• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes bir derdini yazıp içini döksün, rahatlasın

babanı hiç görmedin mi?sen gitseydin keşke.benim de bundan başka daha başka sorunlarım var tabi ki.ama haftaya gideceğiz diye şuan aklım bununla meşgul?

görmedim beterin beteri var yani kokusuna aşık olduğum adamın kokusuna gülümsemesine hasret kaldım.öyle zorki eşimse destek yerine köstek herşey çok zor geliyor bu dönemde oğlumu bir kere bile görmedi hakkımda tek kelime kötü yorum yapmamış hiç konuşmamış bu konuda aynı babama çekmişim hep içime atarım bende konuşamam kimseyle ama bu duruma dayanamıyorum artık bende

sadece benim mi derdim sıkıntım var?kimsenin yok mu?herkes tasasını paylaşsın diye açmıştım konuyu...

ben de söylemek istemiyorum ama onu evime nasıl getireceğimi bilmiyorum.eşim de kırılıyor.bana evimize gelene kadar biz de gitmeyelim dedi olmaz dedim.o benim babam,baba evime babam için değilse bile annem ve kardeşlerim için gitmek zorundayım,onları cezalandıramam dedim.eşim de üzülüyor.ablam doğum yaptı onun evine gitti.benim evime gelmesi için benim de mi doğurmam gerekiyor yani.nasıl bir çözüm bulmalıyım?

torun olunca koşa koşa gelir tatlım :34::34:

eşim babamı haklı çıkaracak öyle hatalar yaptıki açıkçası onun yüzüne bakamıyorum bile o haklıymış diyorum sadece

şuanda benimde böyle bir korkum var aslında. yani benim babam çok katı değil ama nişanlanmak üzere olduğum erkek arkadaşımın beni çok üzeceğini düşünüyor ve hiç onaylamıyor.bende sevdiğim için kabul ettirdim. ama o hep bana kırgın şimdiden. evime gelmemezlik yapmaz benım babam zannetmem ama eğer babam haklı çıkarsa işte ozaman onun yüzüne bakamam. şuanki en büyük korkum bu ..:s

görmedim beterin beteri var yani kokusuna aşık olduğum adamın kokusuna gülümsemesine hasret kaldım.öyle zorki eşimse destek yerine köstek herşey çok zor geliyor bu dönemde oğlumu bir kere bile görmedi hakkımda tek kelime kötü yorum yapmamış hiç konuşmamış bu konuda aynı babama çekmişim hep içime atarım bende konuşamam kimseyle ama bu duruma dayanamıyorum artık bende

ben de babamın eski samimiyetini sevgisini özledim.mesafeli durmasına dayanamıyorum.çok ağladım annemle kardeşlerimle konuştum ama babamın inadını kıramadık.ben bu cezayı hakedecek ne yaptım?seni en azından oğlun var.benim bir de çocuk sorunum var.sürekli düşük yapıyorum.sağlıkla bebeğimi kucağıma alsam babam o zaman gelir diye umut ediyorum.beni değilse bile torununu görmeye gelir herhalde...

şuanda benimde böyle bir korkum var aslında. yani benim babam çok katı değil ama nişanlanmak üzere olduğum erkek arkadaşımın beni çok üzeceğini düşünüyor ve hiç onaylamıyor.bende sevdiğim için kabul ettirdim. ama o hep bana kırgın şimdiden. evime gelmemezlik yapmaz benım babam zannetmem ama eğer babam haklı çıkarsa işte ozaman onun yüzüne bakamam. şuanki en büyük korkum bu ..:s

inşallah öyle bir şey olmaz.allah yardımcın olsun.eşime her zaman diyorum zaten.allah senden razı olsun.babama karşı beni mahçup etmedin diye.yoksa babamın dilinden kurtulamazdım

ben de babamın eski samimiyetini sevgisini özledim.mesafeli durmasına dayanamıyorum.çok ağladım annemle kardeşlerimle konuştum ama babamın inadını kıramadık.ben bu cezayı hakedecek ne yaptım?seni en azından oğlun var.benim bir de çocuk sorunum var.sürekli düşük yapıyorum.sağlıkla bebeğimi kucağıma alsam babam o zaman gelir diye umut ediyorum.beni değilse bile torununu görmeye gelir herhalde...

Allah sağlıklı evlatlar versin ya öyle acı ki sırf babamın kokusunu almak için eşime babamın kullandığı parfümlerden alıyorum ama hiç bişey babam gibi kokmuyor...

inşallah öyle bir şey olmaz.allah yardımcın olsun.eşime her zaman diyorum zaten.allah senden razı olsun.babama karşı beni mahçup etmedin diye.yoksa babamın dilinden kurtulamazdım

amin cnm inşallah bende senin dediğini diyebilirim inşallah. cnm çocuk konusundada çok üzüldüm ama sakın isyan etme rabbim doğru zamanda mutlaka bebeğini verecektir.sen sabırla bekle cnm..üzülme lütfen derdi veren rabbim sabrınıda verir elbet

Allah sağlıklı evlatlar versin ya öyle acı ki sırf babamın kokusunu almak için eşime babamın kullandığı parfümlerden alıyorum ama hiç bişey babam gibi kokmuyor...

üzülme lütfen bak ben de çok üzüldüm şimdi.allah bir kapı açar da babanı görür hasret giderirsin inşallah.babam aslında eşimi seviyor biliyorum.evlendiğime pişman değil.
bu sefer eve gelmemesinin sebebini soracağım kararlıyım.söylesin bakalım sebebini.ben de rahatlayım.

amin cnm inşallah bende senin dediğini diyebilirim inşallah. cnm çocuk konusundada çok üzüldüm ama sakın isyan etme rabbim doğru zamanda mutlaka bebeğini verecektir.sen sabırla bekle cnm..üzülme lütfen derdi veren rabbim sabrınıda verir elbet

amin canım inşallah.desteğiniz için teşekkür ederim

üzülme lütfen bak ben de çok üzüldüm şimdi.allah bir kapı açar da babanı görür hasret giderirsin inşallah.babam aslında eşimi seviyor biliyorum.evlendiğime pişman değil.
bu sefer eve gelmemesinin sebebini soracağım kararlıyım.söylesin bakalım sebebini.ben de rahatlayım.

çok agrasif bi şekilde sorma bence çok üzüldüğünü anlat başbaşa konuş ama kimse olmasın ne hissediyosan söyle bence

ben iki çoçuk annesiyim, 14 senelik evliyim :)

ben yedi sene konuşmadım. mezhep yüzünden....
ben sonra aldım kızımı kucağıma, gittim dükkanına girdim içeri

- daha nereye kadar konuşmayacağız ben sene çok özledim dedim.
ver elini öpeceğim burdandan gitmeyeceğmi dedim:)))))

isterse vermesin elini

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

çok agrasif bi şekilde sorma bence çok üzüldüğünü anlat başbaşa konuş ama kimse olmasın ne hissediyosan söyle bence

evet doğru söylüyorsun böyle yapacağım.babacım diyip sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.ben ailenin küçük kızıyım.babam bana hiç kıyamazdı.sevgisini en çok bana gösterirdi.üstüme titrerdi.o günleri geri istiyorum.babamın yerine eşimi koymaya çalışıyorum olmuyor...

ben iki çoçuk annesiyim, 14 senelik evliyim :)

ben yedi sene konuşmadım. mezhep yüzünden....
ben sonra aldım kızımı kucağıma, gittim dükkanına girdim içeri

- daha nereye kadar konuşmayacağız ben sene çok özledim dedim.
ver elini öpeceğim burdandan gitmeyeceğmi dedim:)))))

isterse vermesin elini

sevindim senin adına.babam mesafeli durunca ben de ona yaklaşamıyorum.çok istiyorum ama yapamıyorum.ona çekmişim galiba.evlendikten sonra çok gittim baba evime ama şöyle candan sarılıp samimi şekilde sohbet etmedik.küs de değil ama kırgın işte.

kırgın olsun ne olacak, sen küçüksün boşver gitsin.
ben 7 sene inat ettim
- beni dinlemedi diye
sonra kendi kendime dedimki o ailesinden öyle görmüş, çevre öyle babam ne yapsın.

başta bende de öyle oldu sonra geldi gitti. nasıl küçük kız çoçuklara babaya sırnaşır zorla kendini sevdirir. sende öyle yap....

kırgın olsun ne olacak, sen küçüksün boşver gitsin.
ben 7 sene inat ettim
- beni dinlemedi diye
sonra kendi kendime dedimki o ailesinden öyle görmüş, çevre öyle babam ne yapsın.

başta bende de öyle oldu sonra geldi gitti. nasıl küçük kız çoçuklara babaya sırnaşır zorla kendini sevdirir. sende öyle yap....[/QUO

oraya giderken herkese bir şeyler alacağım.babama hediyeyi verirken şöyle candan sarılıp baba seni çok özledim,seni çok seviyorum diyeceğim inşallah.bakalım ne tepki verecek...

Back
X