hergun hergun olmazki,olurmuki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi n_o_d
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

n_o_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.244
35
38
İstanbul
Kv ile oturuyorum bi suredir yazmistim bi kackere bilen bilir.
Apartmanda herkes onun eskiden beri komsusu,ben pek sevmem oyle komsuculugu falan.
Mesafeliyimdir biraz.
Bi komsu varki karsi dairede.kv ile samimi.daha dogrusu kullanmayi sevdigi icin samimi gorunuyo.
Ben pek muhattap olmadim ilk gunden beri sevmedim tavrini.oyle kapiya vurur acarsin hemen iceriye dalar buyur etmeden.bakti ben sogugum geri cekti kendini.
Neyse sorun su ki bebegi var bi yasinda ve birde ilk okulda cocugu.
Her oglen ve aksam birer saatligine bize birakiyo 1 yasinda olanini.
Digerini okula getirip goturmek icin.
Bir olur iki olur ama 1 senedir haftanin bes gunude olurmu.
İlk gunlerde rahatsiz olmuyodum sonucta insaniz yardimlasma olur.
Ama hergun biraz sikmaya basladi.
Birde teklifsizce davranmiyomu sinir oluyorum.hicbi sikilma utanma yok.kapiyi caliyo birakiyo iceri.ne bi evdemisiniz ne bi musaitmisiniz.bazen tam evden cikicakken geliyo kapiya diyorum disari gidiyoruz aaaa oylemi hemenmi gidicksiniz diye usteliyo.
Gecen gun birakti iceri nasil olduysa rahatsiz ettik ama falan diye geveledi.
Bende dayanamadim dedim evet biraz oyle oldu.aksama yine birakti.daha ne kadar acik olabilirim
anlamadim.
Bi saat bakilir bakilmasinada bu teklifsizlik beni deli ediyo,hic gelemiyorum boyle seylere.
Oglum var 3 yasinda kiskaniyo cocugu huzursuzluk yapiyo dogal olarak o da ayri bi stres.
Birazdan gelicek almaya cocugu dicem kv sana gelip baksin okul saatlerinde oglum hzursuzluk cikariyo.
Kotu birimiyim ben kizlar yoksa.

önce kayınvalidenle konuşmalısın. 1 yaşında çocuğu olduğuna göre kayıvalidenle yaşıt değil. paylaşımları da olmasa gerek..
kayınvalidenle konuş önce. anlaması lazım rahatsızlığını.. uzatmadan, açıkça ve net olarak o konuşmassa senin konuşacağını söyle.
sana faydası yoksa, kaldı ki rahatsızlık veriyorsa neden canını sıkasın ki...

açma kapıyı ya da onun geleceği saatte hazırlan o kapıyı çalınca hemen kapat kapıyı çık acelem var diye

önce kayınvalidenle konuşmalısın. 1 yaşında çocuğu olduğuna göre kayıvalidenle yaşıt değil. paylaşımları da olmasa gerek..
kayınvalidenle konuş önce. anlaması lazım rahatsızlığını.. uzatmadan, açıkça ve net olarak o konuşmassa senin konuşacağını söyle.
sana faydası yoksa, kaldı ki rahatsızlık veriyorsa neden canını sıkasın ki...

kv ye soyledim böyle olmaz hem bak oglumda kıskanıyo huzursuz oluyo diye yazıktır ne olucak bi saatten diyo iş başa kaldı yani.ama az önce dedim yine anne bak olmuyo ya git sen onun evinde bak yada başka bi yol bulsun.sesini çıkarmadı yine.

kv evde yokken yaptım bi kaç kez ama kv evdeyse ben açmasam o açıyo zaten.

aynı arsızlği sen de ona yap o zaman çocuğunu bırak demiyorum ama her gün git ona otur bikaç saat ne bileyim öğle yemeği saati ya da çocuğu sana bırakacağı saat bıktır yani onu o soğusun kaçsin Senden olmadı konuş başka yolu yok

Kv ile birlikte mi yasiyosun?
Kvnin evine birakiyo cunku anladigim kadariyla
Seni ilgilendirmez bence
Kvnin komsusu onlarin arasindaki bisey
Oglun da huysuzlanmasin biraz sosyal cocuk olmayi ogrensin. kardesi olursa ne olacak o kiskanclik huysuzlukla

Seni ilgilendirmez bence
Oglun da huysuzlanmasin biraz sosyal cocuk olmayi ogrensin. kardesi olursa ne olacak o kiskanclik huysuzlukla

oglum asosyal değil gayet sosyal bi cocuk babaannesi o cocukla ilgilendiği için kıskanıyo.bu yaşlardaki her çocukta olduğu gibi.kendi kardeşi olursa kıskanmaması için ben bişeyler yaparım.başkasının çocuğu için uğraşıcak değilim.

K.v yuz vermis ve oda evi senin degil onun evi gibi goruyor aldris etmiyo seni sallamiyo yani.yapck bisey yok. Kadinin sizden baska kimsesi yok mu? Siz illa evde mi oluyorsunuz siz olmasaniz kime birakiyor ?

K.v yuz vermis ve oda evi senin degil onun evi gibi goruyor aldris etmiyo seni sallamiyo yani.yapck bisey yok. Kadinin sizden baska kimsesi yok mu? Siz illa evde mi oluyorsunuz siz olmasaniz kime birakiyor ?

ben dışardayken kv bakıyo evde oluyo çünkü.hiçkimse yoksa yada bi dışarı çıkıcakken karşılaştıysak koyuyo arabasına birlikte gidiyolar.yada başka komşuya bırakıyo.
evet aynen dediğiniz gibi kvyi muhattap alıyo.
takılıcak bi durum değil belki ama mecbursunuz bakıcaksınız gibi bi tavır rahatsız edici.

Hmm kararlisin yani kvni kvnin evinden yollayacan git komsunun evinde her gun birer saat komsunun cocuguna bak diyerek
Kendi evin yok mu orda yasa, yoksa da kendi evini acma yoluna baksana

ben dışardayken kv bakıyo evde oluyo çünkü.hiçkimse yoksa yada bi dışarı çıkıcakken karşılaştıysak koyuyo arabasına birlikte gidiyolar.yada başka komşuya bırakıyo.
evet aynen dediğiniz gibi kvyi muhattap alıyo.
takılıcak bi durum değil belki ama mecbursunuz bakıcaksınız gibi bi tavır rahatsız edici.

Haklisin canim.yani kim olsa sinir olur.insaniyet icin seve seve yapabilecegin birseyi katsindaki mecbursun kivamina getirirse tabiki sinir olursun

Ya anlamiyorum bu tur insanlari.. dusunmesi lazim ben bu cocugu birakiyorum ama bu adamlar mecburmu isi olur gucu olur hergun mecbur mu senin cocuguna bakmaya.iyiligi firsata ceviren insanlara hic tahammulum yoktur dogrusu.soyleyiveririm.. kotu bilmesinden de hiiic korkmam beni kullanarak iyi bilmesindense kotu olayim..

Benim ablamin 4 aylik bebegi var kizi ilkokula gidiyor.yaz kis o cocugu sarar sarmalar bebek arabasina koyar kizini oyle goturur okula.

Tek okula giden kucuk bebegi olan anne sizin komsu degil yani.yapabilir.rahati gormus ama sznki.isine gelmz

Kv ile oturuyorum bi suredir yazmistim bi kackere bilen bilir.
Apartmanda herkes onun eskiden beri komsusu,ben pek sevmem oyle komsuculugu falan.
Mesafeliyimdir biraz.
Bi komsu varki karsi dairede.kv ile samimi.daha dogrusu kullanmayi sevdigi icin samimi gorunuyo.
Ben pek muhattap olmadim ilk gunden beri sevmedim tavrini.oyle kapiya vurur acarsin hemen iceriye dalar buyur etmeden.bakti ben sogugum geri cekti kendini.
Neyse sorun su ki bebegi var bi yasinda ve birde ilk okulda cocugu.
Her oglen ve aksam birer saatligine bize birakiyo 1 yasinda olanini.
Digerini okula getirip goturmek icin.
Bir olur iki olur ama 1 senedir haftanin bes gunude olurmu.
İlk gunlerde rahatsiz olmuyodum sonucta insaniz yardimlasma olur.
Ama hergun biraz sikmaya basladi.
Birde teklifsizce davranmiyomu sinir oluyorum.hicbi sikilma utanma yok.kapiyi caliyo birakiyo iceri.ne bi evdemisiniz ne bi musaitmisiniz.bazen tam evden cikicakken geliyo kapiya diyorum disari gidiyoruz aaaa oylemi hemenmi gidicksiniz diye usteliyo.
Gecen gun birakti iceri nasil olduysa rahatsiz ettik ama falan diye geveledi.
Bende dayanamadim dedim evet biraz oyle oldu.aksama yine birakti.daha ne kadar acik olabilirim
anlamadim.
Bi saat bakilir bakilmasinada bu teklifsizlik beni deli ediyo,hic gelemiyorum boyle seylere.
Oglum var 3 yasinda kiskaniyo cocugu huzursuzluk yapiyo dogal olarak o da ayri bi stres.
Birazdan gelicek almaya cocugu dicem kv sana gelip baksin okul saatlerinde oglum hzursuzluk cikariyo.
Kotu birimiyim ben kizlar yoksa.

diğer çocuk servisle gelecek başka çare bulamıyorum ben.yoksa 1 yaşındaki çocuğuda yanında götürmesi lazım ki bu da mümkün değil.diğer kısımlara gelince yaptıgı çok çiğce.zamanla pişer özellikle sizin gibilerin yanında.

Hmm kararlisin yani kvni kvnin evinden yollayacan git komsunun evinde her gun birer saat komsunun cocuguna bak diyerek
Kendi evin yok mu orda yasa, yoksa da kendi evini acma yoluna baksana

Hah.iste bu..Bu bayan da bunu buraya ondan yazdi zaten.. biri bana kendi evin yok mu git orda otr desin hmn gidip kndi evime tasinirim diye yazdi.hey allahim..

bende uyuz oldum şuan , o ne yüzsüzlüktür canım. Sen bi önce taşın canım ben başka çare göremedim, yarın bi gün kv sen komşumla aramı bozdun derse şaşmam :19:

bana çok takılacak bir mevzu gibi gelmedi ,kayınvalideniz doğru olanı yapıyor demek bırakacak başka kimsesi yok kadının aynı durumda siz olsanız bu soğukta 1 yaşındaki bebeğinizi çıkartmaya kıyamazsınız
niye bakılmasın ki 1 saatliğine
zaten işiniz varsa o saatte vardır mecbur değilsiniz yani o saatte de onu bekleyecek değilsiniz
ama işiniz yokken bakılabilir

biraz daha sakin yaklaşmanızı öneririm konuya
böyle ufak tefek şeyleri dert etmeyin bence

kv evde yokken yaptım bi kaç kez ama kv evdeyse ben açmasam o açıyo zaten.

ee sen böyle yapınca ne yapıyor? birlikte mi götürüyor? demek ki yapabileceği başka şeyler de var..
sen söyle kadına ya sonunda ölüm yok ya.

1 saatten bısey olmaz tatlım ya. bazılarının aklına gelmez rica etmek. oda onun cahıllıgı. sevaptır soğuk kıs gününde 1 yasında cocugu dışarı çıkarmak ıstemıyordur . oglunuda alıştır bence . cocugunu bıraz bu durumda bahane ediyorsun sanki. sonuçta kardeş fala dusunursenız ılerde oradada sorun yasarsınız.

emrivakiler hos olmamış , o konuda haklısınız.

Seni ilgilendirmez bence

insanlık ölmüş..............

Back
X