Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yaa keşke acsaydiniz kıyamam annanelereBeni de ananem arıyordu açmadım her gün görüntülu telefonum evde çekmiyor görmüyorum dedim bir gün aciyorsam iki üç gün açmadım en sonunda bıraktı . Ben telefon konuşmasından hoşlanmam hele ki sürekli görüntülü kayinvalidem olsa aynı şeyi yapardım haftada bir açınca anlardı
Ben vallahi yoruluyorum sürekli sürekli görüntülü günlük uzun konuşulacak biri degilim ne diyeceğimi de bilemiyorum . Normal konuşmadan arıyorum iki üç güne bir . Birde ananem malesef kayınvalideden beterdir. Ne yemek yaptın kocana şunu yap evi şöyle temizle aman erkeğin gönlünü görmek lazım . Çocuğa fazla birşey alma yani anlayacağınız şişe şise patlatırYazık yaa keşke acsaydiniz kıyamam annanelere![]()
Ay seninki kaynana gibiymis iyi yapmışsın o zamanBen vallahi yoruluyorum sürekli sürekli görüntülü günlük uzun konuşulacak biri degilim ne diyeceğimi de bilemiyorum . Normal konuşmadan arıyorum iki üç güne bir . Birde ananem malesef kayınvalideden beterdir. Ne yemek yaptın kocana şunu yap evi şöyle temizle aman erkeğin gönlünü görmek lazım . Çocuğa fazla birşey alma yani anlayacağınız şişe şise patlatır![]()
Hic sorma hiç ayrıntılı ultrasona gittim sizin de lüksünuz bitmiyor sanki bizim zamanimizda vardı diye yarım saat söylendiAy seninki kaynana gibiymis iyi yapmışsın o zaman![]()
Ben yeni evliyken çocuk olmadığı halde sürekli görüntülü ararlardı, zamanla açmaya açmaya veya eşim tek konuştukça bu huylarından vazgeçtilerHergun beni kv ve kb aramasi normalmi?
Yani cocuk oldu 2 senedir hergunnnn yeminle yildim. Kendi ailem bu kadar aramaiyor. Uzakta degiller.