Herkes bana yalan söylüyor gibi:(

Sanki Maldivler'e tatile gitmiş gibi anlatmışsınız ailesine diye gitti plaj partilerinde kızlara köpük atıyormus meger diyeceksiniz sandım:KK48: ailesiyle vakit geçiriyordur çıt çıt mesaj mi yazsın sürekli? Vakit buldukça yazar daha bir günmüş bir de :KK70:
:-)doğru tespit

Adam taktik uygulamış farkında değil misin? Sonuçta birisine açılmak cesaret gerektiren bir şey. Önceden planladığı tatil öncesi cesaretini toplayıp sana açılmış ve düşünmen için zaman vermiş. Açılmanın hemen ardından gitmesi bilinçli. Seni de baskı altında hissetmemen için rahat bırakmış. Sen de ilgisizliğinden şikayet edeceğine teklifi etraflıca düşünsen ve gelince verecek net bir cevabın olsa.

Adam taktik uygulamış farkında değil misin? Sonuçta birisine açılmak cesaret gerektiren bir şey. Önceden planladığı tatil öncesi cesaretini toplayıp sana açılmış ve düşünmen için zaman vermiş. Açılmanın hemen ardından gitmesi bilinçli. Seni de baskı altında hissetmemen için rahat bırakmış. Sen de ilgisizliğinden şikayet edeceğine teklifi etraflıca düşünsen ve gelince verecek net bir cevabın olsa.
Banada öyle geldi,belliki,düşünmesi için zaman yaratmış,filimlerdede olur ya adam teklif eder .,sen biraz düşün. teklifimi der,sonra ortadan kaybolur,sevgilisi düşünsün diye,aynı onun gibi....

Sanki herkes bana yalan söylüyor gibi kızlar cok uzun zamandır tanıdığım ama açılmasını hiç beklemediğim biri var açıldı gayette güzel konuştu ciddi birşeyler düşündüğünü artık gezip tozma derdinin olmadığını benimde düşünüp ona göre karar vermemi istedi sadece bir günlük açılmışken izin almış memleketine gitti (onceden planlanmis izin bu arada)yazıyor ordanda ama çok sık değil ailesiyle arkadaşlarıyla fotograf atip duruyor benmi abartıyorum suan benle ilgilenmesi gerekmez mi?
Kızlarrrr, erkekleri böyle böyle soğutuyorsunuz kendinizden. Lütfen küçük kız çocukları gibi kıskançlıklar yapmayın, olgun olun birazcık.

Evlilikler bu yüzden bitiyor ilk günden ciddi düşünüyor
Ailesinin yanında diye şimdiden trip yiyor , siz arayın iyi misin diye sorun cevap vermezse yolunuza bakın
Evlilik evlilik diye at gözlüğüyle gitmeyin ve herkesin bir hayatı var kimseyi değiştrimeyin kimse için değişmeyin
Trip atmaya da yer aramayın

Özel değilse bizede anlatırmısın ne olduğunu?
Hep en başlarda iy olan adamlar çekti gitti anlamsizca buda simdi ilk ikigun iydi gayet izne gitti sürekli paylasim yapiyo bende pskolijikmen sürekli yarim birakilacagkm saniyorum sizce napiyim bana bir akil lütfen:(

Sen cevabini verdin mi ki de seninle ilgilenmiyor? Birakin biraz herkes kendi hayatinla da ilgilensin.

Sen cevabini verdin mi ki de seninle ilgilenmiyor? Birakin biraz herkes kendi hayatinla da ilgilensin.
Yani anladı artik tabiki olumlu yanastim cok güzel konustuk ama beyfendi suan sosyal medyadan video paylasma derdinde cok mu zor bi naptin demek benmi abartiyorum

Yani anladı artik tabiki olumlu yanastim cok güzel konustuk ama beyfendi suan sosyal medyadan video paylasma derdinde cok mu zor bi naptin demek benmi abartiyorum
Yani tabiki ilgi istiyorsun ama sonucta ailesinin yaninda. Hele bi gelsin yanina bi bak ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu diye

Hep en başlarda iy olan adamlar çekti gitti anlamsizca buda simdi ilk ikigun iydi gayet izne gitti sürekli paylasim yapiyo bende pskolijikmen sürekli yarim birakilacagkm saniyorum sizce napiyim bana bir akil lütfen:KK43:
kendinize güvenin ve hiçbirşey yapmayın
yaptığı paylaşımları durmadan beğenmeyin 1 2 sini beğenebilirsiniz:KK31::KK31:

Ayyy mi demeliyim yoksa ııyy mi bilemiyorum.
Abimin kız arkadaşı da böyle tıpkııı:) son konumu okuyabilirsin.
Böyle düşünürsen de kaybedersin yanlış düşünüyorsun, ailesine gittiyse ailesiyle ilgilenecek zaten bundan daha normal ne var?

Hep en başlarda iy olan adamlar çekti gitti anlamsizca buda simdi ilk ikigun iydi gayet izne gitti sürekli paylasim yapiyo bende pskolijikmen sürekli yarim birakilacagkm saniyorum sizce napiyim bana bir akil lütfen:KK43:
Canım sana tavsiyem ön yargılarını bir kenara bırak,seni anlıyorum, önceleri iyi olanlar gitmiş, buda iyi davranıyo,gidermi acaba diye, tereddütlerin var,ama böyle hissetme,herkez bir olmaz sonuçta ,kendine güven ,kendine inan, ve sende bişeylerle uğraş ,günlük hayatında, arkadaşlarınla falan takıl ,mesela sende, bişeylerle meşgul ol,sürekli ne yaptığını kontrol etme,sürekli merakta etme,kendinede zaman ayır mesela,nacizane tavsiyem,hem daha mutlu hissedersin kendini bu sayede...:kahve:

Ayyy mi demeliyim yoksa ııyy mi bilemiyorum.
Abimin kız arkadaşı da böyle tıpkııı:) son konumu okuyabilirsin.
Böyle düşünürsen de kaybedersin yanlış düşünüyorsun, ailesine gittiyse ailesiyle ilgilenecek zaten bundan daha normal ne var?
Canim üzülmekten cok korkuyorum sabah beri internette bi napiyosun diyemezmiydi ben dedim üzülmek istemiyorum defim iste oda birsey olsa derim zaten dedi bilmiyorum ya :(

Canim üzülmekten cok korkuyorum sabah beri internette bi napiyosun diyemezmiydi ben dedim üzülmek istemiyorum defim iste oda birsey olsa derim zaten dedi bilmiyorum ya :KK43:
Ailesiyle arada bir görüşüyor sanırım, o yüzden normal bence bu durum.
Bende ailemle görüştüğümde aramam nişanlımı pek, o memlekete gittiğinde onu da aramam ki rahat rahat vakit geçirelim ailemizle.
Abarttığını düşünüyorum, rahat ol biraz

Ailesiyle arada bir görüşüyor sanırım, o yüzden normal bence bu durum.
Bende ailemle görüştüğümde aramam nişanlımı pek, o memlekete gittiğinde onu da aramam ki rahat rahat vakit geçirelim ailemizle.
Abarttığını düşünüyorum, rahat ol biraz
En son eylülde görüşmüş ailesiyle işten dolayi tamam canm teşekkür ederim

Herkesin size yalan söylemesiyle, bu yazıklarınız arasında bağlantı kuramadım...

Baymayın şu adamları ya...

İlgi manyağı yapsın istiyorsunuz sizi...
Ama olmaz böyle.

Bayma değil ama surekli sosyal medyada bi sekilde bana yazamazmi dün ben yazdim sacmaladim ama noluyo acaba dedim bilmiyorum var bunun altinda birsey

Anlamsizca gittiklerine emin misiniz?
Sizin zaten su anda adamdan beklentiniz bile o kadar sacma ki , diger adamlar da bu yuzden gitmis olabilir mi?

Back
X