Her Yumurtlama döneminde akıntı olmak zorunda mı

hiskolikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.303
2.008
133
Arkadaşlar benim iki adet arasında yoğun yumurta akı gibi akıntım olurdu. Ve ben yumurtlama olduğunu tahmin ederdim. Fakat geçen ay bu akıntı geç oldu adetim 10 gün gecikti. Bu ayda adet günüm geldi ama hala o yoğun akıntıyı göremedim. Şimdi lütfen bilenler yardımcı olabilir mi.. Yine adetim gecikicek mi. Her yumurtlama zamanında bu akıntı olur mu. Bu akıntı olmadan adet görülür mü. Benim gibi olup adet olan var mı. Her aY ille bu akıntı olmalı mı yumurtlama için

Merhaba, akıntı bazen olmaya biliyor, hatta bazı kadınlar hiç akıntı görmeden yumurtluyor.benim düzenli olarak 2 3 gün yoğun olurdu, bu ay 1 gün çok az oldu ama hiç sivilcelenmem bu kez sivilcelendim ve hafif belim sızladı. Ovülasyon testi kullanmasam anlamazdım bu ay

Teşekkürler yani benimde yumurtlamış olma ihtimalim yüksek. Benimde 2 3 gün yoğun olurdu. Adet oldunuz mu peki ç bebek istiyor musunuz

Teşekkürler yani benimde yumurtlamış olma ihtimalim yüksek. Benimde 2 3 gün yoğun olurdu. Adet oldunuz mu peki ç bebek istiyor musunuz
Henüz bat a 5 6 gün var ama test yaptım paylaşayım sizinle, 10 12 dk içinde hayali çizgi çıktı ikisinde, yumurtlamadan sonra 9.gündeyim, perşembe sabah tekrarlayacağım bakalım.. Sizin durumunuz nedir?

Eklentiler

• 16679252772281084855080775353353.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 201
  • 16679253524917712219918364283668.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 199
Aaa inşallah vardır çok sevindim sizin adınıza. Benim geçen ay adetim 10 gün geciktiği için . Bu ay bilmiyorum yumurtlama hesaplayamadım ama tahminim yumurtlama bi kaç gün önce olmuştur. Şuan testte çıkmaz zaten varsa da

Akıntı dışında hiç belirti yaşamıyor musunuz en azından ordan yola çıksanız çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alalım isteğen herkesle

İşte bu akıntı bende neredeyse hemen her ay olurdu.
Bu ay hiç olmadı. Öyle. Acaba yumurtlamadım mı kafamda deli sorular sizinde her ay olur muydu yoğun akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…