Bebek Beslenmesi Herbalife kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mirayecmel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
2
0
1
31
Merhaba arkadaşlar ben herbalife kullanmaya 3 gün önce başladım ve bugün ishal oldum bu normal bir süreç mi yoksa bağırsaklarımı bozar mı korkuyorum

İlk başta ishal yapabilir ama sonra kabızlık yapıyor ben 1 haftada 2.5 kilo vermiştim üye falan oldum uyguna alıyım diye hamilelikten dolayı bıraktım

Kesinlikle para tuzagindan başka hiç bir şey degil. Kullanmayın derim. Sağlık denince doktor kontrolünde kilo vermek gayette daha sağlıklı. .

Bende kullanıyorum 1.5 Ay oldu 4-4.5 kilo verdim kulube falan gitmiyorum ama zaten bu kadar yememeye verirdim diye düşünüyorum fakat şimdi kilo verimi durdu ilk günlerde ishal yapmıştı sonra normale döndü ürünlerim bitti kendim dikkat ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben herbalife kullanmaya 3 gün önce başladım ve bugün ishal oldum bu normal bir süreç mi yoksa bağırsaklarımı bozar mı korkuyorum
Size analiz yapilip liste verilmedi mi
Aloe konsantre içecek kullaniminiz ne şekilde. Dilerseniz yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…