Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

İşin zor , torunlar sırtında Mekke'ye taşıcaklar ya çok kıymetli oluyorlar .
Allah yardım etsin , booool bol sabır diliyorum .
Evet canım kıymetli olsun tabi ama ben her dakka görüşmek istemiyorum tuhaf davranışları var artık kaniksadim sanırım çok tuhaf gelmemeye başladı

Bunu yazinca sinirlendim iste .annenlere giderken izin almak ne demekmis.onlarla gorusurken iyi de annenler yabanci mi.esin de hic gitmiyor heralde .olmaz bunu kabul etmemelisin.
Bizim durumumuza gelince biz kvlere haftada bir gideriz.yani rutine bagli degil de mutlaka 1 hafta olduysa ugrariz bir sekilde.onlarsa bize bir turlu gelmez resmen israr kiyamet getirtirim.kp siz calisiyorsunuz yorgun olursunuz der

Annenizle görüşmeye bile zor " izin veren" kocanızla evli olduğunuz sürece onun istediği hayatı yaşamaya mahkumsunuz. Baştan kabul etmişsiniz ezilmeyi çünkü. Buradan ne dense boş. Madem son sözü kocanız söylüyor...

Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..:rolleyes: Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Allah sabır versin ben üç haftada bir yarım saat görüyorum oooh.

Çözümün çalışmakta
Çocuğunu kayinvalidene bırak hem çok seviyormuş ya bi işe yaramış olur
Annene giderken neden izin alıyorsun ki o konuya vercek cevabım yok okadar müdahale ettirme hayatına esin o senin sahibin değil

Back
X