topla yani :)

Hadi ya kötüymüş Açmak zaten hayal oldu toplu hali de böyle. Topluyken de toka mı çekiştiriyo koparıyo napıyo anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…