- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
- Konu Sahibi PudraPembesi34
-
ya bende spor ve diyetle kilo verdim 1 ay bile değildi 20 25 günde 7 kilo vermiştim geçmişte ama onuda 2 katını geri aldım daha sonra diyetisyenlerle konuştugumda, verdiğin kilonun en yazından yarısı kadar kiloyu sabit tutmak için beslenilmeli her verdiğin 3 kiloya 1 ay bunu uygulasaydın büyük ihtimal kilo almazdın dedi. belki onlarda bu sebepten kilo almışlardırcanım benim iş yerindeki arkadaşım kullandı düzenli 7 kilo verdi..szaten aşırı kilolu biri değildi istediği kiloya ulaşınca bıraktı..normal yemeğini yedi abur cuber yemedi ve kilo almaya başladı yavaş yavaş..sonra ben işten ayrıldım..başka yere başladım az görüşüyoruz..geçen buluşltuk olduğu gibi geri almış..komşumuz bir teyze vardı o da kullandı hatta oğlu dr du. tahlillerle kontrol altında tutuyordu ve o da zyıfladı..sonra bırakıp normal yemek yemeye başlayınca o da geri aldı..sonuç olarak sürekli devam edemeyeceğin türde şeylere bulşma derim..sürekli düzenli abur cubur ve 3 beyaz olmayan bir düzenli beslenme seç kendine..hafta 1 gün ödüllendirrisin kendini..
Yaaa ne demezsin.....çok reklamcı bi üye. keşke banlansa
Merhaba canım acaba ne kadar kullandınız ve kaç kilo verdiniz bi faydası oldumu gerçekmi yani kilo verdiriyormuBen kullanıyorum çokta memnunum
Merhaba canım acaba ne kadar kullandınız ve kaç kilo verdiniz bi faydası oldumu gerçekmi yani kilo verdiriyormu
Ben kullandım suanda devam ediyorum ılk 3 gunde 3 kılo verdim
Canım instagram kullanıyormusun kullanıyor san takip etmek isterim benim hesap ...Gecmiştede vermiştim 4 ayda 20 kılo simdi dıyeceksınkı kılomu aldın ben hasimato hastasıyım hormanlar calısmıyor dogum yaptım hamilelimde ogrendım hasımato oldugumu kılo veremeyınce tekrardan basladım siddetle tavsıye edıyorum gercekten 3 gunde 3 kılo verınce inanamadım ben kilo veremeyen kısı olaraktan su içsem yarayan kişi olarak suan devam ediyorum guzel gıdıyor carsamba gunu bır hafta olucak ozaman bakıcam kac kılo verdım dıye
Canım instagram kullanıyormusun kullanıyor san takip etmek isterim benim hesap ferideoktay3734
Canım instagram kullanıyormusun kullanıyor san takip etmek isterim benim hesap ferideoktay3734
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?