hergüne bi esma ül hüsna...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
perşembe : ya Melik (c.c) (90) dinletebilmek emir sahibi olmak için

cuma : ya Kuddüs (c.c) (170) maddi ve manevi her türlü temizlik,kalp temizliği,ruhi hastalıklardan iyileşmek için

cumartesi : ya Selam (c.c) (131) korkulan şeyden emin olmak ve esenliğe çıkmak için

pazar : ya Mümin (c.c) (137) güvende olma,güvenilir insan olmak,kötü hastalıklara düşmemek için

pazartesi : ya Muheymin (c.c) (145) insanlardan korunmak ve onların düşüncesine akıl erdirebilmek için

salı : ya Aziz (c.c) (94) düşmanlara galip gelmek için

çarşamba :ya Cebbar (c.c) (206) istek ve arzuların olması ,insanların ve cinlerin şerrinden emin olmak için

Selam aleyküm arkadaşlar her hafta listemiz yenilenecek ve 4. haftanın sonunda tekrar başa dönülecektir .
Bugün perşembe oldugu için ya Melik zikri yapılacaktır.
katılmak isteyenleri bekliyorum .
Regl döneminde okunulabilir ama tesirli olması için abdestli okumak daha iyidir

not : ogün okunması gereken esma dışında okumayalım okusak dahi sayfaya sadece ogün geçerli olan esmayı açıkca yazalım ki karışıklık olmasın mesela bugün ya Melik ismini okuyacagız .
Yani sadece ya Melik (c.c) okudum yazmanız yeterli (Hergün okudugumuz esmayı yazmamız yeterli)

Son düzenleme:
ya Melik (c.c) okudum

ya Kuddüs (c.c) okudum

ya Selam(c.c) okudum

ya Mümin (c.c) okudum

ya Muheymin (c.c) okudum

kızlar kaç gündür giremiyordum şimdi yeni listeyi hazırlayacam

kusura bakmayın ihmal ettim ufak değişiklikler yapacam

kızlar bugün kü esmamız Ya Mütekkebir (c.c) ecbed degeri 662 kişi başına ve her gece 5 fatiha okunacak
@tkglcn kardeşimden esinlendim onunu topiğindeyim inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…