• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

Hem adamı aldatmışsın hem başkasını seviyorum diyorsun.
Üstüne o admla yüzyüze bakabiliyorsun.
Ve bu adamdan olağanüstü sadakat mi bekliyorsun?
Hemen hemen hemen ayrıl...

sizin yaptığınız zayıf anında aldatma oluyor, biz sizi masum bulalım istiyorsunuz.
eşiniz, için "tüü rezil, sitelere üye olmuş" mu diyeceğiz?
en azından sanal..
sizinki daha vahimmiş.

çıkarlarınıza göre hareket edin ne diyelim yani??

Sizden intikam mı alıyor bilemem ama sizin pek şikayet etmeye hakkınız yok bence.
Babanıza eşinizi şikayet ederken, kendi zayıf anınızdaki ihanetinizden de bahsettiniz mi?
Kendi yaptığınız zayıf anımda bir aldatma diyebilecek kadar basit bir olay mı?
Ne kadar acaip bir ilişki.
İhanet, şüphe, yalanlar...
Nasıl huzurlu yaşayabiliyorsunuz böyle?

Bu mesajlar üstüne daha bir şey denmez heralde.. Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Belki eşinizde zayıf bir andadır, nereden biliyorsunuz?

Sizin yazdıklarınızı okurken nıyeyse hıc uzulmedım,ıkı sey dıkkatımı cektı.Birincisi,bende aldatmıstım(aldatmak)kelımesını cok normal bıseymıs gibi basıtce söylemenız.İkincisi kocanız sızı sanal alemde aldatıyor dıye yardım ıstemenız.Tabı bırde maddıyat katmıssınız.Eşiniz siz onu aldattığı halde sızle beraberse helal olsun,ortak borcunuza da katkı sağlıyor.Sizin evlılığınız zaten bıtmıs ne yardımı ıstıyorsunuz(paramı)esınıze söyleyın o zaman anlasmalı bosanalım bende aldattım sende aldattın borcu kapa olsun bıtsın:19:

Yorumlarınızı biraz ağır bulsamda haklısınız,teşekkür ederim.Evet babama kendi yaptığım hatayı anlattım,gerçekten içtenlikle pişman olduğumu söyledim evliliğimi kurtarmaya çalıştım evet , hata yaptığımı biliyordum ayrıca evet eşimi aldatmıştım.Onunda bu evliliğe olan bağlılığını bildiğmden dolayı sustum herşeye sabrettim,yaşadıklarımın belkide çeyreğini bile anlatamadığımdan belki yorumlarınızı acımasız buluyorum.Ve belki de tüm bu yaşadığım yaşattığım şeylerin sebebi geçmişimdir.Sorunlu bir çocukluk çok ama çok zor bir ergenlik yaşadım daha çocukluğumu yaşamadan 13 yaşımda çalışmaya 14 yaşımda kardeşime anne olmaya başladım.Bu güne kadar herşeyi düzgün yapmaya çalıştım düzelmedi bende düzgün şeyleri bozmaya başladım sanırım.

ahlaksızlığın faturası çocukluk dönemine çıktı..

Yorumlarınızı biraz ağır bulsamda haklısınız,teşekkür ederim.Evet babama kendi yaptığım hatayı anlattım,gerçekten içtenlikle pişman olduğumu söyledim evliliğimi kurtarmaya çalıştım evet , hata yaptığımı biliyordum ayrıca evet eşimi aldatmıştım.Onunda bu evliliğe olan bağlılığını bildiğmden dolayı sustum herşeye sabrettim,yaşadıklarımın belkide çeyreğini bile anlatamadığımdan belki yorumlarınızı acımasız buluyorum.Ve belki de tüm bu yaşadığım yaşattığım şeylerin sebebi geçmişimdir.Sorunlu bir çocukluk çok ama çok zor bir ergenlik yaşadım daha çocukluğumu yaşamadan 13 yaşımda çalışmaya 14 yaşımda kardeşime anne olmaya başladım.Bu güne kadar herşeyi düzgün yapmaya çalıştım düzelmedi bende düzgün şeyleri bozmaya başladım sanırım.

Bütün bu saydıkların aldatman için gerekçe değil. herkes hayatında sorunlar yaşar. ben de 3 yaşımdan beri babasız büyüyorum. neler neler yaşadım şu hayatta. ama onların arkasına sığınıp da böylesine hatalar yapmıyorum...... karakter meselesi bu konu sahibi geçmişte yaşanılan şeyler değil...

tamam sorunlu bir cocuklugun olmus ama yinede bunları yapmak için mantıklı bir sebep değil bana göre ...kimden intikam aldın kime zararın dokundu bu sekılde ya da kimin düzenini bozdun..en çok kendine ..sonra ailene eşler umursamıyor bile belli şeylerden sonra en dogru kararı yine sen vericeksin tabi ama illa ortak borcum var diye ortak bir evi paylaşma yolunu ayır yeni bir sayfa ac kendıne ve yaptıklarını bir daha yapmazsın hayat tecrüben olur şahsi fikrim

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

Aldatma konusunu sindirememiş ve intikam almış olması kuvvetle muhtemel ama kameraya almak nedi Allah aşkına? Sonra bunları izliyor mu? Sormadınız mı?

canım bence bu evlilikten hayır gelmez .şu bir gerçek aldatılma olayarı olunca o evlilik eskisi gibi olmuyor .yalnız şöyle bir durum var seni kameraya çekip sitelere vs vermesin bu adam?seni niye çekiyor ki durup duruken ne garip insanlar var ya .büyük ihtimalle sana kızgın hala o olaydan sonra senden intikam alıp seni rezil etmek derdinde .lütfen dikkatli ol fırsat kolluyor belli .

takip et ayrıca böle yapıyorsa canım savcılığa git direk bu ne demek ya ?madem sindiremedi bitirseydi evliliği .zorla mı tuttun yani .

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

sende hata yapmışsın ama eşini aldatmışsın bu çok kötü birşey yaşadıklarını bilemem ama evlilikte sadakat helede sevgi saygı çok önemli.Eşinde senden intikam alıyo olabilir.aynı yastığa başkoyduğun insanı kameraya çekmekte ne demek bu çok çirkin birşey. peki ya babanız sizin eşinizi aldattığınızı biliyomu? keşke bu durumu önce eşini karşına alıp güzel bir şekilde anlatıp onunla konuşsaydın aslında en büyük problem iletişimsizlik paylaşmadıkça ve bi çözüme ulaşmadıkça problemler dahada büyür bence karşına al ve konuş en azından senin bu durumun farkında olduğunu bilsin.kusura bakma ama evliliğinizde güven ve saygı gitmiş gibi karşılıklı hatalardan dolayı.

Son düzenleme:

Yorumlar neden ağır olacak.
Aldatılmaktan şikayetçisiniz. Eee siz de aldattınız.
Sizinkinde duygu var diye mi masum olacaksınız.
Sabrettim diyorsunuz da evliliğe bağlılığını bildiğiniz eşiniz sabreden taraf.
Yaşadıklarınız ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gerekçe ihanetinizi masum gösteremez.
madem ağır şeyler yaşıyordunuz bitirecektiniz.
Bir insanı öldürmekten daha farksız değildir ihanet etmek.
13 yaşında çalışmaya başlamanız, 14 yaşınızda kardeşinize annelik etmek zorunda kalmanız ya da başka bir gerekçe.
Sizi masum eşinizi suçlu çıkarmaya yetmez.
Eşinizin size ne yaşattığını bilmiyorum.
Bilsem de değişmez.
İntiharından korktuğunuzu söylüyorsunuz.
Size bu kadar ağı şeyleri yaşatan insan, intihar ederse etsin size ne?
O size bütün eziyetleri yaparken düşündündü mü ki siz onun hayatını düşüneceksiniz?

Birşey daha var eklemek istediğim.
Siz aldatırken düşünmediniz de diğer adamı sevdiğiniz için intihar etmesinden niye korktunuz ayrılmadınız?
Suçluluk duygusundan mı?
Sert oluyor biliyorum.
Ama yaptıklarınızdan sonra eşinizi bu şekilde şikayet etme konusunda haksız buluyorum sizi.
Kendi yaptığınızı eşiniz yaptığı için onu suçladığınız için.
Bu ilişkiyi bitirmeyip kendinize saygı duymadığınız için.
Yaptıklarınıza kılıf bulmaya çalışıp içinizde kendinizi aklamaya çalıştığınız kadar, eşinizin de yapma sebeplerini düşünmediğiniz için.
Sadece onu suçladığınız için.

boşver canım burda bazı kadınlar aldatan erkekleri baş tacı yapıp yuvaı yıkma vs diyorlar ama kadın aldatınca en adi insan oluyor çok takılma .herkesin kendi görüşü .adam madam kaldırmadı boşansaydı böle ucuz oyunlara girmesine gerek yok .

ayrıca evli kızının kocasını aldatmasını anlayışla dinleyen bir babadan bahsediyoruz
çocukluk dönemi ne kadar zor geçmiş olabilir ki
sıradan Türk babası için bu evladını evlatlıktan reddetme gerekçesidir..

derdiniz ev sorumluluğuysa, e çoğu insan da yapıyor onu
çocukken ev sorumluluğu üzerine bindi diye kocasını aldatmıyor

çocukken baba sevgisi görmezsiniz, gidip yaşça büyük adamlara tutulursunuz, olur, mantıklı
ama çocukken sorumluluğum çoktu, iyisi mi ben çok eşli yaşayayım demek, olsa olsa yapılan yanlışa bahane bulmaktır..

Back
X