• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün birinin eksilmesi

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhabalar
Nasıl cümleye başlayacagım bılmıyorum kendimi çok güçsüz ve yıpranmıs hıssedıyorum . Son 3 yıldır hatta daha fazla olabilir neyin sebebi bilmemekle hayatıma arkadas, sevgili anlamında canımı yakan kişiler girdi . Eskiden yolumu ayırmayı ya da üzülmemeyi başardığım konular şu anda beni yıkıyor , hayatımda en ufak birinin eksıklıgı dahı aglamama , yataklardan cıkamamama sebep oluyor . Son günlerde ise sanırım bunun sebebını ; bu benım sınavım ınsanların yoklugu ve genel anlamda hep hıc bır sorun yokken uzaklasıyorum ya onlar benden ya tam aksi. Ancak bununla başa çıkamıyorum hep kafayı taktıgımdan hep bununla sınanıyorum . Basta hep guzel olurken , ortada problem olmadan yaşanan bu uzaklasma beni sanırım depresyona sürüklüyor. Onun dışında da ciddi sorunlarım var kendi içimde ve psıkıyatrıste gıttım ılacta kullanıyorum . Fakat bunları nasıl yenerım bır fıkrınız var mı acaba?

Kendinden daha fazla değer verdiğin için oluyor bunlar. Bende sebebini anlamadığım şekilde uzaklaşan insanlara niye demiyorum artık. üzülüyorum ama ağlamıyorum elimden geleni yaptım diyorum. uzaklaşmak isteyen uzaklaşsın buyursun. önce kendini düşün boşver insanları. çok değer verdiğinde hep giderler.

bende böyleyim... ne güzel vakitler geçiyorum, çok güzel anılar paylaşıyorum bir iki yıl hayatımda oluyorlar.. ama sonrası yok. ortak amaç kaybolunca eskisi gibi görüşemiyorum.ama o insanlar görüşüyorlar mesela... benimle görüşmek isteyen sıkı sıkı tutması lazım beni. insan biriktiremiyorum hayatımda. bu huyumdan nefret ediyorum...

bende böyleyim... ne güzel vakitler geçiyorum, çok güzel anılar paylaşıyorum bir iki yıl hayatımda oluyorlar.. ama sonrası yok. ortak amaç kaybolunca eskisi gibi görüşemiyorum.ama o insanlar görüşüyorlar mesela... benimle görüşmek isteyen sıkı sıkı tutması lazım beni. insan biriktiremiyorum hayatımda. bu huyumdan nefret ediyorum...
Gercekten tam olarak bende oyleyım aslında ben gorusmek ıstıyorum yanı ılk asamada cabalıyorum ama hep de bunu yapamayız ki:(

Kendinden daha fazla değer verdiğin için oluyor bunlar. Bende sebebini anlamadığım şekilde uzaklaşan insanlara niye demiyorum artık. üzülüyorum ama ağlamıyorum elimden geleni yaptım diyorum. uzaklaşmak isteyen uzaklaşsın buyursun. önce kendini düşün boşver insanları. çok değer verdiğinde hep giderler.
Kesınlikle kime kendimden daha cok verdıgım anda gitti eskiden öz saygım daha coktu sanıyorum

Once kimseyi degil kendini umursa kendini sev affet baris kucakla.fazla kiymet verince insanlar uzaklasiyor
O zamanda olan şu oluyor genelde sevmedıgınde ugrasmadıgında yanında olan kısıler zaten oluyor ancak karslıklı aynı degerı aynı anda verecegım kısı sanırım olmuyor:(

O zamanda olan şu oluyor genelde sevmedıgınde ugrasmadıgında yanında olan kısıler zaten oluyor ancak karslıklı aynı degerı aynı anda verecegım kısı sanırım olmuyor:KK43:
Hayat bu kadar detayi kaldirmaz ki.sevgin senin tercihin baskasininkini olcemezsin karsiliklimi degilmi sevgi nedensizdir biraz rahatla lutfen

Teşekkürler , sanırım fazlasıyla duygusal bir dönemdeyim.
Umarim mevsimsel bir durumdur.bahar bunalimi derler ya...hayat cok kisa yasa gitsin derim bunu cok gec kalmis biri olarak soyluyorum cok pismanim

Insanlara gereginden fazla deger veriyorsunuz sanirim
Asil degerli olan sizsiniz , bunun farkina varirsaniz o yataktan cikar hayatiniza gayet guzel devam edebilirsiniz

Insanlara gereginden fazla deger veriyorsunuz sanirim
Asil degerli olan sizsiniz , bunun farkina varirsaniz o yataktan cikar hayatiniza gayet guzel devam edebilirsiniz
Evet kesınlıkle haklısınız . Bunu anladığımda umarım daha farklı olacagım , zaten hayat da almamızı istediği dersi gözümüze soka soka aldırıyor .

Kimsenin uzerine cok titreme, kimi cok asiri seversen o senin sinavin olur.
Evet benim sorunum sanırım sevmek de değil daha ortada bısey olmadıgı halde cok ılgı gosterıyorum. Herseyıyle ılgılenıyorum ve sanırım bundan korkuyor ve kaçıyorlar . Yani birinin azcık bana ılgısı olsa dahi bende hemen onu sevmeye çalısıyorum , bunun sonunda ben üzülüyorum .

Back
X