Benimde açık sarı akıntım vardı ve her zaman olan meme hassasiyetim yoktu olabilir gebelikMerhaba 8 aya yakındır gebelik planı yapıyoruz ancak bir şey çıkmadı, her ay 10 gün önceden başlayan meme hassasiyetim yok aksine çok sönük bugün adet günüm adet olmadım ama hafif bi ağrı başladı sadece normalde 10 gün boyunca yürüyemem bile gebelik belirtim yok şu an ara ara açık sarı akıntım geliyor benzer şeyleri yaşayıp pozitif gören var mı ?
Yaa umutlandırdınız beni teşekkürler cevap için :)Benimde açık sarı akıntım vardı ve her zaman olan meme hassasiyetim yoktu olabilir gebelik
Bat günün ne zamanBu ay bende de aynı şeyler göğüste hassasiyet yok herhangi bi belirtide yok
Test yaptınız mı peki15 haz
Benim de geçen ay öyle oldu çok umutlanmıştım ama doktora gittim kan negatif çıktı doktor alttan muayene etti kist falan mı var diye kist de yok. Akşam adet oluverdim. Hemde o ay hiç göğüslerim acımadan… ama bu ay inanılmaz göğüslerim hassas ovülasyon pik gününü de değerlendirdik bakalım nasip üstüne düştükçe olmuyor biliyor musun bize de 8 ay olduMerhaba 8 aya yakındır gebelik planı yapıyoruz ancak bir şey çıkmadı, her ay 10 gün önceden başlayan meme hassasiyetim yok aksine çok sönük bugün adet günüm adet olmadım ama hafif bi ağrı başladı sadece normalde 10 gün boyunca yürüyemem bile gebelik belirtim yok şu an ara ara açık sarı akıntım geliyor benzer şeyleri yaşayıp pozitif gören var mı ?
Evet gerçekten öyle üstüne düşündükçe olmadı kafaya takmıycam dedikçe taktım ama bu ay bi aksilik kolumu kırdım hiç aklıma bile gelmedi adet günüm gelene kadar şimdi yine acaba mı diye kafama takıldı vücudumuz resmen şaka gibiBenim de geçen ay öyle oldu çok umutlanmıştım ama doktora gittim kan negatif çıktı doktor alttan muayene etti kist falan mı var diye kist de yok. Akşam adet oluverdim. Hemde o ay hiç göğüslerim acımadan… ama bu ay inanılmaz göğüslerim hassas ovülasyon pik gününü de değerlendirdik bakalım nasip üstüne düştükçe olmuyor biliyor musun bize de 8 ay oldu
Çok erken ama yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmesi gerekiyor en az diye biliyorum adetin gecikince emin olabilirsin ancak inşallah güzel haber alırsınDün kan testi yaptım ama negatif yumurtlama 3 haz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?