Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

doğum sonrası 79 kilo idim,77 olunca kk yazmaya başladım ve 62 kiloya kadar indim,yazmayı bıraktım 4 kilo tekrar aldım,sonrasında birkaç yerde yazmaya başladım,motivasyonum artsın diye, 1-2 yi geçmedi,sayfa sarmayınca yazmayı bıraktım...bu sayfa çok sıcak geldi bana...

baya kilo vermişsin işte ne güzel :nazar:

nasıl kilo vereceğini de biliyorsun sadece motive eksikliğin var işte

inşallah bu sayfa iyi gelir sana :16:

kronick sizin öğlen yemekleri nasıl işyerinde :26:

Neler çıkıyor diye mi soruyosun :26::26::26:

doğum sonrası 79 kilo idim,77 olunca kk yazmaya başladım ve 62 kiloya kadar indim,yazmayı bıraktım 4 kilo tekrar aldım,sonrasında birkaç yerde yazmaya başladım,motivasyonum artsın diye, 1-2 yi geçmedi,sayfa sarmayınca yazmayı bıraktım...bu sayfa çok sıcak geldi bana...

Biz sıcacığız gel ısıtalım senide :1: Motivasyon çok önemli gerçekten :34::34:

Son düzenleme:
evet canım yiyebileciğin şeyler mi çıkıyor eğer öyleyse ne güzel hiç zorlanmazsın

benim işyerimde yemek olmadığı için evden götürüyorum zor oluyor :19:

Yok piskolatam ya...Her zaman yiyebileceğim şeyler çıkmıyor :14::14::14: Ve hangi gün ne çıkacağıda belli olmuyor o yüzden bende evde getirmeyi tercih ediyorum :31::31:

Yok piskolatam ya...Her zaman yiyebileceğim şeyler çıkmıyor :14::14::14: Ve hangi gün ne çıkacağıda belli olmuyor o yüzden bende evde getirmeyi tercih ediyorum :31::31:

anladım canım
insan da hergün ne götüreceğini şaşırıyor
bende annemde filan yiyebileceğim yemek varsa alıyorum öğlen için :1: veya kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde :9:

anladım canım
insan da hergün ne götüreceğini şaşırıyor
bende annemde filan yiyebileceğim yemek varsa alıyorum öğlen için :1: veya kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde :9:

İyi fikirmiş :1::1: Ben de annemden alayım...Ben zaten normalde akşam için bile yemek bulmakta zorlanıyorum bir de diyete uygun bulmak işkence resmen :27::27:

şittt :68:

Pisko,Kronik napıyosunuz burda

ikinizi de pıçaklarım bak :104:

Son düzenleme:
Günaydın maximacık :)Aslında her gün tartılmamak gerek ama dayanamadım yeni başladım ya :1::1::1:

bende nerdeyse her gün tartılıyorum..:D

Ya Bende 66 dan bi türlü inemıyorum napıcam bılemıyom azmınıze hayranım valla

inersin inersin geel:3:

arkadaşlar ben de size katılabilir miyim,kendimi kaybettim bulmama yardımcı olun lütfen............

boyum 1.64 kilom 66 ilk etapta 59 olmak istiyorum,hep başlıyorum sonu gelmiyor,yasaklar boğuyor beni,sonrası cıvıtıyorum...

e biraz iradeli ol canım sende
karbonhidrat yasak diyoruz:20:
dikkat etmezsen veremezsin kilo..

maxi

pisko

ve kronik size hayrlı uğurlu kilo vermeler bacişkolarım

diyet miyet bana uzak,etli butlu kadınları seviyorum ben :21:

$flasher-smiley-emoticon.gif

Puhahahh,

Ben geldim ,siz niye bizi dışlayıp topik açıyonuz bakim.:ssz:

Back
X