Hergun konu acıyorum ama ne olur icimi rahatlatın kızlar :(

gittim doktor doluymuş...sağlık ocağına gitcem sabah yüksek ihtimal mantar çünkü her dk gelmiyor arada bi ama kaşıntı geliyor alta,o sebeple mantar olduğundan eminim evde neo panetron var fitil kullansam mı gitmeden

Ama kanama mantardan olmayabilir, bende su dolu kist cıktı kanama ondanmıs, mantar beyaz akıntı yaparmıs.

Bence hic kullanma ya sen bi randevu al git derim bir an once, bide boyle mantarda beyaz peynir parcası gibi seyler olur vajinada, ben aynayla baktım gitmeden, azıcık sirkeyle falan yıkadım, ertesi gun o beyaz seyler gitmisti kızarıklık vardı.
yoğurt kesiği oluyor canım bakalım önce kendim halletmeye çalışcam olmadı giderim bıktım doktorlardan

yoğurt kesiği oluyor canım bakalım önce kendim halletmeye çalışcam olmadı giderim bıktım doktorlardan

O zaman daha bitkisel dogal seylerle basla, sirke ise yaradı gibi bende, suyla karıstırıp yıkıyosun, en olmadı eczaneye gider soylersin onlarda bilir bence kremini ilacını ordan alırsın. Bende 2 kez ust uste panik yapıp gittim hic bi sonuc cıkmadı.

O zaman daha bitkisel dogal seylerle basla, sirke ise yaradı gibi bende, suyla karıstırıp yıkıyosun, en olmadı eczaneye gider soylersin onlarda bilir bence kremini ilacını ordan alırsın. Bende 2 kez ust uste panik yapıp gittim hic bi sonuc cıkmadı.
panik sıkıntım var ama bundan sonra koyvercem gitsin en fazla ölürüm diycem ben böyle üstüne düştükçe bir şeyler çıkıyor çünkü..suyla sirkeyi karıştırıp peçeteyle bir sileyim göbek deliğimede iyi gelir...sonra sütlü maydanoza oturcam arkadaş önerdi :confused::KK71:

karbonatlı su ile taharet almayı dene
bende nadiren de olsa benzeri şeyler olduğunda hemen karbonatlı suya başvuruyorum
oldukça etkili
banada annem söylemişti
doktora gitmeden önce denemek istedim
ve çare oldu

panik sıkıntım var ama bundan sonra koyvercem gitsin en fazla ölürüm diycem ben böyle üstüne düştükçe bir şeyler çıkıyor çünkü..suyla sirkeyi karıştırıp peçeteyle bir sileyim göbek deliğimede iyi gelir...sonra sütlü maydanoza oturcam arkadaş önerdi :confused::KK71:

Ben bi kan geldi diye kendime kanser teshisi bile koydum, o kadar şartladım ki kendimi kotu bisey cıkıcak diye, panigime degmedi :KK66:

Ben bi kan geldi diye kendime kanser teshisi bile koydum, o kadar şartladım ki kendimi kotu bisey cıkıcak diye, panigime degmedi :KK66:
benim gibi boynunda bezeler çıksa kalpten giderdin demek:p:p:p
:KK22:şakası bi yana ilk kanı gördüğümde bende tırstımda e 3 ay oldu kürtaj olalı hatta 2,5 ne 3 ü..anca toplarım diye kendime telkinde bulunuyorum bir de iltihap olması çok normal az da olsa diyorum...ama ilk gördüğüm sıkıntılarda hemen ruhumu bir korku kaplar koşarak hastaneye giderim bende..bu sebeple herkes bana şu hastaneye gitmeyi bi bırak diyor haklılar belkide:KK24:

benim gibi boynunda bezeler çıksa kalpten giderdin demek:p:p:p
:KK22:şakası bi yana ilk kanı gördüğümde bende tırstımda e 3 ay oldu kürtaj olalı hatta 2,5 ne 3 ü..anca toplarım diye kendime telkinde bulunuyorum bir de iltihap olması çok normal az da olsa diyorum...ama ilk gördüğüm sıkıntılarda hemen ruhumu bir korku kaplar koşarak hastaneye giderim bende..bu sebeple herkes bana şu hastaneye gitmeyi bi bırak diyor haklılar belkide:KK24:

Benim teyzemde herseye doktora giderdi sivilce cıksa kostur kostur hastane, en son doktorum biri resmen kovmuş siz hastalık hastası olmussunuz demisti:KK53::KK53::KK52:

Back
X