🌿🌿🌿YASİN'İ ŞERİF HATMİ 🌿🌿🌿

H Hapiness adına 2 adet okudum

Biz önceki listede 41 okuduk ya herkese R rana20 canim bunda olduğu kadarmi? Sayı az olunca öyle sanirim 41 kişi olmaz dimi gerçeği öyle oluncada bitmiyor liste

Biz önceki listede 41 okuduk ya herkese R rana20 canim bunda olduğu kadarmi? Sayı az olunca öyle sanirim 41 kişi olmaz dimi gerçeği öyle oluncada bitmiyor liste
Bence katılan kişi sayısı belli olunca payşaşabıliriz eşit olarak, belki katılım olur, benım grubum var orda da sorarım katılmak ısteyen var mı diye, sayımız artar böylelikle R rana20

Neslihan arkadasım için 1 tane okudum allah kabul etsın

Bence katılan kişi sayısı belli olunca payşaşabıliriz eşit olarak, belki katılım olur, benım grubum var orda da sorarım katılmak ısteyen var mı diye, sayımız artar böylelikle R rana20
İnşAllah canım çok iyi olur o zaman biz sayımız az diye böyle yaptık kızlarla 2 tur okudum çok şükür yarın bitiyor listemiz eğer isterseniz hemen ertesi gün başlarız siz etiket yapın katılacak arkadaşlar olursa

Tamm hemen soruyorum

Canım sayımız azdı bizim 11 kişi hergün 1 kişi için okuyabildiği kadar okudu ilk sayfada o gün kaç tane okundu ise paylaştım 11 kişilik listeyi bitirdik sonra baştan tekrar başladık 41 e tamamlayarak bitiriyoruz çok şükür
Listemiz 41 kişi olursa hergün 1 kişiye okunur yada 20 kişi bile olsak herkes en az 2 okudu hergün o bile olur yani

2 tane okudum Rabbim kabul etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…