herkes bana "yüzün değişmiş" dıyor..

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
başlıkta yazdığım gibi herkes bana yüzün değişmiş diyor hıc kafaya takmıyordum dun cok sevdıgım arkadasımla avmye gıttım bana masada yüzün değişmiş senın yaa dedi o an cok moralım bozuldu dunden berı üzülüyorum sureklı aynaya bakıyorum gecen senekı resımlerde bıle cok guzelken ne oldu bana arkadaşlar daha 3 yıllık evlıyım uzuluyorum halıyle:26:

yüzün değişmiş demekle ne kasdetiyorlar
????????????????????????
yaşlanmışmısın
çökmüşmüsün
allah korusun sağınada solunda kaymamı olmuş
????????????????????????????
insanın bir dönüm noktası var
evet bazen o sınırı geçince
olgunluk çizgileri çok hızlı hareket ediyor

Şimdi niye şaşıyorsun diyeceksin. ben de 3 yıllık evliyim ve ilk defa bayramda bana da aynısını bikaç kişi söyledi. "Çirkinmi olmuşum yani,yüzün değişmiş ne demek" demeyi çok istedim o kişilere ama diyemedim.

Kilomdan dolayı öyle söylediklerini düşünüyorum, sizde de zayıflama durumu var mı?
Bir de ben hep saçımı salık bırakırım,bu sefer bağlamıştım. Belki de ikisi de eklenince dediler bilmiyorum

kaç yaşındasın ki, 30 u geçtiysen ani değişimler olabilir

26 yasimdayim. Cok zayifladigim icin herkes bana bunu diyor. Kiristim

Kilo falan mi aldiniz son zamanlarda ?
Bana da evlendikten sonra bunu söyleyen çok oldu, sebebi de birden hizli bir sekilde çok kilo almam. Gercekten de kilo aldiktan sonra daha yasli göstermeye basladim ne yazik ki..

bende sizin gıbı cirkınmı olmuşum dıyemedım cok moralım bozuldu sabahtan berı ayanaya bakıp uzuluyorum bı ara ani kılo verdım sımdı normal kılomdayım ondanmıdır? bır de kızım var 1 bucuk yasında

kilo alip verince degisiyor insani yuzu...bende azicik kilolu daha guzel oluyor yuzum..ama genede zayif olmayi daha cok seviyorum.

Ondandır canım kesinlikle. benim de kızım 1buçuk yaşında evlilik yılı da tutuyor. bir de 26 yaşındayım dersen herşeyimiz aynı
Çok takmıyorum ben ya artık. Evet değişmiştir çünkü kilo verdim ben ve alamıyorum.
Çocukla evle işle uğraş, okadar yükümüz varki. O anki moralimizle söylüyorlar bence. Çünkü ben mutsuzsam,güçsüz kalmışsam,daha doğrusu o günkü şanjım bitmişse dünyanın en çirkini olduğumu hissediyorum. Normalde değilimdir Eminim çoğu kadın da öyle, takma boşver

valla 88liyim :) bu kadar tesaduf olmaz 02.03.88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…