Her zaman yanında olduğunuz kişi bunu yapsa ben yaparsınız ?

Sibel19901907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
97
23
88
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu diye yakın arkadaşım var yeni evlendi bir ay oldu hem kınasında hem düğününde sözünde yanında oldum, tek bir şeye kırıldım kendisi kına günü resimleri paylaştı arkadaşları ailesi bilmem neyi herkes var bir tek ben yokum eyvallah dedim ,sonra yine resimler paylaştı Yanyana falan çok yakın olmadığıyla bile paylaşmış milletle tek tek ben sadece toplu bi resmin içindeyim o kadar ki bizim tek resmimiz var 2 3 tane kendisine de attım herneyse onda da laf etmedim,geçen de WhatsApp’ta paylaşmış yine aynı kişiler teketek beraber kalpli canımlı cicimle iltifatlı resimde ben yokum yine siz olsanız dikkatinizi Çekmez mi? bugün de ben başka resimler paylaştım oda şakayla karışık bir ben yokum yazmış ben de derdimi dile getirdim oda hala diyor ki ben toplu paylaştım kimseye es geçmemek için ama teketek bir çok kişiyle resmi var neyse o bir şey dedi ben bir şey yani anlayacağınız insan biraz yumuşak yapar kırılmıştır diye alttan alır ama yok, ben de alttan almayı düşünmüyorum yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben böyle şeylere takılan bir insan değilim sadece bu çok dikkatimi çekti ve çok kırıldım siz olsanız ne yapardınız?

bence tavrını net koy doğru yapmışsın çünkü her anında yanında olan sensin ama seninle özel anını paylaşmıyor, bence art niyet var

bence tavrını net koy doğru yapmışsın çünkü her anında yanında olan sensin ama seninle özel anını paylaşmıyor, bence art niyet var
Bence de öyle neticede toplu resimde paylaştım diyor onu atıyor bana iyi de diğer tek paylaştığın insanlar toplu resimde de var o zaman onları niye ayrıyetten paylaşıyorsun ki 2 3 kere değil mi haksız mıyım bir de bana bunu niye bana daha önceden söylemedin de şimdi ben sana şaka niyetine takılırken konunun üstüne söylüyorsun diye konumuz bu mu yani şimdi söyledim ha sonra söyledim neticede insan birazcık alttan alır şey yapar hiç öyle bir durum yok ama bundan sonra ederi kadar gelirse gelir giderse gider ararsa ara benden bir adım kimse beklemesin zaten

aynen canım haklısın, bence çok arama da, bazı kadınlar evlenince bişey oluyo bi güvenleri geliyo bişey oluyoı, ben de evliyim ama bende oplmadı. benzer şeyi bir arkadaşımda yaşadım. yani bu insanlara hakettikleri kadar değer vermeli bence doğru yoldasın

aynen öyle ben kına nişanında düğününde yanında oldum ki sözdendiğini bile resimde öğrendim düşün yani bir mesaj atıp söyle çok mu zor aniden gelişmişmiş her şeye rağmen yanında oldum evine bile gittim düşün çeyiz zamanı falan yani toplu resimde beni paylaştığını söylüyor ben böyle şey takılmam normalde ama sen toplu paylaştığın kişilerin ayriyeten tek tek paylaşıyorsun altına canım cicim yazıyorsun ne dememi bekliyorsun ki insan biraz alttan alır söyler unuttum der şöyle böyle ben sana muhtaç değilim senin bana muhtaç olmadığın gibi kusura bak mısın ben evleneli bir sene olmuş kimseyi boşlamadım herkezle görüşürüm kendi şurada bir ay iki aylık evli yaptığına bak evlenmeden önce ağlıyordun ay evlenemeyecez edemeyeceğiz kavuşamayacağız diye şimdi ne oldu tabi yanında onlar vardı onların resmini paylaşsın doğru

nedense bazı kadınlar evlenince bi şımarıyo ergenlesiyo
hiic takılmayın arayan arayın aramayani aramayın

Galiba tekli paylaştığı resimlerdekiler koca tarafından onlara yaranmak için atmıştır.görür bir kaç ay sonra

güzel bir kadınsanız eğer kocasından sizi kıskanıyor ve bu yüzden yolları ayırmak istiyor olabilir bir de evlenen kişiler bekar olan arkadaşlarına karşı tavır değiştiriyorlar canımlı falan konuşmaya başlıyorlar bir abla misali tavır takınıyorlar altı üstü evlendiler yani çok büyük bir şey başarmış gibi kendisinden uzaklaştırıyorlar şimdi ben de evlendim kendisinden uzaklaştıran 2 arkadaşım benimle görüşmeye çalışıyor ama onların yaptıklarını yapıyorum yazdıklarına aramalarına cevap vermiyorum kafam rahat

Bence siz haklısınız kim olsa alınır. Ne doğru düzgün bir bahanesi var ne de üslubu. Kırılmış karşında ki söylüyor işte anlatıyor bari alttan al yok arkadaş yok insanlara çok değer vermeyeceksin herkes ederi kadar. Bence mesafenizi koyun.

BEN kendimde evliyim sanmıyorum kıskançlık yüzünden uzaklaşsın değer meselesi bence yaptığı

Katılıyorum size bahanesi daha önce paylaşmayıp şakası üstüne yüzüne vurmam olmuş ben alakaysa... öyle yapıyorum ararsa ararım misali

Bazıları evlenince bir garip oluyor. Bu da öyle sanırım. Biz evleniyoruz sıkıntı yok, onlar evlenince bir havalanıyorlar. Garip kişilikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…