- Konu Sahibi sessizgemiler
-
kızlar bebeğim 2.5 aylık erken dogduu bastan beri zorla emzırdım hep. mamayıda doktor ver deyınce verdım kaskla almadı bıberonla verdım ama bu anne memesini unutturmayan biberonların azizliğine ugradm. inandım boş cıktı. cok üzgünümki dün günboyu aç bırktım banamısın demedi gece sürekli emen bebek gündz mama istiyor. kıyamıyorsun bir muddet sonra bıde cok zayıf olunca dayanamadım verdim dun aksam. cok ınatcı okdr ac kaldıda yapısmadı memeye
Benim bebegmde 2.5 ayliktan emmicem diye diretiyordu. O donem cok mtsuzdm.
Megersem gazdanmis. Gazi gectiktensonra emme de sorunmz olmadi. Simdide sütüm yetmorms. Devam sütü veryrm.
Duymuşsundur ama söyleym, emzirirken ya fön makinesni aç ya da elektrkli süpürge.
İşe yariyor, emin olabilirsin.
Benim bebeğim de memeyi reddediyor.Nasıl taviz vermediniz? Detaylı anlatır mısınız? Benimkisi ac kalsa da emmiyor1 saat önce yazmıştım ama site bakımda olduğundan yorumum kaydolmamış sanırım.
Bebegin kaç aylık canım nezamandan beri emmek istemiyor daha önce emiyormuydu?Benim kızımda dogdudunda ilk 6 gün memeyi reddetti pompa ile sağarak verdim fakat pompalar gögüsü tamamen boşaltmıyor her seferinde 20-30ml çıkıyordu bebek aç kalıyordu ve sürekli ağlıyordu ama taviz vermedim ek mama vermedim 7.gün memeye yapıştı.Şimdi kızım 6aylık oldu ek gıdaya başladık yoğurt ve meyve pürelerini sulandırarak biberonla veriyorum fazla mı kaçırdık bilemiyorum ama dün memeyi istemedi aynı o ilk günlerdeki gibi yaptı hemen kestim meyve sularını acıkınca emmeye başladı tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?