• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun goruntulu arama

Yani uzakta olsalar özlüyolardir dicem ama değillermis o yüzden yersiz bence. Biz annemle günde bikac kez görüntülü konuşuruz ama uzaktayiz her zaman görüşemiyoruz bundan.

Biz iki aile ile de yakınız.
Annemle her gün görüntülü konuşuyorum kızım için.
Kayınvalidem de beni değil ama akşamları eşimle görüşürler daha çok.

Sizi mi arıyor eşinizi mi ben anlamadım. Eşinizi arayıp torunu görmek istiyolarsa normal de direkt sizi arıyolarsa tuhafıma gitti açıkçası

Normalde telefonla konuşmayı hiç sevmem hele kayınvalide ile aman amaan. Bence normal değil kısacası 😃

Beni de ananem arıyordu açmadım her gün görüntülu telefonum evde çekmiyor görmüyorum dedim bir gün aciyorsam iki üç gün açmadım en sonunda bıraktı . Ben telefon konuşmasından hoşlanmam hele ki sürekli görüntülü kayinvalidem olsa aynı şeyi yapardım haftada bir açınca anlardı

Beni de ananem arıyordu açmadım her gün görüntülu telefonum evde çekmiyor görmüyorum dedim bir gün aciyorsam iki üç gün açmadım en sonunda bıraktı . Ben telefon konuşmasından hoşlanmam hele ki sürekli görüntülü kayinvalidem olsa aynı şeyi yapardım haftada bir açınca anlardı
Yazık yaa keşke acsaydiniz kıyamam annanelere😔🙂

Yazık yaa keşke acsaydiniz kıyamam annanelere😔🙂
Ben vallahi yoruluyorum sürekli sürekli görüntülü günlük uzun konuşulacak biri degilim ne diyeceğimi de bilemiyorum . Normal konuşmadan arıyorum iki üç güne bir . Birde ananem malesef kayınvalideden beterdir. Ne yemek yaptın kocana şunu yap evi şöyle temizle aman erkeğin gönlünü görmek lazım . Çocuğa fazla birşey alma yani anlayacağınız şişe şise patlatır 😅

Belli bir yaştan sonra can sıkıntısından mıdır nedir yaşlı insanların çoğunda var bu durum. Bi de görüntülü aramayı öğrendilerse onlar için vakit geçirme şekli oluyor. Bence can sıkıntısından, müsait değilseniz açmayın.

Ben vallahi yoruluyorum sürekli sürekli görüntülü günlük uzun konuşulacak biri degilim ne diyeceğimi de bilemiyorum . Normal konuşmadan arıyorum iki üç güne bir . Birde ananem malesef kayınvalideden beterdir. Ne yemek yaptın kocana şunu yap evi şöyle temizle aman erkeğin gönlünü görmek lazım . Çocuğa fazla birşey alma yani anlayacağınız şişe şise patlatır 😅
Ay seninki kaynana gibiymis iyi yapmışsın o zaman 😀

benim kardesimi de esinin ailesi cok ariyor. cocuklari da var, telefonun goruntusu aciyor, oyle takiliyor yaslilar. anlamak zor cidden,

Hergun beni kv ve kb aramasi normalmi?
Yani cocuk oldu 2 senedir hergunnnn yeminle yildim. Kendi ailem bu kadar aramaiyor. Uzakta degiller.
Ben yeni evliyken çocuk olmadığı halde sürekli görüntülü ararlardı, zamanla açmaya açmaya veya eşim tek konuştukça bu huylarından vazgeçtiler 😊 sizde oralı olmayın gerekirse açmayın ya da eşinize verin direk teli...

Telefonum bozuldu de konuşurken sizi duymuyorum hıı hi de bence konu sahibi
Sürekli surekli bunu yap . Bı de telefonu kspat sonra geri ara aaa gidiyor de 🤣🤣offf çok şeytanca ama yapacak bişey yok

Bence değil..
Üstelik görüntülü.. 😲
Ancak 1 kaç dakika sürüyorsa : "kızım nasılsın,iyimisin,bir ihtiyacin var mı" şeklinde konuşulup kapatiliyorsa problem olmaz diye düşünüyorum.

Aynı benim kv.İstisnasız her gün oğlumu görmek için arar.Oturur bir de oğlum diye diye izler.Ben de yıldım ama elimden bir şey de gelmiyor.Ben de açıyorum merhaba deyip gösteriyorum.Onunla kendince konuşuyor.Ben konuşmuyorum,daha doğrusu hadi oğlum gel,al falan diye oğlumla ilgileniyorum.Onu takmıyorum Yani😬

Her gün görüntülü ne konuşacaksınız?
Haftada bir görüntülü konuşuyoruz çocuklarla, hep kendi ailem hem eşimin ailesiyle. Onda bile sabit durmadıkları için birşey anlaşılmıyor doğru düzgün.
Her gün görüntülü arasalar açmazdım bir bahaneyle.

Back
X