- 13 Mart 2015
- 4.115
- 7.468
-
- Konu Sahibi Gizemliturk46
kızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
Bak şimdi benim iki oğlum varSut de mama da vermedik diyen siz,mamaların içinde zaten ne olduğu belli değil diyen de siz,kalkmış bana okuduğunu anlamıyorsun mu diyorsunuz şaka gibi.
Şimdi dönün ilk mesajınızı tekrar okuyun belki anlarsınız.
La havle'ymiş. Aklınıza geleni dan dan kimi üzerim demeden yazıp,kıvırıyorsunuz sonra bende mama verdim diye şaka gibi. Sanki ben uydurdum siz demediniz,kafama göre yazdım. Size la havle!
Ya siz gerçekten okuduğunuzu anladığınızı emin misinizEğer süt yoksa yada bebek emmemiş ise mamanın içinde ne var belli bile değil demek düşüncesizliktir hatta patavatsizliktir
Ben anliyorumda bence siz analamiyirsunuz.konu sahibi için yorum yapmiyoruz mama ver bişey olmaz demiyoruz.mama vermek zorunda olan annelerde okuyor burayı (benim gibi ) emmeyen ek gıdaya başlamayan hani.zorunlusun mama vermeye ama içlerinde ne var belli değil diyorsunuz.hellalik alacağınıza halen daha soyleminizi savunuyorsunuzYa siz gerçekten okuduğunuzu anladığınızı emin misiniz
Eğer süt yoksa ya da bebek emmiyorsa zorunluluk oluşur doktor da uygun görürse mama verilir
Ama emen ve ek gıda alan çocuğa gerek yok diyoruz
Ben anliyorumda bence siz analamiyirsunuz.konu sahibi için yorum yapmiyoruz mama ver bişey olmaz demiyoruz.mama vermek zorunda olan annelerde okuyor burayı (benim gibi ) emmeyen ek gıdaya başlamayan hani.zorunlusun mama vermeye ama içlerinde ne var belli değil diyorsunuz.hellalik alacağınıza halen daha soyleminizi savunuyorsunuz
Geçmiş olsun rabbim bı daha gostermesin.benim en hassas oldugum konu halen daha emziremedim diye gözlerim dolar mecburen verdik yapacak bişey yok.yeni dogum yapanlara hep deneyimlerimi anlatiyorum.icerigi ni biliyorum ama olmayınca olmuyor.covid aşısi vurulmadim bana vurulmadim diye laf eden arkadaşlarım şimdi pişmanlıktan kimbilir ne vurdular içinde ne vardı diyorlar ben aşiyi guzelliyorum yine de karşı olmama rağmen hassas olmak iyi değilBak kimseyi kırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok benim çocuğum ameliyat oldu anestezi aldı. Anestezi çok zararlı dese biri buna alınganlık yapmaya gerek var mı? Yok çünkü zararlı. Ama burada kar zarar hesabı yaparak ameliyat olması gerektiği icin ameliyat oldu. Ya da antibiyotik konusu da aynı evet zararı var ama sonuçta yapacak bişey yoksa içecekgibi gibi.
Mama konusunda da zaten kutunun arkasında palm yagi içerdiği hatta bazılarında glikoz şurubu olduğu kabak gibi yazıyor buna kim faydalı diyebilir. Ama başka yapacak bişey yok çocuk açlıktan olmeyecegine göre kar zarar hesabı ile mama verilir. Neden bu kadar dil döktüm onu da anlamadım
Aminn Allah razı olsun. Ben emzirmekte sıkıntı yaşasam ben de çok üzülürdümGeçmiş olsun rabbim bı daha gostermesin.benim en hassas oldugum konu halen daha emziremedim diye gözlerim dolar mecburen verdik yapacak bişey yok.yeni dogum yapanlara hep deneyimlerimi anlatiyorum.icerigi ni biliyorum ama olmayınca olmuyor.covid aşısi vurulmadim bana vurulmadim diye laf eden arkadaşlarım şimdi pişmanlıktan kimbilir ne vurdular içinde ne vardı diyorlar ben aşiyi guzelliyorum yine de karşı olmama rağmen hassas olmak iyi değil