Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayakkabı konusu kanayan yaram :)) artık evde koyucak yer yok!!! deliricemm bunlar ayakkabılarımın 3 te biri bile etmez gece gec saat oldugu için ayakkabı dolaplarımı çekemedim odamdakilerden en kolayda olannlar bunlarr renk renk converselerim babetlerim topuklularımın devamı ooofff yer yok yemin ederim onlarıda eklerimm :)))
ooo ecem maşallah bayağı varmış sende de. genelde topukluları seviyorsun sanırım. mutlaka uzun süredir giymediklerin vardır, ben bir ayakkabıyı 1 sene giymezsem 2. sene mutlaka birine veririm. sende böyle yapabilirsin.Ya da vermeye kıyamıyorsan şeffaf ayakkabı kutuları var onlarda alabilirsin.
ayakkabı konusu kanayan yaram :)) artık evde koyucak yer yok!!! deliricemm bunlar ayakkabılarımın 3 te biri bile etmez gece gec saat oldugu için ayakkabı dolaplarımı çekemedim odamdakilerden en kolayda olannlar bunlarr renk renk converselerim babetlerim topuklularımın devamı ooofff yer yok yemin ederim onlarıda eklerimm :)))
ooo ecem maşallah bayağı varmış sende de. genelde topukluları seviyorsun sanırım. mutlaka uzun süredir giymediklerin vardır, ben bir ayakkabıyı 1 sene giymezsem 2. sene mutlaka birine veririm. sende böyle yapabilirsin.Ya da vermeye kıyamıyorsan şeffaf ayakkabı kutuları var onlarda alabilirsin.
bende giymediklerimi kesinlikle veririm evde duracagına baskasının ihtiyacını karsılasın aslında yaptıgım yanlıslardan biri her elbise kombinimin altına bi ayakkabı alıyorum o şeffaf ayakkabı kutuları cok mantıklı nerde neyin oldugunuda görebilirim hhiç görmedim onlardan nerelerde var ?
lafraise
hepsi de cok güzel senin zevkini yansitiyorlar
ayakkabi vermek istersenizde benimle de irtibat kurun kizlar olur mu..
ihtiyaci olanlara toplayan bir
lostraci arkadasim var alip bakim yapip hak sahiplerine sagolsun dagitiyor