hergün ne yemek yapsam diye düşünenler

brunette_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
141
22
68
valla sıkıldım artık hergün ne yemek yapsam acaba diye düşünmekten. herkes burda bi fikir verse ne güsel olur. hadi hanımlar tecrübelerimizi ve fikirlerimizi paylaşalım:)

valla sıkıldım artık hergün ne yemek yapsam acaba diye düşünmekten. herkes burda bi fikir verse ne güsel olur. hadi hanımlar tecrübelerimizi ve fikirlerimizi paylaşalım:)

valla günlük aynı dert bende de var ben mercimek çorbası ile karışık kızartma yaptım valla şimdi hazır benim yemek

aynı dert bende de var. birde çalışıyorum, yemek yapmak için zamanım kısıtlı üstüne birde evde 2 erkek var, bir de onlar yemek seçiyorlar :((( SEBZE yemiyorlar: hele kış sebzeleri ıspanak; karnabahar; pırasa; brokoli .....
e onlar yemeyince kendime de pek yapasım gelmiyor. bu hafta bir yemek planı yaptım bakalım uyabilecek miyiz??

pazartesi : pizza (evde yapılıyor)
salı : ıspanak+ kurufasulye
çarşamba : köfte + patates kızartması
perşembe : mercimek çorbası + tantuni (ev yapımı)
cuma : bezelye yemeği + pilav
cumartesi : cumadan kalan yemekler akşama balık + salata
pazar : sulu köfte + yazdan dondurucuya attığım kabakla mücver

valla ben hiç haftalık program yapamıyorum. hergünn düşünnn düşün buluyorum yapıyorum valla:) çalışanın hali tabi başka oluyo işiniz zor allah yardıncınız olsun. dünden barbunyam vardı birazcık bide dolma yaptım geçti gitti bakalım yarın dolmanın yanına ne yapıcammm offff offff:)

Back
X