- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
Aynen:) kocasi bile aramiyordur okadar kiziHic sanmiyorum vazgececegine Visne27, daha cok mudahele hakki iddia edecek evliliklerine... en iyisi MESAFE dir. Uzaktan sevelim birbirimizi daha iyi demek var :)))))
Iste basta yanlis yapmisin alistiisin yuz goz olmusunuz mesafe candir mCok ta gec degil yapabilirsin.Haksizliga karsi cevap ta ver sen sustukca saf belemisler seniAsiri yuz verdim.malesef.ama beni zamaninda sabahlara kadar aglatan ksiiler bunlar.ozellikle kayinpeder esime karsi beni kotuledi.arkamdan bu saf kizi nerden buldun diyen insan.ve daha bir suru hakaret.ama ben sirf esimi sevdgim icin arkadamdan boyle boyle demissiniz bile diyemedim.malesef
Ne var konussan sikiliyordr falan diyor:)
+111111Buraya yazdığınız derdinizi babanıza veya başka bir yakın aile büyüğünüze anlatın. Kaynananızın yaptığı her şeyin aynısını ama tıpkısının aynısını yavaş yavaş artan dozlarla eşinize yapsın.
Eşiniz size dert yanınca önce şaşırın, sonra, ben onunla konuşurum deyin ama konuşmayın. Tamam konuşurum, bugün konuşacağım, yarın konuşacağım, biraz konuştum vs diyerek olabildiğince oyalayın. Sonra en sonunda “Ne var konuşsan sıkılıyordur” moduna geçip hiç ilgilenmeyin. “Ben 3 yıldır annenle konuşuyorum. Hiç adil değil. Sen de konuş” deyin. Çözüm yolunu o düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?