hergün aynı bıktım artık

yapmaaaa...
birincisi senin sevgilin eve gelen arkadaşının kız arkadaşına yan gözle bakabilecek karakterde birisi mi???
ikincisi ev arkadaşı eve kız arkadaşını getiremeyecek mi
üçüncüsü eve gelmiş bi misafire nezaketen hoşgeldin nasılsın yine bekleriz demekle hastalığın ne alakası varki?
dördüncüsü hastalığın şiddeti hep aynı olmaz,kursta o kargaşanın içinde sigara içecek hali kalmamıştır evde biraz uzanınca kendine gelmiştir,ne var yani bunda??
beşincisi de sen o eve gittiğinde ev arkadaşı senin yüzüne bile bakmazsa kendini istenmiyo gibi hissetmez misin?Bi daha o eve gider misin??

Benim sevgilimin kaldığı evdeki herkesin sevgilisi var,ben yokken de kızlar devamlı geliyolardı,benim onların evine hiç gitmediğim dönemlerde de arkadaşlarının sevgilileri pijemalarla evde geziyodu ve bence bunun hiçbir mahsuru yok.Yenge dediği kız sonuçta,ev arkadaşının sevgilisi...o gözle bakmazlar yani erkekler,merak etme...
ayrıca ufak bi not,sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 'sen hep bilmemkimlere gidiyosun,sevgilisi de orda oluyo.Hiç mi beni düşünmüyosun,gitme bi daha' tarzında kavgalar çıkarıyomuş ve sırf bu cümleleriyle soğutmuş çocuğu kendisinden,'ben o kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs bi adam mıyım,nasıl yakıştırıyo da söylüyo bunları bana' diye anlatmıştı bana.erkeklerin görüşü bu yönde yani,beyinleri az kıvrımlı olduğundan sizin gibi ince düşünemiyolar,düz mantıkla gidip bana bunu nasıl yakıştırıyo diyolar..benden söylemesi

Back
X