Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız
akşam: 1 dilim kepek ekmeği cacık salata 1 tabak bulgurlu kabak yemeği yedim. şimdi yeşil çay içiyorum 1 saat sonrada 1 porsiyon meyve tamamdır. sonra kapanış. bugün yazın aldığım eteği giymiştim. nasıl olsa zayıflayacam diye almıştım fermuarı zor kapanıyodu bugün giydim. bol geldi. resmen döndü üzerimde hahahhahah
gunaydın kızlar. biz gene erkenciyiz. benm kız erkenden kalkıyo kahvaltı: iki dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynır 1 cevız 3 zeytın. öğleden sonra dışarı çıkar orda yeriz malum sevğililer gunu. abartmadan ekmeksiz sadece ızgara yiyecem. ezmeden bile yemeyecem son 6 kilo kaldı. dişimi sıkmam lazım. yoksa gitmez bu kilolar.
g/günaydın arkadaşlar çok sessiz kalmış burası ben n yarın sabah tan bildirime devam edeceğim aramızda haftalık yarışma da yapalım daha motive edici olur. ne dersiniz ?
tatlıya veda ettim 21 gün yemedim ve dün yemeğe çalıştım yemek istemiyorum artık :) şaka gibi ben tatlı olmadan yapamayan biri olarak tavsiye ederim 21 gün yeter ve son 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim börek makarna dolma pilav ama kilo almadım aynı kalmışım arkadaşlar tatlı yı çıkarın gerisi kolay şimdi sıra un ve tuz da e 21 gün yete
kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 yumurta.
ara öğün: 2 kuru kayısı
öğle: 2 dilim ekmek salata yoğurt 2 baget haşlama derisiz.
ara öğün olarak süt içecem. akşam da aynı yemek var tavuk daha b,itmedi:))