Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bazen hiçbirini görmemek için bosansam diyorum esimden de biktim çünkü ama birakamiyorumBaştan mesafe konur şimdi nasıl koyacaksınız mesafeyi acaba?yaş o iş
Hayırlısı olsun....Valla bazen hiçbirini görmemek için bosansam diyorum esimden de biktim çünkü ama birakamiyorum
Ooo yakinmisiniz ki? Mesafelisiniz demekki ne güzel bide onlar anlasa lar.Kurban bayramının 1. Günü gördüm en son.
Kocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorumÇatkapı işini bırakın.
Bugün ara mesela anne müsaitseniz yarın size gelicez diyin.
O ertesi gün gelmek istiyosa o akşama başka plan yapın bi sinemaya gidin bi arkadaşa bi bilmem kime.
Evet canım kıymetli olsun tabi ama ben her dakka görüşmek istemiyorum tuhaf davranışları var artık kaniksadim sanırım çok tuhaf gelmemeye başladıİşin zor , torunlar sırtında Mekke'ye taşıcaklar ya çok kıymetli oluyorlar .
Allah yardım etsin , booool bol sabır diliyorum .
Kocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorum
Allah sabır versin ben üç haftada bir yarım saat görüyorum oooh.Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?