Her yorum bir yardımdır...:) ve gebelik ümidi taşıyanların yardıma ihtiyacı vardır..

hcrturk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
42
0
6
Kocaeli
arkadaşlar. ben mayıs ta kimyasal gebelik yaşayarak 4 haftalık bebeğimi kaybettim. bu ay çok çalışmalarda bulunmadık ama kasığımda ağrılar var ve bir kaç gün biraz adet olaccakmışım gibi ağrılar çektim. ve 1 haftadır yoğun beyaz akıntılarım oldu. şimdi de devam ediyor ama çok çok yoğun değil.
kasık bölgemde ağrılar var özelllikle sol tarafım. belimde falan.
ateş ölçme yönteminide kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. 35.7 lerden başladık şu an 36.5 larda seyrediyor hep yükselen bir seyirde.
böyle durumlarla karşılaşanlarınız var mı ? deneyimlerinizi paylaşabilrmisiniz.

Son düzenleme:
Belirtileri bildiğimiz için vücudumuz ister istemez belirtileri yaşatıyor bize.O yüzden ağrılara,batmalara,uykuya falan pek takılma.Adetin geçtiyse kan ver.Yoksa çok üzülürüm beklerim diyorsan adetin 10 gün geçinceye kadar bekle.Ama fazla ümitlenme.Sen hamileyim galiba dedikçe adet de gecikiyor,belirtilerde çoğalıyor.İnşallah hamilesindir.
Ben ateşim düştü,adet olacağım dediğim gün gebeliğimi öğrendim.Meğerse yerleşmeden dolayı bi düşüş olmuş.Hiç bir belirtimde olmadı gebeliğe dair.Batmalar,göğüs hassasiyeti,bulantılar hep adetten 10-15 gün sonra başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın beklentilerimizin yoğunluğu psikolojimize hükmediyor bazen. ama diğer gebeliğimde de bunlar olmuştu. yine de umut aramak yorumlarda güzel.

haklısın beklentilerimizin yoğunluğu psikolojimize hükmediyor bazen. ama diğer gebeliğimde de bunlar olmuştu. yine de umut aramak yorumlarda güzel.

Bilirim herşeyden olumlu bişey çıkarmanın ne demek olduğunu.Adetim geldiğinde bile beklerdim belki kesilir de üstüne görmedir diye :)))
Benim son 3 adetim 1 gün önce geldi.Ve ateşim düşmüştü o günler.Battan 5 gün önce ateşimi ölçtüm yine düşmüştü.Yine olmadı diye üzüldüm.Ama hiç belirti aramadım o ay.Çok rahattım,güldüm,gezdim,eğlendim.Hatta eşimle dra gidecektik olmasaydı.Planlarını falan yaptım yani.Sonra ateşimin düştüğü gün gırgır olsun diye test yaptım.7 saat sonra 2.çizgi hayalet gibi belirdi.Sonraki gün ilk idrarla yaptım 5 dk içinde çıktı çizgi.Hemen kan verdim 22 çıktı.Sonra 98-2500 derken 24.haftayı bitirdik teyzesi.Batmalarım adetim geçtikten 10 gün sonra netleşmeye başladı.Göğüslerimdeki hassasiyette o zamanlar başladı.Bulantı-kusmalar hep 8-10 hafta olduğunda başladı.Çok da olmadı.Belirtisiz geldi,belirtisiz gidiyor çok şükür.İnşallah seninki de böyle olur.

Rabbim sağlıkla tamammına erdirsin inşallah. ve tabi nazar değmesin diye bir de Maşallah diyelim. cevabın için teşekkür ederim. evet rahat olmak gerekiyor diye tavsiyelerde bulunuyor herkes bende omaya çalışıyorum tabi ama ... aslında hep aklımı kurcalıyor. inşallah her isteyene istediği zamanda -hayırlı zamanlar da- bebek nasip olsun

öncelikl geçmiş olsun kimyasal gebelikte bebek oluşuyormuki ben sadece kese oluşuyor diye biliyodum:26:aşılama mı oldun nasıl oldu kimyasal gebelik:26:canım bende 3 yıldır 2.bebeğimi bekliyorum,sadece 2ay ovülasyon testi kullandım onun dışındada ne ateş ölçüyorum nede başka bişey zaten o testlerede inanmıyorum ben..sadece bitkisel şeyler yapmaya çalışıyorum(çok çabuk bıraksamda) çünkü eşimdede bendede sorun yok sadece sol yumurtalğm zayıfbence sende kendini bu tarz şeylerden alıkoymaya bak,ancak psikolojini olumsuz etkiler bunlarben oğlumda yaşadım biliyorum ne zaman kendimi bıraktım olmaz diye düşündüm,ne yumurtlama ne adet hesabı hiç bişey yapmadım o ay hamile kalmışım.okadar boşvermişimki düşün adetim 13 gün geçmesine rağmen eşimin zoruyla test yapmıştım

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin, inşaallah gebesindir. Ben de adet olmam gereken zamanda çok yoğun beyaz akıntı ile ve aşırı bel ağrısı ile karşılaşmıştım. İnşallah dilediğin gibi olur :)

yok kese falan oluşmuyor kimyasal gebelik bebeğin tutunamadan düşmesi demek oluyor. sessiz düşük te deniyormuş bunu. aşılama falan değil normal yollarla gebe kalınıyor fakat tutunamıyor.

canım bende kimyasal gebelik yaşadım.kanamam normal adet sürem kadar sürdü az daha sancılıydı. bitince bizde çok beraber olamadık. ama kısmet ya ben hamile kalmışım.bende belirtiler adettim bir daha ne zaman geleceğini bilmediğim için bekledim. ama adet günü tarihim den önce veya gününde kasıklarım ve belim ağırmıştı. ha geldi gelecek derken wc akıntı geliyordu. ateşimi bilmiyorum. ama testi alıp yaptığımda idrarımda küçük küçük akıntı tortuları vardı. kimyasal gebelikte de onu fark etmiştim.testi yaptım. ve hemen 2 çizgi çıktı. eskiler şöyle derler : çocuk geleceği zaman adette bir kaç gün saptamalar olur diye o zamanda yaşadıkları bizim gibi kimyasaldır. birde annem şey der düşük arkası çocuğun ayağı içeride kalır yani hemen arkası çocuk olur diye. ben bunu kendimde yaşadım. şuan kimyasal sonraki hemen o ayı ki hamileliğimi yaşıyorum. rabbim sana da tez zamanda versin inş. ben ve benim gibi hamile arkadaşlarda hamileliğini sağıkla sonlandırmak nasip etsin. tavsiyem eski adet gününden normal zamanda ne kadar da bir adet oluyorsan say çünkü adet zamanın değişecektir. o gün bekle adetini ve sonraki 2 gün gelmezse test yap hemde idrar o zaman kesinleşir.

selam canım ben böyle birşey yaşamadım ama yakın arkadaşım geçen ay kimyasal gebelik yaşadı ve kanama bittikten sonra sadece 2 kez ilişkide bulunmuşlar ve şimdi tekrar hamile ve sağlıklı. eğer korunmazsan hemen kalabiliyormuşsun yani bu bir örnek canım. sende hamile olabilirsin ihtimall yüksek

ateş yöntemine doktor tavsiyesiyle bu ay bende başladım aynen gittikçe benimde ateşim yükseliyor şu an 36.9 doktor düşmeden hergün yükselirse gebelik olabilir demişti.

Merhaba arkadasim
Benimde sende oldugu gibi belim ve kasigim cok agriyor özellikle sol tarafimda hissediyorum göguslerim inanilmaz agriyor halsizim yorgunum
Bu ay ilk denememiz ve ben ovulasyon testiyle yumurtlama tespiti yaptim umarim hamileyizdir

yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim öncelikle. dayanamayıp kan testi yaptırdım bir hafta kala eski adet tarihime göre tabi. ve çıkmadı 0.28 çıktı.
umutlu değilim. ama bir kere adet olmayı beklemeyi de tavsiye eden çok oldu. çok istiyordum bu ay fakat olmayacak galiba... umutlar temmuza

hayırlısı olsun daha zamanı var demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…