hergun yeni bir sok

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Suan elim ayagim titriyor..gunlerdir barismak icin etrafimda donen adam yine beni iyi niyetimi kullanmaya calisiyor..
Bu sabah kilerde bir cuzdan farkettim sehpanin uzerinde kizim oyuncaklarini karistirirken bulmus olsa gerek babasinin esyalarinida oraya kaldirmistim.seytan durttu cuzdanim icine baktimki yabanci bi kadinin vesikalik fotosu..en son nisanliyken benim resmimi cuzdanina koyardi..nasil birseyin icinde yasiyormusumda kor olmusum bana sorsaniz asla aldatmaz derdim..msj lar mektuplar ardindanda bu resim hergun daha ne olabilirki bundan kotusunude yasamam bitti artik diyorum ama hergun yeni bir sey cikiyor..teselliyemi akla mi neye ihtiyacim var bilmiyorum

Boşanmayı düşünmezsen kurcalama bence daha fazla yüz göz olmaktan başka bir işe yaramaz çünkü

Affet bir daha yapmaz desek inanir misin?

Bunu da affedersiniz ve bir sonraki bir sonraki derken bir ömür aldatılmayla geçirmişsiniz.

Ee kavga çıkarmadım mı ?diğer konuları bilmiyorum ama yapılan yorumlara göre zaten ilk değilmiş ne diyeyim

Mesajları, mektupları hazmetmiş, affetmişsiniz. Fotoğrafı affetmek de zor olmasa gerek. Ayrılmayacaksanız kurcalamayın, sormayın, yüzgöz olmayın.

Ne affermesi kac aydir ayriyiz zaten bosanicaz dogumdan sonra evimde neler varmis ben kor olup gormemisim gordukcede iyicr kahroluyorum kendime kiziyorum

bende 1 sene öncesine kadar benim eşim asla aldatmaz diyordum :) bunu söyleyen o kadar çok kadın varki, umarım yanılmazlar..

hamilesinde anladığım kadarıyla, ailen arkandaysa ve ayakta durabilecek gücü kendinde görebiliyorsan kendini hiçmi hiç hırpalama, biz dünyaya bu gibi adamların ( adam dediğim için üzgünüm, uyarı alıyorum :) ) kahrını çekmeye gelmedikki, o kadar zor zamanlar geçiyorumki anlatamam sana 2 çocuğum var ve onlara cvplar verirken boğazım düğümleniyor..

şuan nefes almanın bile zor olduğunu biliyorum, hepsi geçecek zaman en büyük etken, kendine ve çocuğuna odaklan, inan bana onlar dışında da bir hayat varmış ben bunu geç öğrendim 12 yılıma mal oldu. allah yardımcın olsun inş.

Affet demek için bir pismanlik gerekir. Oysa bu adam pişman değil . Sen yakalamadigin sürece tabi . O saatten sonra da ben ona pişmanlık demem

Ben de sizin her gün şok olmanıza şok oldum.

Elinizdeki mal belli, hiç şaşırmayın marifetlerine.

Allah kimseye yasatmasin ne mal oldugu belli ama bu resmi evime kadar getirebilmesi surekli bir yerlerden bir sey cikmasi canimi acitiyor..defol olup gitti hayatimdan hala pislikleriyle yuzlesiyorum

Allah kimseye yasatmasin ne mal oldugu belli ama bu resmi evime kadar getirebilmesi surekli bir yerlerden bir sey cikmasi canimi acitiyor..defol olup gitti hayatimdan hala pislikleriyle yuzlesiyorum

Ne pislik ne çirkef bir adammış bu yarabbi....ne biçim bir insan şerefsiz it.

Canim atlatiyorum kendime geliyor ama yine bir yerden bir pislik bogazima ipi dolamis rahatta birakmiyor..

Az bi zaman kaldi su borclarin buyuk kismini bi odesin bende rahat bi nefes alayim

Canim atlatiyorum kendime geliyor ama yine bir yerden bir pislik bogazima ipi dolamis rahatta birakmiyor..

Az bi zaman kaldi su borclarin buyuk kismini bi odesin bende rahat bi nefes alayim

Allah yardimciniz olsun.tez elden kurtulursunuz insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…