haklısın beklentilerimizin yoğunluğu psikolojimize hükmediyor bazen. ama diğer gebeliğimde de bunlar olmuştu. yine de umut aramak yorumlarda güzel.
öncelikl geçmiş olsun kimyasal gebelikte bebek oluşuyormuki ben sadece kese oluşuyor diye biliyodum:26:aşılama mı oldun nasıl oldu kimyasal gebelik:26:canım bende 3 yıldır 2.bebeğimi bekliyorum,sadece 2ay ovülasyon testi kullandım onun dışındada ne ateş ölçüyorum nede başka bişey zaten o testlerede inanmıyorum ben..sadece bitkisel şeyler yapmaya çalışıyorum(çok çabuk bıraksamda) çünkü eşimdede bendede sorun yok sadece sol yumurtalğm zayıfbence sende kendini bu tarz şeylerden alıkoymaya bak,ancak psikolojini olumsuz etkiler bunlar ben oğlumda yaşadım biliyorum ne zaman kendimi bıraktım olmaz diye düşündüm,ne yumurtlama ne adet hesabı hiç bişey yapmadım o ay hamile kalmışım.okadar boşvermişimki düşün adetim 13 gün geçmesine rağmen eşimin zoruyla test yapmıştım
arkadaşlar. ben mayıs ta kimyasal gebelik yaşayarak 4 haftalık bebeğimi kaybettim. bu ay çok çalışmalarda bulunmadık ama kasığımda ağrılar var ve bir kaç gün biraz adet olaccakmışım gibi ağrılar çektim. ve 1 haftadır yoğun beyaz akıntılarım oldu. şimdi de devam ediyor ama çok çok yoğun değil.
kasık bölgemde ağrılar var özelllikle sol tarafım. belimde falan.
ateş ölçme yönteminide kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. 35.7 lerden başladık şu an 36.5 larda seyrediyor hep yükselen bir seyirde.
böyle durumlarla karşılaşanlarınız var mı ? deneyimlerinizi paylaşabilrmisiniz.
arkadaşlar. ben mayıs ta kimyasal gebelik yaşayarak 4 haftalık bebeğimi kaybettim. bu ay çok çalışmalarda bulunmadık ama kasığımda ağrılar var ve bir kaç gün biraz adet olaccakmışım gibi ağrılar çektim. ve 1 haftadır yoğun beyaz akıntılarım oldu. şimdi de devam ediyor ama çok çok yoğun değil.
ateş ölçme yönteminide kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. 35.7 lerden başladık şu an 36.5 larda seyrediyor hep yükselen bir seyirde.
yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim öncelikle. dayanamayıp kan testi yaptırdım bir hafta kala eski adet tarihime göre tabi. ve çıkmadı 0.28 çıktı.
umutlu değilim. ama bir kere adet olmayı beklemeyi de tavsiye eden çok oldu. çok istiyordum bu ay fakat olmayacak galiba... umutlar temmuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?