herkes beğeniyo ama ben beğenmiyorum

merveglr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
50
27
18
31
slm kızlar aranızda çok yeniyim dünden beride konu açmaya çalışıyorum yeni buldum :D hep takip ederdim kadınlar kulubunu üye olmak başım sıkışınca geldi aklıma :) ben burnumu hiç beğenmiyorum yüzüme göre büyük gibi aslında antalyada oturuyorum ama izmirde okuyorum bu 2 yer arasından burun estetiği nerde olabilirim yardım edermişiniz bide malum öğrenciyim 4 milyarı geçmemeli :(

cnm ailem antalyada ben izmirdeyim ara tatilde yaptırcam kesin kararlıyım şuan 3000 im var biriktirsem en fazla 1000 daha birikir malum öğrencilik mustafa türkerin fiyatlar nasıl
Fiyat degisiyor aslinda sigortan varsa 4 bine falan yapar belki daha bile az kendisiylede görüş derim danisma ücreti almiyor bildiğim kadariyla :) benim yaklasik 27 gün oldu .

Fiyat degisiyor aslinda sigortan varsa 4 bine falan yapar belki daha bile az kendisiylede görüş derim danisma ücreti almiyor bildiğim kadariyla :) benim yaklasik 27 gün oldu .
ya aslında 4000 bile çok geliyorda işte en fazla o kadar çıkar var cnm sigortam fark edermi sen ne kadara oldun

profıl resmındeki sen misin? Öyleyse hıç ıhtıyacın yok gibi

benim cnm ya bişey dikkatimi çekti burda face twtr gibi foto konmuyormu? hatamı yaptım koymakla::S ya yayvan geliyor bana yüzüme göre büyük gibi
profil resmi yaparsan herkes görür,üye olmayanlarda yani..

albümlerine koyarsan ordan seçenekleri duzenleyebiliyorsun,arkadasın olan gorebılıyor falan..

cekıncen yoksa koyabılırsın tabiki..bence sende güzelsin,burnunda..yaptırırsan daha güzel olabılır tabıkı ama bu halide normal burun işte..

slm kızlar aranızda çok yeniyim dünden beride konu açmaya çalışıyorum yeni buldum :D hep takip ederdim kadınlar kulubunu üye olmak başım sıkışınca geldi aklıma :) ben burnumu hiç beğenmiyorum yüzüme göre büyük gibi aslında antalyada oturuyorum ama izmirde okuyorum bu 2 yer arasından burun estetiği nerde olabilirim yardım edermişiniz bide malum öğrenciyim 4 milyarı geçmemeli :KK43:
Izmirde Cenk Tokat'ı tavsiye edebilirim size.4 bin tl olması gerek ücretin ;) Gizeml arkadaşımız ona burun ameliyatı olmuştu sonuç gayet iyi diğer işlemleri gibi ;)

profil resmi yaparsan herkes görür,üye olmayanlarda yani..

albümlerine koyarsan ordan seçenekleri duzenleyebiliyorsun,arkadasın olan gorebılıyor falan..

cekıncen yoksa koyabılırsın tabiki..bence sende güzelsin,burnunda..yaptırırsan daha güzel olabılır tabıkı ama bu halide normal burun işte..
anladım çok teşekkürler :) sanırım yaptırıcam kafaya taktım gibi

Izmirde olmak istersen ekol kbb fiyatlar 3 3.5 arasi sanirim birde can kopal tavsiyemdir ;)

cnm öncelikle gercekten ihtiyacın yoksa düşünme ama yok ben yaptırmak istiyorum diyorsan nasıl bi tarz istediğine karar ver ona göre arastırma yap acıkcası burada gördüğün her isme olumlu yaklasma hemen mümkün oldugunca fikir veren kişilerden foto görmeyi iste ameliyat olalı ne kdr süre gectiğide önemli ve nefes sıkıntısıda yasamaman gerekiyor ben en cok can kopalın adını duydum hatta memnun kalanlar cok fazla eger kendisinin istanbula gelme durumu olsaydı ona olurdum diye düşünüyorum sende arastır iyice bol şanslar :KK39:

cnm öncelikle gercekten ihtiyacın yoksa düşünme ama yok ben yaptırmak istiyorum diyorsan nasıl bi tarz istediğine karar ver ona göre arastırma yap acıkcası burada gördüğün her isme olumlu yaklasma hemen mümkün oldugunca fikir veren kişilerden foto görmeyi iste ameliyat olalı ne kdr süre gectiğide önemli ve nefes sıkıntısıda yasamaman gerekiyor ben en cok can kopalın adını duydum hatta memnun kalanlar cok fazla eger kendisinin istanbula gelme durumu olsaydı ona olurdum diye düşünüyorum sende arastır iyice bol şanslar :KK39:
aynen cnm foto görmeye çalışıyorum ya % ye vurursak %90 olmak istiyorum %10 korkuyorum :( zaten daha 5 ayım var araştırıcam ara tatilde olcam en korktuğum şey ameliyat ve sonra acaba beğenicem mi korkusu var ve 2 burun deliğinn arası bazı kişilerde çok kötü duruyo uzun duruyo bu sitedede çok gördüm öyle olcak diyede korkuyorum

Back
X