• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her zaman olan meme hassasiyeti bu sefer yok

1235445

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
25
3
86
26
Merhaba 8 aya yakındır gebelik planı yapıyoruz ancak bir şey çıkmadı, her ay 10 gün önceden başlayan meme hassasiyetim yok aksine çok sönük bugün adet günüm adet olmadım ama hafif bi ağrı başladı sadece normalde 10 gün boyunca yürüyemem bile gebelik belirtim yok şu an ara ara açık sarı akıntım geliyor benzer şeyleri yaşayıp pozitif gören var mı ?

Merhaba 8 aya yakındır gebelik planı yapıyoruz ancak bir şey çıkmadı, her ay 10 gün önceden başlayan meme hassasiyetim yok aksine çok sönük bugün adet günüm adet olmadım ama hafif bi ağrı başladı sadece normalde 10 gün boyunca yürüyemem bile gebelik belirtim yok şu an ara ara açık sarı akıntım geliyor benzer şeyleri yaşayıp pozitif gören var mı ?
Benimde açık sarı akıntım vardı ve her zaman olan meme hassasiyetim yoktu olabilir gebelik

Canım umutlandırmak istemem böyle durumlarda insan hep olmasını istediğine yoruyor sonradan üzme kendini ama göğüs hassasiyeti bazı gebelerde olup bazısında olmuyor mesela benim ilk gebeliğimde inanılmaz ağrı vardı afet zamanımdan bile daha fazlaydı sonra çok uyku isteği ve kasım ağrım vardı bu sefer ki gebeliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmadı ama yine uyku durumu ve kasik agrim oldu umarım yakın zamanda sende istediğin haberi alırsın 🌸 bugün yarın bekle bence sonraki gün sabah test yap

Teşekkür ederim yorumunuz için dediğiniz gibi adetimin gecikmesi için bekledim kaç gündür bi üç gün daha olmazsam yapayım dedim ama hiç gelecek gibi de gelmiyor bakalım herkesin hakkında hayırlısı

Benim de geçen ay öyle oldu çok umutlanmıştım ama doktora gittim kan negatif çıktı doktor alttan muayene etti kist falan mı var diye kist de yok. Akşam adet oluverdim. Hemde o ay hiç göğüslerim acımadan… ama bu ay inanılmaz göğüslerim hassas ovülasyon pik gününü de değerlendirdik bakalım nasip üstüne düştükçe olmuyor biliyor musun bize de 8 ay oldu

Benim de geçen ay öyle oldu çok umutlanmıştım ama doktora gittim kan negatif çıktı doktor alttan muayene etti kist falan mı var diye kist de yok. Akşam adet oluverdim. Hemde o ay hiç göğüslerim acımadan… ama bu ay inanılmaz göğüslerim hassas ovülasyon pik gününü de değerlendirdik bakalım nasip üstüne düştükçe olmuyor biliyor musun bize de 8 ay oldu
Evet gerçekten öyle üstüne düşündükçe olmadı kafaya takmıycam dedikçe taktım ama bu ay bi aksilik kolumu kırdım hiç aklıma bile gelmedi adet günüm gelene kadar şimdi yine acaba mı diye kafama takıldı vücudumuz resmen şaka gibi

Back
X