• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdeselen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar bende pcos var ve gebelik düşünüyoruz kendi araştırmamla birlikte inofolic combi hp kullanmaya karar verdim . Daha önce kullanan oldu mu doktora danışmadan kullanılması doğru mu ve nasıl kullanmaya başladınız şuan reglin 2. Günündeyim başlamam gerekiyor mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)

Eklentiler

• IMG_5607.webp
    IMG_5607.webp
    21 KB · Görüntüleme: 76
Bana infertilite doktorum önermişti kullanmanızda bi sakınca yok pcos olanların çoğuna bu takviye öneriliyor zaten bana sabah akşam iç denmişti

Merhaba arkadaşlar bende pcos var ve gebelik düşünüyoruz kendi araştırmamla birlikte inofolic combi hp kullanmaya karar verdim . Daha önce kullanan oldu mu doktora danışmadan kullanılması doğru mu ve nasıl kullanmaya başladınız şuan reglin 2. Günündeyim başlamam gerekiyor mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)
Ben kullandım bunu 2. Aya kalmadan hamile kaldım. Ama kesin net tanısı konmuş pcosum yoktu yumurtalıkları güçlendirmesi adına kullandık ve işe de yaradı. Siz de bunu kullanın bence biraz pahalı ama değiyor

Ben kullandım bunu 2. Aya kalmadan hamile kaldım. Ama kesin net tanısı konmuş pcosum yoktu yumurtalıkları güçlendirmesi adına kullandık ve işe de yaradı. Siz de bunu kullanın bence biraz pahalı ama değiyor
2. Kutuma başladım inşallah bende olumlu sonuç alırım 🥰

İnositol içerikli hamile kalmayı kolaylaştırıyor

Benimde pcos falan yok çok şükür doktor herşey iyi dedi ama infolic combo verdi 2 gün oldu içecem yarin adet günüm zaten önümüzdeki ay deneyip görecem inşallah banada fayda eder zaten bir 3 aylık düşüğüm var 4 5 aydır kala tık yok

Pcosum var 7 ay kullandım hamile kalamadım bıraktım başka inositole geçtim

Benimde net pcos olabilir demediler kararsız kaldılar bendede ise yararmi acaba

Kızlar 25.gün yumurtlama varmı sizce ilk 5 dakika hemen koyulaştı

Eklentiler

• IMG_5813.webp
    IMG_5813.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 48
Back
X