- 13 Ocak 2020
- 46.257
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.261
- 598
- 33
O zaman inşallah tahammüllü sona erer.En başından beri farkında.Böyle bir evliliği o istedi bile bile ısrar etti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman inşallah tahammüllü sona erer.En başından beri farkında.Böyle bir evliliği o istedi bile bile ısrar etti.
Dogru merhamet edip onunla evlendigim için kalbi iyi olsun yeter diyip ona hayır diyemediğim, yüzüstü bırakmadıgım için herşeyin kötüsünü ben hakediyorum di mi?O zaman inşallah tahammüllü sona erer.
Bu kadar dramatize yorumlamanıza gerek yok. Her şeyin en kötüsü filanmış...Dogru merhamet edip onunla evlendigim için kalbi iyi olsun yeter diyip ona hayır diyemediğim, yüzüstü bırakmadıgım için herşeyin kötüsünü ben hakediyorum di mi?
Bir an önce ayrılın da karşı taraf da sevilmeyi tatsın bari çok bağlanmadanAşık olduğum adamda çok yıprandım.Yanında huzuf bulabilcegim birisiyle olmak istedim.Oda burnumdan getiriyor artık.Sonra herşeyi batıyor işte teker teker..çok zor allah düşmanımın başına vermesin...
Opak çorap olmaz mı benim aklıma o geldiydi?Kese kağıdı geçirin kafasına. Yüzü görünmeden de kullanılabilir organları evliliğin devamı için yeterli olacaktır. Aklıma başka öneri gelmedi. Boşanma diye bir şey var ama gerek yok, kese kağıdı iş görür.
Bir de telefonun kamerasını kullanmak çok önemli bir mevzu. Boşanacak olursanız mutlaka avukatınıza söyleyin bu detayı, kamera tazminatı alırsınız. İhmal etmeyin, söyleyin.
Hayrını görün o zaman, zaten hayır için evlenmişsiniz.Boşanmıcam
Belki sevgililik zamanlarındaki gibi yine sevgi dolu bakar ve saygılı olur diye bekliyorum bir umut.Benim için bu yetecek diye düşünüyorum.
Evlenince biraz alismislik oluyor. Karşılık gorse de eskisi gbi olmaz yani artik. Cok nadir insan hep ayni dinamizmi yasar iliskisinde Konu sahibi zar atmis tutmamisBu yetiyorsa bu şekil bir hayat sürmeye devam edeceksin o zaman
Sıkıntı şu ki siz sevmiyorsunuz. Adam da karşılık görmeyince sevmeyi bırakmış işte.
Bana da konu sahibi birinibulduğu an aldatacak gibi geldi. Saatli bomba gibiSorunuza cevabım evet. Aşık olduğum adamşa evlendim. Kıramadım evlendim demeniz çok garip heldi bana. Evlenmeyi statü görüp o statüye ulaşmak için mi evlendiniz? Ve siz çok cepte görüyorsunuz eşinizi...sizi aldatacak bir tipe aşık olabilirsiniz ancak gibi geldi bana. Babanızla aranız nasıldı? Yaş kaç?
Açıkçası kanıtlayamam ama ortada bir kıyas var.. net. Birinin yakışıklı kocasıyla kendi eşini kıyaslıyor. Muhtemelen kendinden daha az güzel ve daha iyisini haketmeyen birinin kocası(!)Bana da konu sahibi birinibulduğu an aldatacak gibi geldi. Saatli bomba gibi
MerhametBoşanmama sebebiniz nedir?
Aklıma un çuvalı geliyor:)))Aynı yatağa nasıl giriyorsunuz? Gerçekten merak ettiğim için sordum.
eşim benim hakkımda böule düşünse kahrolurumİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
sizin tavırlarınız yüzünden eşinizde eski ilgi ve alakayı kesmiştir.Fazla naz aşık usandırır.Her zaman sevgiyi alamazsınız sizinde sevginizi vererek eşinizdeki aşkı sevgiyi beslemeniz gerekir.Bencilce olmuş yaklaşımınız.Sevmektense sevileyim Garip geldi.Eşinize üzüldümİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
En basinda yanlış yapmissin evlenirken keske kendine sorsaydın ben bu adamla evlendiğinde her sabah onun yüzüne bakıp iyiki edermiyim diye şahsi düşüncem ben aşık oldum evlendim cok beğenerek kac yıl geçerse geçsin yaptığımız bir kavgadan sonra gülümsediğinde o gamzesi yetiyor içimin erimesine ama asıl olmasaydım katlanmazdım bu bence herkeste boyledirİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız