herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz....

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
kendimi bu il dışı tayin işine o kadar vermiştim ki.... kesin çıkar artık gözüyle bakıyordum.ama olmadı bu iç anadolunun yobaz geri kalmış kasabasında 1 yıl daha çalışmak zorundayım ama işi olmayanlar var di mi şükretmem lazım kızlar çok kötüyüm sadece ağlıyorum.herşeyimi gitme üzerine kurmuştum.kesin giderim diyordum.ama olmadı.yaz tatilinde gidecek bir yerim yok.rahat ettiğim huzurlu bir yer yok.burda da kendimi geliştirme adına yapabileceğim hiçbir şey yok.takıldım kaldım ne yapıcam kendimi çok kötü hissediyorum

kimsesizim işsizim parasızım ve intihharın eşigindeym haline şükret canım biraz daha sabret mutlaka yapılıcak bişeyler vardır Allahım hepimize iyi bir yol gösterir elbet üzülme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım 29 yaşındayım evlendim ayrıldım 5 yıldır burada görev yapıyorum artık çok yoruldum gitmek istiyorum(( bu kez kendimi çok hazırlamıştım .teşekkür ederim cevabın için.

canım 29 yaşındayım evlendim ayrıldım 5 yıldır burada görev yapıyorum artık çok yoruldum gitmek istiyorum(( bu kez kendimi çok hazırlamıştım .teşekkür ederim cevabın için.

Anlıyorm canım insan bazı seylere kendini çok kuruyor malesef anladıgım kadarıyla tayinden emindin canım ama şöyle düşün artık üzülmenin bir faydası yok senin için iyi şeyler düşünelim aktivite olarak falan kitap okuma resim yapma :)

bir alışverişe çıkmak, sinemaya gitmek hayal burda benim için (( kitap okicam film izlicem.1 yıl daha geçecek 1 yıl sonrası için atama kesin değil yine de ....ne olacak bilmiyorum...yine de bu halime şükür.

Yani canım bir türlü gecer kendini çok heveslendrme yıkım kötü oluyor sonrasında ben bir ara kolye incik boncuga sarmıstım öyle bişeyler alma imkanın varsa dene oyalanırsn :)

yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum kendi imkanlarımla.işin kötüsü burda birileyile tanışıp evlenebileceğim ortam da yok.sanırım mutlu bir aile benim için hayal..

yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum kendi imkanlarımla.işin kötüsü burda birileyile tanışıp evlenebileceğim ortam da yok.sanırım mutlu bir aile benim için hayal..

Onun için acele etme canım daha yasın genc bende 26 yasındaym 2 sene oldu bosanalı daha aklıma bile getrmek istemiyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…