Herkes Ayrı Telden Çalıyor

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Herkese merhabalar;
Kısa bir süre önce akrabalarının olduğu ilçeye taşındık. Taşınırken dayım ve yengem maddi ve manevi çok yardımcı oldular. Burada teyzemlerde oturuyorlar ve sayımlarla teyzemlerin arası epey bir bozuk görüşmüyorlar.
İki tarafta birbirlerini kötüleyip duruyorlar eşimle bana. Özellikle teyzemler görüşmemize sıcak bakmıyor ve görüştüğümüz içinde biraz soğuk bana karşı.
Geçen gün teyzemler ev yerleştirmeye yardım etmeye geldiler. Teyzenin iki torunu var biri 2,5 yasında diğeri 10. Küçük olan çok yaramaz benimde 10 aylık kızım var.
Çocuk ayakkabılarıyla koltukların bazaların sehpaların üzerinde gezdi. Koltukların minderlerini pis yerlere attı durdu. Bende haliyle yapma etme bırak demek zorunda kaldım. Çünkü doğru dürüst müdahele eden olmadı. Birazda suratım asılmış olabilir.
4 günde taşındık. Bu 4 gün içinde ev bulduk eşya topladık. Bana yardım edecek kimsede yoktu. Kaç gündür canım çıktı. Sinirlerimde bozuldu haliyle. Taşındığımız evde içime hiç sinmedi ona da moralim bozuk.
Bütün bunlardan dolayı insanlarla fazla sohbet edemedim.
Çocuğada yapma etme deyince sanırım biraz bozulmuşlar hemen arkamdan kardeşime dedikodumu yapmışlar. İnsanlar neden bu kadar anlayışsız anlayamıyorum. Moralim şimdi buna da bozuldu. Ben aramalı mıyım gönül almalı mıyım? Evin düzenini oturtunca temizlik falan olunca yemeğe alacağım şuan yazlıktalar zaten. Arayayım mı acaba?

Arayıp ne diyeceksin ki

Boşver zamanı gelince sen davet et yeter

Bir de anlamam iki çocuk ile nasıl yardıma gidilir daha çok iş çıkarır çocuklar

Çocuklar ve anneleri evde otursun sana da seninkine de bakmayı teklif etsinler oldu bitti teyzen de gelip yardım etsin

Çoluğun çocuğun böyle işli yere sokulmasını sevmem hiç

sinir oluyorum cocugunu uyarmayan annelere...
uyarinca cocugun incileri mi dokukuyor anlamadim ki.
biz kucukken bi bakis yeterdi mesaji almamiz icin.sonradan icat oldu sendromlar falan :/

Ruh halinizi hissettim resmen.

Bu sürede içiniz içinizi yiyecekse arayın, ne kadar zor ve uykusuz 4 gün geçirdiğinizi, bazı şeylerin de istediğiniz gibi olmamasının sinirlerinizi yıprattığını, alınacak bir şeyin olmadığını söyleyin.

Akrabasınız, önemsiyorsa anlar.

Bu kadar kafanıza takmayın dost olan gelir yüzünüze söyler arkadan dedikodu yapmaz. .
Verdiğiniz tepki de anormal değil ayrıca ben olsam aynı tepkiyi verir,, onların utanmadigindan ben gocunmazdim.

Herkese merhabalar;
Kısa bir süre önce akrabalarının olduğu ilçeye taşındık. Taşınırken dayım ve yengem maddi ve manevi çok yardımcı oldular. Burada teyzemlerde oturuyorlar ve sayımlarla teyzemlerin arası epey bir bozuk görüşmüyorlar.
İki tarafta birbirlerini kötüleyip duruyorlar eşimle bana. Özellikle teyzemler görüşmemize sıcak bakmıyor ve görüştüğümüz içinde biraz soğuk bana karşı.
Geçen gün teyzemler ev yerleştirmeye yardım etmeye geldiler. Teyzenin iki torunu var biri 2,5 yasında diğeri 10. Küçük olan çok yaramaz benimde 10 aylık kızım var.
Çocuk ayakkabılarıyla koltukların bazaların sehpaların üzerinde gezdi. Koltukların minderlerini pis yerlere attı durdu. Bende haliyle yapma etme bırak demek zorunda kaldım. Çünkü doğru dürüst müdahele eden olmadı. Birazda suratım asılmış olabilir.
4 günde taşındık. Bu 4 gün içinde ev bulduk eşya topladık. Bana yardım edecek kimsede yoktu. Kaç gündür canım çıktı. Sinirlerimde bozuldu haliyle. Taşındığımız evde içime hiç sinmedi ona da moralim bozuk.
Bütün bunlardan dolayı insanlarla fazla sohbet edemedim.
Çocuğada yapma etme deyince sanırım biraz bozulmuşlar hemen arkamdan kardeşime dedikodumu yapmışlar. İnsanlar neden bu kadar anlayışsız anlayamıyorum. Moralim şimdi buna da bozuldu. Ben aramalı mıyım gönül almalı mıyım? Evin düzenini oturtunca temizlik falan olunca yemeğe alacağım şuan yazlıktalar zaten. Arayayım mı acaba?
amann boşver üstlerine düşme arayıp ne yapacaksın.geldiklerinde zaten konu açılır bir şekilde.çok büyütülecek bir şey değil...belkide onlar kusura bakmayın çocuklara bakamadık yaramazlık yaptılar derler.kabahat onların aslında bide dedikodu yapyorlar

Back
X