Gercekten tam olarak bende oyleyım aslında ben gorusmek ıstıyorum yanı ılk asamada cabalıyorum ama hep de bunu yapamayız kibende böyleyim... ne güzel vakitler geçiyorum, çok güzel anılar paylaşıyorum bir iki yıl hayatımda oluyorlar.. ama sonrası yok. ortak amaç kaybolunca eskisi gibi görüşemiyorum.ama o insanlar görüşüyorlar mesela... benimle görüşmek isteyen sıkı sıkı tutması lazım beni. insan biriktiremiyorum hayatımda. bu huyumdan nefret ediyorum...
Kesınlikle kime kendimden daha cok verdıgım anda gitti eskiden öz saygım daha coktu sanıyorumKendinden daha fazla değer verdiğin için oluyor bunlar. Bende sebebini anlamadığım şekilde uzaklaşan insanlara niye demiyorum artık. üzülüyorum ama ağlamıyorum elimden geleni yaptım diyorum. uzaklaşmak isteyen uzaklaşsın buyursun. önce kendini düşün boşver insanları. çok değer verdiğinde hep giderler.
O zamanda olan şu oluyor genelde sevmedıgınde ugrasmadıgında yanında olan kısıler zaten oluyor ancak karslıklı aynı degerı aynı anda verecegım kısı sanırım olmuyorOnce kimseyi degil kendini umursa kendini sev affet baris kucakla.fazla kiymet verince insanlar uzaklasiyor
Hayat bu kadar detayi kaldirmaz ki.sevgin senin tercihin baskasininkini olcemezsin karsiliklimi degilmi sevgi nedensizdir biraz rahatla lutfenO zamanda olan şu oluyor genelde sevmedıgınde ugrasmadıgında yanında olan kısıler zaten oluyor ancak karslıklı aynı degerı aynı anda verecegım kısı sanırım olmuyor
Teşekkürler , sanırım fazlasıyla duygusal bir dönemdeyim.Hayat bu kadar detayi kaldirmaz ki.sevgin senin tercihin baskasininkini olcemezsin karsiliklimi degilmi sevgi nedensizdir biraz rahatla lutfen
Umarim mevsimsel bir durumdur.bahar bunalimi derler ya...hayat cok kisa yasa gitsin derim bunu cok gec kalmis biri olarak soyluyorum cok pismanimTeşekkürler , sanırım fazlasıyla duygusal bir dönemdeyim.
Evet kesınlıkle haklısınız . Bunu anladığımda umarım daha farklı olacagım , zaten hayat da almamızı istediği dersi gözümüze soka soka aldırıyor .Insanlara gereginden fazla deger veriyorsunuz sanirim
Asil degerli olan sizsiniz , bunun farkina varirsaniz o yataktan cikar hayatiniza gayet guzel devam edebilirsiniz
Evet benim sorunum sanırım sevmek de değil daha ortada bısey olmadıgı halde cok ılgı gosterıyorum. Herseyıyle ılgılenıyorum ve sanırım bundan korkuyor ve kaçıyorlar . Yani birinin azcık bana ılgısı olsa dahi bende hemen onu sevmeye çalısıyorum , bunun sonunda ben üzülüyorum .Kimsenin uzerine cok titreme, kimi cok asiri seversen o senin sinavin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?