• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

meltoing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
12
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

tehlikeli bi durum ...

sizi uyurken kameraya çekmesi ?
Allah korusunda sitelere falan vermesin.
anlamadım da

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

üzgünüm,bir hemcinsime bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama haketmişsiniz.ve evet bence sizden intikam alıyor.

siz esinizi aIdatmıssınız oda sizi aIdatıyor hic sagIıkIı bir evIiIik degiI bu böyIe kısır döngü gibi devammı edicek ? ayrıImak en iyisi...

tehlikeli bi durum ...

sizi uyurken kameraya çekmesi ?
Allah korusunda sitelere falan vermesin.
anlamadım da

katıIıyorum kameraya cekmesi benide düsündürdü acıkcası tehIikeIi , ne diye sizi ceksin ki neden sormadınız ne yapmaya caIısıyosun diye?

siz reelde aldatmışsınız
o sanal yapıyor henüz
sizden daha insaflı
tencere kapak uyumu..

boşanın yani ne diyeceğiz size..

Son düzenleme:
hiç hoş bir durum değil yaşadıklarınız siz aldatmışsınız ee oda aldatır.bence ayrılın bir çok yanlış varken en doğrusu bu .

Sizden intikam mı alıyor bilemem ama sizin pek şikayet etmeye hakkınız yok bence.
Babanıza eşinizi şikayet ederken, kendi zayıf anınızdaki ihanetinizden de bahsettiniz mi?
Kendi yaptığınız zayıf anımda bir aldatma diyebilecek kadar basit bir olay mı?
Ne kadar acaip bir ilişki.
İhanet, şüphe, yalanlar...
Nasıl huzurlu yaşayabiliyorsunuz böyle?

Hayatın neden kabus oluyor ki aldatıyor diye.. Sen de aldatmışsın zaten. Şimdi o duyguyu çok iyi anlıyorsundur.. Eşin senden bence de intikam alıyor. Ayrılın ikiniz de kafanıza göre yaşayın. Zira cılkı çıkmış bu evliliğin..

hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

Bakın artık ayrılırsanız intihar etmez. Çünkü zaten sizi umursamıyor. Hayatındaki değişiklikler onu yaşama bağlar. Merak etmeyin.
Bu saçmasapan durumdan kurtarın kendinizi.
Ve etrafınızdakileri..

sizin yaptığınız zayıf anında aldatma oluyor, biz sizi masum bulalım istiyorsunuz.
eşiniz, için "tüü rezil, sitelere üye olmuş" mu diyeceğiz?
en azından sanal..
sizinki daha vahimmiş.

çıkarlarınıza göre hareket edin ne diyelim yani??

Seviye iyice düşmüş daha da düşmeden bitirin bence tabi ortada çocuk falan varmı bilmiyorum
ama böyle cam. çekmeler falan bi siteye koysa çok daha kötü.
yada yatak odanıza kadar gider bu gizli çekimler Allah korusun

Sizi kameraya çektiğini farkettiniz de niye sessiz kaldınız ki.
Ne yapıyorsun niye çekiyorsun diye niye sormadınız.
Hayır hiç normal değil de onun için.
Gerçi bendeki de tuhaflık bu konuda ne normal ki bu olsun.

sağlıksız bir ilişki gibi geldi bana,bence ayrılın,sizin evliliğinizde hiçbir sey kalmamış,hele ki ben "büyük konusmim"eşimin para karşılığı kişilerle beraber olunacağı sitelere üye olduğunu bilsem bir saniye dahi durmam yaa,bu nasıl bişe Allah Allah....

önce sen onu aldatmıssın o seni aldatınca neden moralin bozuldu anlamadım...ki intikam almayı düşünse bile bu şekilde yapmaması lazımdı tabi ama sende karşısında cok masum sayılmazsın ve bence evliliğiniz bitmiş uzatmaları oynuyorsunuz

karşılıklı saygısızlaşma var bence...zamanında sen yapmışsın şimdide eşin bunu yapmak için ortam yaratıyor kendine belki o sitelerden birini bulup intikam almaya alışıyor..sen eşini sevmiyorsun galiba..sevsen aldatmazsın sanırım..bence senin görüntülerini internete koyabilir bunu araştır derim..ve en yakın zamanda ayrılmanız en iyisi ikiniz içinde.

Siz de aldatmaya meyilli olduğunuza göre ....

Neyin yardımını istiyorsunuz anlamadım ki......

Boşanın ve en kısa zamanda bir psikolağa gidin belki onun faydası dokunabilir...

Garip biri olduğunuzu düşünüyorum...

Belki üye olmamıştır? Bende erkek arkadaşımın mailinde sana mesaj gönderdi, arkadaşlık daveti gönderdi diye mailler görüp bitirmiştim ilişkimizi. Daha sonra benim mailimede gelmeye başlayınca anladım spam mesajlar. Millet merak edip bakıyo falan filan işte. :31:

Gerçi sizin ne şekilde aldattığınızı bilemiyorum ama siz bile 'aldattım' diyebiliyorsanız bence eşiniz çok daha masum şeyler peşinde kamera olayı hariç. :26:
Gece kameraya çekmesi aklıma hiç iyi şeyler getirmedi açıkcası.:50:
İnsan neden karısını uyurken çeker ki?
Ayrılmak istediğinizde tehdit etmek amaçlı olabilir mi?
Genelde erkekler buna başvurur o bakımdan.
Her türlü saçma. :37:

Yorumlarınızı biraz ağır bulsamda haklısınız,teşekkür ederim.Evet babama kendi yaptığım hatayı anlattım,gerçekten içtenlikle pişman olduğumu söyledim evliliğimi kurtarmaya çalıştım evet , hata yaptığımı biliyordum ayrıca evet eşimi aldatmıştım.Onunda bu evliliğe olan bağlılığını bildiğmden dolayı sustum herşeye sabrettim,yaşadıklarımın belkide çeyreğini bile anlatamadığımdan belki yorumlarınızı acımasız buluyorum.Ve belki de tüm bu yaşadığım yaşattığım şeylerin sebebi geçmişimdir.Sorunlu bir çocukluk çok ama çok zor bir ergenlik yaşadım daha çocukluğumu yaşamadan 13 yaşımda çalışmaya 14 yaşımda kardeşime anne olmaya başladım.Bu güne kadar herşeyi düzgün yapmaya çalıştım düzelmedi bende düzgün şeyleri bozmaya başladım sanırım.

Sen onu aldattın diye o da senden intikam almak için aldatıyor, haklı diyenler öyle şey olur mu yapmayın.
Adam affetmiş karısını, şimdi aynı şeyi kendinin yapması normal mi?
Bence sevmiyorsanız evliliği bitirin konu sahibi.
Bu iş böyle gitmez.

Son düzenleme:
Back
X