Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

Dogru merhamet edip onunla evlendigim için kalbi iyi olsun yeter diyip ona hayır diyemediğim, yüzüstü bırakmadıgım için herşeyin kötüsünü ben hakediyorum di mi?
Bu kadar dramatize yorumlamanıza gerek yok. Her şeyin en kötüsü filanmış...

Ben temennilerimi yazdım.

Aşık olduğum adamda çok yıprandım.Yanında huzuf bulabilcegim birisiyle olmak istedim.Oda burnumdan getiriyor artık.Sonra herşeyi batıyor işte teker teker..çok zor allah düşmanımın başına vermesin...
Bir an önce ayrılın da karşı taraf da sevilmeyi tatsın bari çok bağlanmadan

Kese kağıdı geçirin kafasına. Yüzü görünmeden de kullanılabilir organları evliliğin devamı için yeterli olacaktır. Aklıma başka öneri gelmedi. Boşanma diye bir şey var ama gerek yok, kese kağıdı iş görür.

Bir de telefonun kamerasını kullanmak çok önemli bir mevzu. Boşanacak olursanız mutlaka avukatınıza söyleyin bu detayı, kamera tazminatı alırsınız. İhmal etmeyin, söyleyin.
Opak çorap olmaz mı benim aklıma o geldiydi?
Bide foto çekilsin ama eşinin yüzünü buzlasin sosyal medyaya koyarken bence o da olur..
Ama boşanmak asla çözüm olamaz o konuda haklisin

Belki sevgililik zamanlarındaki gibi yine sevgi dolu bakar ve saygılı olur diye bekliyorum bir umut.Benim için bu yetecek diye düşünüyorum.

Bu yetiyorsa bu şekil bir hayat sürmeye devam edeceksin o zaman😶

Sıkıntı şu ki siz sevmiyorsunuz. Adam da karşılık görmeyince sevmeyi bırakmış işte.

Bu yetiyorsa bu şekil bir hayat sürmeye devam edeceksin o zaman😶

Sıkıntı şu ki siz sevmiyorsunuz. Adam da karşılık görmeyince sevmeyi bırakmış işte.
Evlenince biraz alismislik oluyor. Karşılık gorse de eskisi gbi olmaz yani artik. Cok nadir insan hep ayni dinamizmi yasar iliskisinde Konu sahibi zar atmis tutmamis

Sorunuza cevabım evet. Aşık olduğum adamla evlendim. Kıramadım evlendim demeniz çok garip geldi bana. Evlenmeyi statü görüp o statüye ulaşmak için mi evlendiniz? Ve siz çok cepte görüyorsunuz eşinizi...sizi aldatacak bir tipe aşık olabilirsiniz ancak gibi geldi bana. Babanızla aranız nasıldı? Yaş kaç?

Son düzenleme:
Sorunuza cevabım evet. Aşık olduğum adamşa evlendim. Kıramadım evlendim demeniz çok garip heldi bana. Evlenmeyi statü görüp o statüye ulaşmak için mi evlendiniz? Ve siz çok cepte görüyorsunuz eşinizi...sizi aldatacak bir tipe aşık olabilirsiniz ancak gibi geldi bana. Babanızla aranız nasıldı? Yaş kaç?
Bana da konu sahibi birinibulduğu an aldatacak gibi geldi. Saatli bomba gibi

Bana da konu sahibi birinibulduğu an aldatacak gibi geldi. Saatli bomba gibi
Açıkçası kanıtlayamam ama ortada bir kıyas var.. net. Birinin yakışıklı kocasıyla kendi eşini kıyaslıyor. Muhtemelen kendinden daha az güzel ve daha iyisini haketmeyen birinin kocası(!)

bence sorun koca değil. Başka birine duyulan kıskançlık... ama bu da insani dozu aşırı olsa da.. Sosyal medya hesaplarını kapatıp hayatına odaklansa mutlu olabilir gibi geldi bana..

Aynısını yasadım üstüne bir de belki duzelır diye cocuk yaptım ama dayanamadım bosandım kimseye soylemeden pat diye. Ben kilo aldım on yılda bosanınca, cocuk buyuttum elimde avucumda ne varsa verdim. Adam zengin oldu yurtdısında dil okuluna gitti, altına son model araba cektı, spor yapmaya basladı kas yaptı, klas gıyınmeye basladı. Sonuc ben hala bekarım sacma sapan tiplerle askı arıyorum adamın peşinde yırmılık kızlar. Gercı ben severek evlendım ama asık değildim. Şimdi can alıcı soru: yıne eskıye dönsem bosanır mıydım?kesınlıkle bosanırdım. Bır omur gecmezdi

Esiniz size asikmis, sizi kacirmamak icin olduğundan iyi ve boyun eger davranmis,evlendikten sonra tabi kaybetme korkusu geçmiş,aski azalmis da olabilir,sizin onu sevmemenize dayanamiyor bunun verdigi bikkinlikla artık eskisi gibi davranmiyordur...siz yanasın azicik,guzel sozler söyleyin gururunu oksayin..bosanmak istemediginize gore gecinmeye gönlünüz var.arti aşk dogru insanla olmayinca cok yıkıcı oluyor, bunu asik olduguyla evlenip aldatilip hirpalanip bosanan sonra asik olmadığı ama sevdiğiyle evlenip mutlu olan ben diyorum....karakter cok onemli gercekten,ask falan degil..ayrica ben çocuğuma iyi bir baba sectim artik yani..kendime sacmasapan bir tutku aramadim..nerde bir asirilik varsa zaten sonu husran oluyor..

İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
eşim benim hakkımda böule düşünse kahrolurum

İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
sizin tavırlarınız yüzünden eşinizde eski ilgi ve alakayı kesmiştir.Fazla naz aşık usandırır.Her zaman sevgiyi alamazsınız sizinde sevginizi vererek eşinizdeki aşkı sevgiyi beslemeniz gerekir.Bencilce olmuş yaklaşımınız.Sevmektense sevileyim Garip geldi.Eşinize üzüldüm

En basinda yanlış yapmissin evlenirken keske kendine sorsaydın ben bu adamla evlendiğinde her sabah onun yüzüne bakıp iyiki edermiyim diye şahsi düşüncem ben aşık oldum evlendim cok beğenerek kac yıl geçerse geçsin yaptığımız bir kavgadan sonra gülümsediğinde o gamzesi yetiyor içimin erimesine ama asıl olmasaydım katlanmazdım bu bence herkeste boyledir

Back
X