H Halhala Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2015 1.484 904 123 35 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Halhala #21 iremveben .!.: inadına yaşa. oku mesleğini eline al.anneni de yanına al. yalnız bırakın o adamı. kalsın öyle tek başınada aklı başına gelsin. hayat güzel. daha ne güzel günler yaşayacaksın kimbilir. geçer bunlarda geçer..... Genişletmek için tıkla... Aslinda onun istediğide yalnizlik ama bizi kaybetse anlar hatasini
iremveben .!.: inadına yaşa. oku mesleğini eline al.anneni de yanına al. yalnız bırakın o adamı. kalsın öyle tek başınada aklı başına gelsin. hayat güzel. daha ne güzel günler yaşayacaksın kimbilir. geçer bunlarda geçer..... Genişletmek için tıkla... Aslinda onun istediğide yalnizlik ama bizi kaybetse anlar hatasini
H Halhala Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2015 1.484 904 123 35 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Halhala #22 iremveben .!.: inadına yaşa. oku mesleğini eline al.anneni de yanına al. yalnız bırakın o adamı. kalsın öyle tek başınada aklı başına gelsin. hayat güzel. daha ne güzel günler yaşayacaksın kimbilir. geçer bunlarda geçer..... Genişletmek için tıkla... Güzel günler gorecegiz güneşli günler . . inşallah
iremveben .!.: inadına yaşa. oku mesleğini eline al.anneni de yanına al. yalnız bırakın o adamı. kalsın öyle tek başınada aklı başına gelsin. hayat güzel. daha ne güzel günler yaşayacaksın kimbilir. geçer bunlarda geçer..... Genişletmek için tıkla... Güzel günler gorecegiz güneşli günler . . inşallah
H Halhala Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2015 1.484 904 123 35 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Halhala #23 De Bazingaaaa .!.: Başına ne zaman güzel bir şey gelebileceğini nereden bilebilirsin ki? Yaşamaya devam et. Yarın iyi bir yerlere geldiğinde kendinle gurur duyacaksın. Bu kadar sıkıntı tesadüf olamaz. Genişletmek için tıkla... Oyle bi psikoloji içindeyim ki sanki evlenince mutsuz olacagim hayatim boyunca mutsuz olacağım gibi bi his var evlenmekten bile korkuyorum
De Bazingaaaa .!.: Başına ne zaman güzel bir şey gelebileceğini nereden bilebilirsin ki? Yaşamaya devam et. Yarın iyi bir yerlere geldiğinde kendinle gurur duyacaksın. Bu kadar sıkıntı tesadüf olamaz. Genişletmek için tıkla... Oyle bi psikoloji içindeyim ki sanki evlenince mutsuz olacagim hayatim boyunca mutsuz olacağım gibi bi his var evlenmekten bile korkuyorum