• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün arayan insanlar eşim 20 günlüğüne şehir dışına gitti 1 kere bile aramadılar

canım ama evlenmeden önce hiç aramıyorlardı kaynanam eşimi benden çok kıskanıyor bize geldiklerinde de sabahın 6 snda yatak odamın kapısını açıp sen git kahvaltı hazırla deyip eşimi giydirmeye çalışıyordu işten gelince eşimi taa bahçe kapısına çıkıyordu beni iterek yine de sesimi çıkarmadım. gel yanımda yat dedi kocama bişey demedim

allah yardımcımız olsun. ne kadarda kıskançmış kayınvaliden, benimkiyle aynı gruptan :37:

Araya mesafe koy sizli bizli konuşun çok özel günler hariç bayram seyran kandil vss arayıp sormayın o zaman daha kıymetli olursunuz emin olun... Hiçbişey sizden daha değerli olmasın eşinizinde başının etini yemeyin bu sebepten boşverin gitsin kötü gününde yanında olmayana iyi gününden hisse verme sakın... Elin kızını ana kuzusu değilmi sanki.. Aaaaa:20::20::20::47:

Arkadaşa olduğu gibi katılıyorum.Yazık ya,çoğu kaynana aynı zihniyette demek ki.Bende 1,5 senelik evliyim,kaynanam Allah rızası için bir kez beni arayıpta ''kızım nasılsın'' dememiştir.Geliniz ya,hep biz arayacağız hep biz koşturacağız peşlerinden..Gerçekten bizi rakip olarak görüyorlar ve kıskanıyorlar.Belki bin kişiden sadece biri,gelinini kızı gibi sevip bağrına basabilme ''analık gücüne'' sahiptir.Sende arama bebeğim.Özel günler haricinde arama.Bende öyle yapıyorum artık.Özel günlerde aramazsan,sen haklıyken haksız duruma düşersin.

kırılmakta haklısın canım ama kimseye zorla birşey yaptıramazsın ki.en iyisi beklentini aşağıda tut hayal kırıklığın az olur:31:o insanlarla tamamen küsüp eşinle tadını kaçırma sonuçta ailesi:31:en doğrusu bayramda özel günlerde ara sor saygısızlık yapma yeter fazlasını yapmana gerek yok:31:

benden beklicek durumları yok ki oğullarını aramayı biliyorlar sürekli... aramıcam zaten canım bi de 20 şubatta benim evime hırsız girdi evimi yakıp çıktı evim komple yandı benim en azından arayıp tek kalıyorsun ama korkma falan deseler. görümcem bana 1 saat yakınlıkta ne aradı ne geldi ne de sen gel dedi bundan sonra saygı da beklemesinler sevgim yoktu zaten

böyle bir olayı yanlızken mi yaşadınız,ve sizi aramadılar??gerçekten çok vefasız insanlarmış,

insan düşmanı olsa merak eder ,yanına gelir.

Ah cnm ah bende hamileyim...kaç kere acillik oldum,başıma neler geldi bir kere nasılsın diyen olmadı:)üstelik 2 günde bir değil her gün aksatmadan konuşurlar:) ben de artık umursamıyorum hatta geçtiğimiz kandilde bende konuşmak istemedim eşim konuştu sadece alınmışlar bir de utanmadan... salla gitsin dicem sallıyorsundur haklı olarak sinirleniyor insan aklına geldikçe.ne yapıcaksın...bu saatten sonra kimseye insanlık öğretilmez...insan olan arar zaten de geç!

dün eşim geldi ilk önce iş yerine gitti eve gelmeden ben geldim diye aradı aradan yarım saat sonra eşimin babası aradı beni dedi ki oğlumu aradım az önce gittin mi diye seni de bi arıym dedim dedi bayadır aramıyorsun bak görüyomusun neden aramıyorsun dedi ben de sizin aramanız gerekmiyor muydu dedim o da aramadık işte dedi ben de oğlunuzu iki güne bir arıyordunuz beni bi defa aramak çok mu zordu dedim. tabi oğlunuz gitti geride bıraktığı kim ki neden arayasınız siz dedim. sonrada neyse benim işim var eşim gelicek ona yemek hazırlıyorum tşk ederim aradığınız için deyip kapadım. sonrada eşimi aradım sen babana neden söylüyorsun aramaları için geldiğin gün mü aramaları gerekirdi hayatım dedim aramasınlar beni istemiyorum dedim. eşimde bugün konuşmayalım bunları daha sonra konuşalım mutsuz olmanı istemiyorum bugün dedi ben de kapattım konuyu.

dün eşim geldi ilk önce iş yerine gitti eve gelmeden ben geldim diye aradı aradan yarım saat sonra eşimin babası aradı beni dedi ki oğlumu aradım az önce gittin mi diye seni de bi arıym dedim dedi bayadır aramıyorsun bak görüyomusun neden aramıyorsun dedi ben de sizin aramanız gerekmiyor muydu dedim o da aramadık işte dedi ben de oğlunuzu iki güne bir arıyordunuz beni bi defa aramak çok mu zordu dedim. tabi oğlunuz gitti geride bıraktığı kim ki neden arayasınız siz dedim. sonrada neyse benim işim var eşim gelicek ona yemek hazırlıyorum tşk ederim aradığınız için deyip kapadım. sonrada eşimi aradım sen babana neden söylüyorsun aramaları için geldiğin gün mü aramaları gerekirdi hayatım dedim aramasınlar beni istemiyorum dedim. eşimde bugün konuşmayalım bunları daha sonra konuşalım mutsuz olmanı istemiyorum bugün dedi ben de kapattım konuyu.

konunda haklısın..yerinde olsam bende bunları düşünür söylerdim..iyi yapmışsın,içinde tutacağına karşı tarafa aktaracaksın..
eşinde aramamalarını mantıklı bulmamaış,ama çok ta fazla birşey dememiş sana karşı..
neyse sende fazla kurcalama,
sonraki aramalarında sende görüşmezsin

konunda haklısın..yerinde olsam bende bunları düşünür söylerdim..iyi yapmışsın,içinde tutacağına karşı tarafa aktaracaksın..
eşinde aramamalarını mantıklı bulmamaış,ama çok ta fazla birşey dememiş sana karşı..
neyse sende fazla kurcalama,
sonraki aramalarında sende görüşmezsin

kurcalamıcam ama sinirimi bozuyor eşimle tartışmam başına da kalkmam çünkü eşimle aramda sevgi ve saygımız sonsuz. bağırarak veya kötü konuşmam. düzgünce oturup konuşucaz o da yaptıklarını biliyor anlıyor artık önceden tartışmaya kalkıyordu benimle ama fırsat vermedim her seferinde benim seninle sorunum yok o yüzden senin kalbini kırmak veya tartışmak istemiyorum diye kesiyordum.

Minacım aramamaları çok yanlış.
Bundan sonra böyle bir beklentiye girmezsin.
Cidden üzüldün mü aramadılar diye.

Ben olsam hiç umursamazdım.Allah muhtaç etmesin.
Kaynanam arar 2 çift laf eder, Sinan napıyor der.
Beni de eşimin hattı onunkinden olmadığı için arar.Çok yazmasın diye:1:

Görümcem de aynı sebepten beni ödemeli arar.
Ama ne hikmetse ben çoğu kez duymam aradığını.:24:

Minacım aramamaları çok yanlış.
Bundan sonra böyle bir beklentiye girmezsin.
Cidden üzüldün mü aramadılar diye.

Ben olsam hiç umursamazdım.Allah muhtaç etmesin.
Kaynanam arar 2 çift laf eder, Sinan napıyor der.
Beni de eşimin hattı onunkinden olmadığı için arar.Çok yazmasın diye:1:

Görümcem de aynı sebepten beni ödemeli arar.
Ama ne hikmetse ben çoğu kez duymam aradığını.:24:

üzüldüm tabii ki benim onlara hiç saygısızlığım olmadı. benim kaynanamda öyle eşimle konuşur eşim sonra bana verir telefonu bana nasılsın demez oğlum nasıl iyi mi der ben de az önce konuştun ya iyi işte derim. görümcemle zaten konuşmuyorum. onunla baya davam oldu beni aşırı kıskanıyor. evlenmeden öncede evlendikten sonra daha çok oldu. oğulları kıymetli sadece ama o kadar çok sevseler bu adam bekarken de ilgilenirlerdi ararlardı. kaynanam şimdi kolu ağrısa eşimi arayıp söylüyor. ben bile çoğu zaman hasta olduğumda belli etmem eşime. çok düşüncesizler.

Yukarda okudum canım.
K.pederine söylenmesi gerekeni söylemişsin.
Keşke 10 gün aramayınca onlar sen bir arayıp şakayla karıık yaşıyor musunuz diye merak ettim.Hiç arayıp sorduğunuz yok deseydin.
Bunu aranızda bir sorun olmadığı için yazdım.

Hastalığı yetiştirme meselesi erkek annelerinin ortak paydası:9:

Yukarda okudum canım.
K.pederine söylenmesi gerekeni söylemişsin.
Keşke 10 gün aramayınca onlar sen bir arayıp şakayla karıık yaşıyor musunuz diye merak ettim.Hiç arayıp sorduğunuz yok deseydin.
Bunu aranızda bir sorun olmadığı için yazdım.

Hastalığı yetiştirme meselesi erkek annelerinin ortak paydası:9:

açıkcası aramayı düşündüm canım ama eşim geri geldiğinde arayacaklarını bildiğim için vazgeçtim. aynen de öyle oldu ya iğne vuruyolar vurdukları yer ağrıyor onu eşime abartarak anlatıyor

açıkcası aramayı düşündüm canım ama eşim geri geldiğinde arayacaklarını bildiğim için vazgeçtim. aynen de öyle oldu ya iğne vuruyolar vurdukları yer ağrıyor onu eşime abartarak anlatıyor

:1::1::1::9::9::9:

Ne yapacaksın canım.Yaşlandıkça ilgiyi çekmek istiyorlar üzerlerine.
Zaten bir tuhaflar iyice tuhaflaşıyorlar..:52:

:1::1::1::9::9::9:

Ne yapacaksın canım.Yaşlandıkça ilgiyi çekmek istiyorlar üzerlerine.
Zaten bir tuhaflar iyice tuhaflaşıyorlar..:52:

insan evlenince mutlu olmak istiyor ama aile girince işin içine fena oluyor bekarken daha mutluyduk eşimle bu tarz sıkıntılar olmuyordu çünkü ailesi hiç arayıp sormazdı eşimde hep derdi bana ben sevmem öyle sürekli telefonla konuşmayı 2 haftada 1 arar hallerini sorarım derdi. ailemden çok senin emeğin var üzerimde derdi. evlenince kıymete bindi ailesinin gözünde

üzüldüm tabii ki benim onlara hiç saygısızlığım olmadı. benim kaynanamda öyle eşimle konuşur eşim sonra bana verir telefonu bana nasılsın demez oğlum nasıl iyi mi der ben de az önce konuştun ya iyi işte derim. görümcemle zaten konuşmuyorum. onunla baya davam oldu beni aşırı kıskanıyor. evlenmeden öncede evlendikten sonra daha çok oldu. oğulları kıymetli sadece ama o kadar çok sevseler bu adam bekarken de ilgilenirlerdi ararlardı. kaynanam şimdi kolu ağrısa eşimi arayıp söylüyor. ben bile çoğu zaman hasta olduğumda belli etmem eşime. çok düşüncesizler.

e bende geçen gün ahhhh dostlarrrr bıktım bu kadından, herşeyi yetiştirmesinden diyeee konu bile açmıştımm

arasalar da beni mi kontrol ediyorlar hergün diye huzursuz olmayacak mısınız? ne bileyim belki de ince düşünceli davranmışlardır. arkadaşımdan biliyorum. eşi ne zaman yurtdışına çıksa olur olmaz zamanda arar kayınvalidesi. nerdesin napıyosun diye sorar, bir de zorla torunuyla konuşmak ister. çok sinir bozucu bence.

Kaynanalar diğer oğulların yanına gidince asla aramam hergün görüyorum zaten büyük oğul saf olur en cin içlerinden küçükler oluyor ne kebep ne şiş yansın politikası uyguluyorlar

Back
X